Batman : Arkham Asylum 2 با حضور Two-Face تاریک تر از پیش شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

batman.jpg

درود

Kevin Conroy وُیس اکتور Batman در سری بازی Arkham Asylum در اظهار نظری در مورد شماره دوم از این سری میگوید : Arkham Asylum 2 بسیار تاریک تر از قسمت اول ان است تا جایی که شما مجبور شوید روشنایی تلوزیون ( Brightness ) خود را برای این بازی دوباره تنظیم کنید !!! خب نه واقعا این کار رو نمیکنید ولی شما حتما فهمیدید منظور من چی هست .

" این بازی واقعا و حقیقتا تاریک و سیاه خواهد بود "

Conroy این اظهارات را در حاشیه نمایشگاه کمیک و سرگرمی در شیکاگو گفته است و در ادامه میافزاید : در این شماره از بازی بسیاری از ویلین های معروف حضور خواهند داشت و برای همین است که بازی تاریکتر از گذشته خواهد بود !

در ادامه Conroy این خبر را به دوستداران این سری بازی و کمیک میدهد که Two-Face با ان پوزه ی زشتش !!! در Arkham Asylum 2 حضور خواهد داشت ! او میافزاید : واقعا Cast این بازی بسیار پیچیده شده است زیرا بسیاری از ویلین ها در این شماره حضور دارند !!

بازی هم اکنون برای کنسول های 360 و PS3 و پلتفرم PC توسط استدیو Rocksteady در حال ساخت است

به نظرم اگه Open World بشه مسخره میشه ! کلا روند بازی بهم میریزه ! البته این حرف ارش مثل خودش سمت و سوق درستی نداره :d ( کلا ارش نعشه میشه یه حرف میزنه :d - پسرم اینقد نَکِش :d ) چون من ندیدم جایی صحبت از OW شدن بازی بزنن ! این قضیه ی تالیا هم که اریا اشاره کرد تایید شده ؟ چون من فکر کردم حدس اریا هست !
آخه برادر من ، قربونت برم سمت و سوق میخواد چیکار :دی حالا Open World میشه دور هم میخندیم دیگه . حالا با Smoking چیکار داری ؟ من در سلامت کامل اون حرفُ زدم :دی
از تو بهترم که ، برادر من تالیا و ایرانسل اخه چه ربطی به بتمن داره خوب :دی

من فقط ازت یه خواهش دارم :دی !! بیا بگو یه دفعه بدون هیچ خبر تایید شده ای پریدی وسط گفتی بازی Open World میشه یعنی چی ؟ :d تو اخه سالمی ؟ :d معتاد ، مفنگی :d
قضیه ی تالیا هم بین من و اریا و بتمن و ابن خفاشه :d به تو ربطی نداره :d
پ.ن : کیارش بیا اینو از اینجا جمع کن :دی

من فقط ازت یه خواهش دارم :دی !! بیا بگو یه دفعه بدون هیچ خبر تایید شده ای پریدی وسط گفتی بازی Open World میشه یعنی چی ؟ :d تو اخه سالمی ؟ :d معتاد ، مفنگی :d
قضیه ی تالیا هم بین من و اریا و بتمن و ابن خفاشه :d به تو ربطی نداره :d
پ.ن : کیارش بیا اینو از اینجا جمع کن :دی
آخه خواهش نداره که :دی من گفتم بچه ها تایید شده که بازی Open World ِ یا نه ، نداستن عیب ِ یا نپسیدن ، چی بود این ضرب المثل ِ ؟ :دی سالمم دیگه ، پس چیم ، هی تهمت برن :دی
حالا هر چی ، کیارش چرا بیاد ، خودم میتونم برم . :دی

بازی مگه از arkham نیومده بیرون؟
اگه آره که دیگه دلیلی برای بودن اسمش نیست!
باید Gotham به سام بازی اضاف بشه!
توی تریلر بازی نشون میده که آرخام منتقل شده به هسته مرکزی Gotham
پس احتمالش زیاد هست که اسم بازی آرخام اسایلم 2 بشه.اون آخر تریلر هم منظور از انتقال آرخام همین موضوع هست.همون اوایل تریلر هست که دروازه آرخام رو نشون میده و بعد از نمای دور شهر Gotham رو نشون میده که دور تا دورش بسته شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or