Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

دوستان شرمنده که این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم آخه بدجور تو کفم!

من بازی رو تا حدود 40% میرم ولی وقتی وارد گلخونه میشم اونجا یه در هست وقتی در رو باز میکنم یه جای سیاه دیده میشه که وقتی میرم جلو داخل اون محیط سیاه گیر میکنم و معلق میشم،سرچ کردم دیدم خیلیا این مشکل رو دارن

بازی رو از چندجای مختلف خریدم و کرک های متفاوتی رو که معرفی کرده بودین رو آزمایش کردم ولی درست نشد چیکار کنم؟

ویرایش: اگه بازی رو به ورژن 1.1 آپدیت کنم درست میشه؟
امتحانش ضرری نداره. برو برای آپدیت

hخب بنده 3 بار این بازی رو تموم کردم . بنا به دلایل .
شما تو گلخانه اصلا نباید برید سمت اون در که انتهای اون راه رو هست و بینش هم هیچ پلی نیست .
خب معلومه . در اون قسمت هنوز ماموریت شما به اون سمت مربوط نمیشه و چیزی هم پشت اون در لود نخواهد شد . چون اصلا ربطی فعلا به اونجای بازی نداره .
شما ماموریت ها رو درست انجام بده به اونجا هم خواهی رسید . یادم میاد که یک غلاب از اسلحه هاش رو که آپگرید کنی می تونی اون چنگک رو پرت کنی به اون سمت دیوار گیر کنه و بعد خودت رو به اونجا برسونی.
اگه همچین سلاحی هنوز نگرفتی پس اون در هم سالمه شما ماموریتت رو اشتباه انجام دادی .
کلا فضای اون گلخانه یکمی گنگه .
اگر در غلاب انداختن مشکل دارید یا غلاب میزنید به جایی گیر نمی کنه که مثلا از اونجا برید بالا و یا داخل سوراخ های دیوار نمیشید و یا در پرواز کردن مشکل دارید همش بر میگرده به کرک بازی .
این کرک ها رو امتحان کنید :

مشکل.!!!

سلام بچه ها.من نسخه 3 dvd این بازی رو دارم و ستاپشم اصلی نیست.
من آپدیت این بازی رو دانلود کردم اما موقع نصب آپدیت ارور میده و میگه بازی رو پیدا نمیکنه.!!
چجوری میتونم از این آپدیت استفاده کنم.!؟؟:|

ببخشید تاپیک رو آپ کردم.
من می خوام دوباره این بازی رو نصب کنم ولی نمی دونم که کرک های بازی به صورت یکجا رو میتونم از کجا سایت پیدا کنم ( البته خودم کرک های بازی رو داشتم که به علت بی توجهی همش پاک شد)

ببخشید تاپیک رو آپ کردم.
من می خوام دوباره این بازی رو نصب کنم ولی نمی دونم که کرک های بازی به صورت یکجا رو میتونم از کجا سایت پیدا کنم ( البته خودم کرک های بازی رو داشتم که به علت بی توجهی همش پاک شد)
عزیز برو اینجا گیرت میاد
www.[B]gamecopyworld[/B].com/

• Like
Reactions: AZMAC
سلام به دوستان عزیز ...
ببخشید یه سوال : من الان در واقع حدود یه ماهه که به هر دلیلو بدبختی تونستم بازی رو به 52% برسونم منتها الان تویه یه غاری گیر افتادم که نه راه پس دارم و نه راه پیش که اون غار هم مقر بتمنه و از روبه رو تنه ی درختان جلومو گرفتن! و از عقب هم وقتی بیرون میپرم Mission خراب میشه! نمیدونم این مشکل از چیه و نمیدونم چطور باید ادامه بدم ...
کسی هست راهنمایی کنه؟:دی
بازم ببخشید ...

سلام به دوستان عزیز ...
ببخشید یه سوال : من الان در واقع حدود یه ماهه که به هر دلیلو بدبختی تونستم بازی رو به 52% برسونم منتها الان تویه یه غاری گیر افتادم که نه راه پس دارم و نه راه پیش که اون غار هم مقر بتمنه و از روبه رو تنه ی درختان جلومو گرفتن! و از عقب هم وقتی بیرون میپرم Mission خراب میشه! نمیدونم این مشکل از چیه و نمیدونم چطور باید ادامه بدم ...
کسی هست راهنمایی کنه؟:دی
بازم ببخشید ...

برو به این آدرس و کرک گروه reloaded رو دانلود کن (KB176) و از اول بازیرو شروع کن درست میشه.( یه backup هم از save بازی بگیر )
http://gf.wiretarget.com/bm/rld-btaa.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or