Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

سلام به همه! من تا 38 درصد از بازی رو رفتم! اما وقتی چند تا آدم رو میکشم و میخوام از یه راهرو رد بشم یه دفه صفحه شطرنجی میشه و بازی گیر میکنه و میره از اول! دموی اول بازی رو نشون میده اما این دفعه جوکر داره بتمن رو می بره تیمارستان! بعد بازی شروع میشه که این دفه من جوکرم! از کرک شما هم استفاده کردم! حتی اجازه نمیداد با پرینت اسکرین عکس بگیرم! مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم! یکی کمک کنه! اینم عکسش! بازی رو از سرزمین رایانه خریدم!
http://www.speedyshare.com/files/22101781/baa.jpg

سلام به همه! من تا 38 درصد از بازی رو رفتم! اما وقتی چند تا آدم رو میکشم و میخوام از یه راهرو رد بشم یه دفه صفحه شطرنجی میشه و بازی گیر میکنه و میره از اول! دموی اول بازی رو نشون میده اما این دفعه جوکر داره بتمن رو می بره تیمارستان! بعد بازی شروع میشه که این دفه من جوکرم! از کرک شما هم استفاده کردم! حتی اجازه نمیداد با پرینت اسکرین عکس بگیرم! مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم! یکی کمک کنه! اینم عکسش! بازی رو از سرزمین رایانه خریدم!
یه تیکه از مرحلس
خودش رد میشه
مشکلی نیست
.........
حالا مشکل من
اولا من روی وین 7 نمی تونم بازی کنم یعنی این بتمن ما تو هوا نمی تونه پرواز کنه شنل تو ثانیه 100 بار باز و بسته میشه که باعث میشه مستقیم بره تو زمین
ثانیا من توی وین اکس پی تا جایی که باید بزنی گیاهای ایو رو نابود کنی رفتم اما از اونجا به بعد اصلا هیچ خبری از گیاها نیست و من نمی تونم بکشمشون

یه تیکه از مرحلس
خودش رد میشه
مشکلی نیست
.........
حالا مشکل من
اولا من روی وین 7 نمی تونم بازی کنم یعنی این بتمن ما تو هوا نمی تونه پرواز کنه شنل تو ثانیه 100 بار باز و بسته میشه که باعث میشه مستقیم بره تو زمین
ثانیا من توی وین اکس پی تا جایی که باید بزنی گیاهای ایو رو نابود کنی رفتم اما از اونجا به بعد اصلا هیچ خبری از گیاها نیست و من نمی تونم بکشمشون
سلام...
اون مشكل پرواز كه مربوط به كرك هست...
يه كرك ديگه بريزيد و بازي رو از اول بريد...
در مورد دومي هم نفهميدم كجا رو ميگيد...
شايد بايد دريچه اي چيزي پيدا كنيد...

چون پاکش کردم اسکرین شات نمی تونم بزارم پس برات تعریف می کنم
شما اون مرحله که باید گیاها رو با استفاده از یه امپول نابود کنی رفتی ؟؟؟؟
قاعدتا باید تو کل ارکهام گیاه در اومده باشه اما تیمارستان مثه روز اولشه :( یعنی یک عدد از گیاهای ایوی دیده نمی شه

چون پاکش کردم اسکرین شات نمی تونم بزارم پس برات تعریف می کنم
شما اون مرحله که باید گیاها رو با استفاده از یه امپول نابود کنی رفتی ؟؟؟؟
قاعدتا باید تو کل ارکهام گیاه در اومده باشه اما تیمارستان مثه روز اولشه :( یعنی یک عدد از گیاهای ایوی دیده نمی شه
ولله من تموم كردم بازي رو...
اين گياهان رو هم من فكر ميكردم با مشت ميزنه توشون...
شما تمام منطقه رو بگردين و همه رو نابود كنيد...بعد برگرديد به همونجايي كه وقتي ميخواستين عبور كنيد يه دفعه يه گياه گنده راه رو ميبنده و شما بايد ميوت بر بزنيد ...تا برسبد به همون ايوي...

:laughing::laughing::laughing::laughing:
اون که مال خود بازیه برای ترسوندن هستش
بعد از اونجا سر از یه قبرستون تخیلی در میاریو باید برای اخرین بار اسکر کراو رو بکشی

سلام بچه ها من 47 درصد بازی رو رفتم ولی یه جا گیر کردم یه گیاه بزرگ جلو در جلومو گرفه و نمیذاره برم داخا یه علامت سوال هم جا مونده که تو یه راه رو کوچیک هست که برق داره و مانع وروودم شده
لطفا کمک کنید

سلام---من فقط به خاطر جواب يه سوال تو انجمن شما ثبت نام كردم چون خيلي برام مهم بود---
اگه تيماريستان آرخام رو تا آخر بري ميشه لباس بتمن رو تغيير داد (لباس كاملا سياه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رمز داره يا اينكه بايد دانلود كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان شرمنده که این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم آخه بدجور تو کفم!

من بازی رو تا حدود 40% میرم ولی وقتی وارد گلخونه میشم اونجا یه در هست وقتی در رو باز میکنم یه جای سیاه دیده میشه که وقتی میرم جلو داخل اون محیط سیاه گیر میکنم و معلق میشم،سرچ کردم دیدم خیلیا این مشکل رو دارن

بازی رو از چندجای مختلف خریدم و کرک های متفاوتی رو که معرفی کرده بودین رو آزمایش کردم ولی درست نشد چیکار کنم؟

ویرایش: اگه بازی رو به ورژن 1.1 آپدیت کنم درست میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or