Batman : Arkham Asylum 2 با حضور Two-Face تاریک تر از پیش شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

batman.jpg

درود

Kevin Conroy وُیس اکتور Batman در سری بازی Arkham Asylum در اظهار نظری در مورد شماره دوم از این سری میگوید : Arkham Asylum 2 بسیار تاریک تر از قسمت اول ان است تا جایی که شما مجبور شوید روشنایی تلوزیون ( Brightness ) خود را برای این بازی دوباره تنظیم کنید !!! خب نه واقعا این کار رو نمیکنید ولی شما حتما فهمیدید منظور من چی هست .

" این بازی واقعا و حقیقتا تاریک و سیاه خواهد بود "

Conroy این اظهارات را در حاشیه نمایشگاه کمیک و سرگرمی در شیکاگو گفته است و در ادامه میافزاید : در این شماره از بازی بسیاری از ویلین های معروف حضور خواهند داشت و برای همین است که بازی تاریکتر از گذشته خواهد بود !

در ادامه Conroy این خبر را به دوستداران این سری بازی و کمیک میدهد که Two-Face با ان پوزه ی زشتش !!! در Arkham Asylum 2 حضور خواهد داشت ! او میافزاید : واقعا Cast این بازی بسیار پیچیده شده است زیرا بسیاری از ویلین ها در این شماره حضور دارند !!

بازی هم اکنون برای کنسول های 360 و PS3 و پلتفرم PC توسط استدیو Rocksteady در حال ساخت است

خب پس حدسامون درست درد اومد :دی ! البته من روی Mad Hatter هم حساب باز کرده بودم سره اون عکسه :دی .

پ.ن : از این صدای این Kevin Conroy خیلی خوشم میاد ! از همون بچگی که A S میدیدم از این صدا خوشم میومد :دی . خیلی با جذبه و سنگینه :دی .

من که اولیش رو خریم بازی نکردم با هاش حال نکردم ولی همه میگن خوب بود از بس که تاریک بود حالا میگه تاریک تره ببین چه بشه ؟

ممنون نیما چان خوش خبر باشی
.
اینقدر که این گفته تاریک می ترسم horror بشه
.
خدا کنه این detective modeـش رو بردارند یا حداقل تاثیرش رو کمتر کنند.کل زیبایی محیط بازی رو از دست می دیم به دلیل استفاده ی بیش از حد ازش

حالا تائید شده که اسم Sequelـش,Arkham Asylum 2 هست!!؟
نه سینا جان ، همون Arkham Asylum's Sequel درسته .
خدا کنه این detective modeـش رو بردارند یا حداقل تاثیرش رو کمتر کنند.کل زیبایی محیط بازی رو از دست می دیم به دلیل استفاده ی بیش از حد ازش
امیر جان ناسلامتی Batman بزرگترین کارگاه جهان هست ها عزیزم :biggrin1:

Detective mode یکی از ابزار های عالی بتمن در AA بود ! واقعا استفاده ازش لذت بخش بود ! تازه یه چیزی شبیه این رو قراره دوستانمون در Crytek هم در Crysis2 تعبیه کنند ! یکی از قدرت های Nomad خواهد بود ! ( البته نه اینقدر شبیه به D Mode ولی کاراییش به همین شکل هست :d )

rock steady به یکی از بهترین ها تبدیل شد وحالا به شخصه asylum را لایق عنوان برترین مخفی کاری این نسل میدونم و مطمئنا روایت بی نظیر داستانی بازی قبل اینجا هم تکرار خواهد شد.
فقط ای کاش درجه ی سنی بازی اجازه ی اعمال خشونت بیشتر رو به خصوص از طرف ضد قهرمان ها می داد...
و ای کاش جوکر با اسکین هیت لجر فقید اینجا ظاهر میشد...

امیر جان ناسلامتی Batman بزرگترین کارگاه جهان هست ها عزیزم :biggrin1:

Detective mode یکی از ابزار های عالی بتمن در AA بود ! واقعا استفاده ازش لذت بخش بود ! تازه یه چیزی شبیه این رو قراره دوستانمون در Crytek هم در Crysis2 تعبیه کنند ! یکی از قدرت های Nomad خواهد بود ! ( البته نه اینقدر شبیه به D Mode ولی کاراییش به همین شکل هست :d )

خوب بر ندارند. ولی جالب می شه که مثل SC:C کنند تا نتونیم در اون حالت بازی رو به خوبی انجام بدیم و رو نِرو(nerv) باشه:biggrin1:

نه سینا جان ، همون Arkham Asylum's Sequel درسته .

خب Sequelش ميشه شماره 2ش ديگه, تازه خود اين يارو هم شماره 2 رو براي بازي به كار برده كه نشون ميده Spin-Off نيست.

Actor Maurice LaMarche is next to out his Arkham Asylum 2 post, stating in an interview; "I'm about to go in and do Mr. Freeze for Arkham Asylum 2."

رابین رو هم وارد ماجرا کنند ، جالب میشه در کنار بتمن!:cheesygri
اتفاقا افتضاح میشه ! از اونجا که بازی Stealth هست 2 کرکتر بودن بازی شاید قروقاطی میشد .
یادمه آریا یه حرفی رو زده بود که شاید در اون حالت بازی چیزی میشد شبیه Re5 !

خب Sequelش ميشه شماره 2ش ديگه, تازه خود اين يارو هم شماره 2 رو براي بازي به كار برده كه نشون ميده Spin-Off نيست.
نه دیگه عزیزم منظورم این نبود که Spin-Off هست منظورم اینه که عنوان بازی هنوز مشخص نشده !
تو تمام PR های بازی که توسط WB منتشر شده هم از عنوان " Batman : Arkham Asylum's Sequel " استفاده شده . یعنی عنوانی برای بازی تایید نشده هنوز .

فکر کنم اون قسمت از متن که مربوط به Brightness میشه رو برای درک بهتر گفته !
از نظر من منظورش سیاه تر شدن داستانه !
در شماره یک بازی بیش از حد سیاه بود ، من بعضی جا ها کلا قید گشت و گذار در محیط و دیدن زیبایی ها رو زدم !
پ.ن : ممنون نیما :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or