Batman : Arkham Asylum 2 با حضور Two-Face تاریک تر از پیش شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

batman.jpg

درود

Kevin Conroy وُیس اکتور Batman در سری بازی Arkham Asylum در اظهار نظری در مورد شماره دوم از این سری میگوید : Arkham Asylum 2 بسیار تاریک تر از قسمت اول ان است تا جایی که شما مجبور شوید روشنایی تلوزیون ( Brightness ) خود را برای این بازی دوباره تنظیم کنید !!! خب نه واقعا این کار رو نمیکنید ولی شما حتما فهمیدید منظور من چی هست .

" این بازی واقعا و حقیقتا تاریک و سیاه خواهد بود "

Conroy این اظهارات را در حاشیه نمایشگاه کمیک و سرگرمی در شیکاگو گفته است و در ادامه میافزاید : در این شماره از بازی بسیاری از ویلین های معروف حضور خواهند داشت و برای همین است که بازی تاریکتر از گذشته خواهد بود !

در ادامه Conroy این خبر را به دوستداران این سری بازی و کمیک میدهد که Two-Face با ان پوزه ی زشتش !!! در Arkham Asylum 2 حضور خواهد داشت ! او میافزاید : واقعا Cast این بازی بسیار پیچیده شده است زیرا بسیاری از ویلین ها در این شماره حضور دارند !!

بازی هم اکنون برای کنسول های 360 و PS3 و پلتفرم PC توسط استدیو Rocksteady در حال ساخت است

الان لیست کامل ویلین ها معلوم شده؟
اگه آره یه لیستی ازش بذارید اگرم نه تا همین جا که حدس می زنید بگید
.
اسم بچه هم Ibn al Xu`ffasch (ابن خفاش !!!) هست
یاد پدرِ پسر شجاع افتادم:biggrin1:

الان لیست کامل ویلین ها معلوم شده؟
اگه آره یه لیستی ازش بذارید اگرم نه تا همین جا که حدس می زنید بگید
هنوز چیز زیادی مشخص نیست. Two Face که 100% هست. توی همون تریلر اولی بازی هم پوسترش تابلو بود ! Joker و Harley Quinn هم که توی تریلر بودن ولی شاید به اندازه بازی اول نقش نداشته باشن. (نقش پشت پرده دارن :دی)
Penguin و Black Mask هم توی تریلر بازی بهشون اشاره شده.
Mr.Freeze و Talia al Ghul هم که ... :دی

من که با یکش حال کردم راستی تو این قسمتش جوکر وجود داره ؟
بـــله توی اولین عکسها و تریلر ها جوکر رو نشون میداد که دهن مهنش سرویس شده :دی . سره قضیه اون تزریقه بود :دی . ولی خب ویلین اصلی نیست و به قول آریا پشت پرده هست :دی !
آریا از کراک یا ریدلر خبری نشد :دی ؟

بـــله توی اولین عکسها و تریلر ها جوکر رو نشون میداد که دهن مهنش سرویس شده :دی . سره قضیه اون تزریقه بود :دی . ولی خب ویلین اصلی نیست و به قول آریا پشت پرده هست :دی !
آریا از کراک یا ریدلر خبری نشد :دی ؟
کراک که واقعا مضخرف بود اما ای کاش که ریدلر توی این قسمت باهاش رو در رو بشیم !! :biggrin1:
قسمت قبل که فقط دستور بهمون میداد !! :biggrin1:

بچه ها تایید شده که بازی Open World ِ ؟ من یکم قاطی کردم :دی حالا این Open World از کجا آوردم خدا میدونه .
هنوز نه . ولی احتمالا هست . که هم نکته مثبت به حساب میاد و هم از نظر من منفی .
البته Open World داریم تا Open World
بله حرفتون درسته :دی . Fallout هم OW ـه ، AA هم OW ـه !

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه Open World بشه مسخره میشه ! کلا روند بازی بهم میریزه ! البته این حرف ارش مثل خودش سمت و سوق درستی نداره :d ( کلا ارش نعشه میشه یه حرف میزنه :d - پسرم اینقد نَکِش :d ) چون من ندیدم جایی صحبت از OW شدن بازی بزنن ! این قضیه ی تالیا هم که اریا اشاره کرد تایید شده ؟ چون من فکر کردم حدس اریا هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or