Batman : Arkham Asylum 2 با حضور Two-Face تاریک تر از پیش شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

batman.jpg

درود

Kevin Conroy وُیس اکتور Batman در سری بازی Arkham Asylum در اظهار نظری در مورد شماره دوم از این سری میگوید : Arkham Asylum 2 بسیار تاریک تر از قسمت اول ان است تا جایی که شما مجبور شوید روشنایی تلوزیون ( Brightness ) خود را برای این بازی دوباره تنظیم کنید !!! خب نه واقعا این کار رو نمیکنید ولی شما حتما فهمیدید منظور من چی هست .

" این بازی واقعا و حقیقتا تاریک و سیاه خواهد بود "

Conroy این اظهارات را در حاشیه نمایشگاه کمیک و سرگرمی در شیکاگو گفته است و در ادامه میافزاید : در این شماره از بازی بسیاری از ویلین های معروف حضور خواهند داشت و برای همین است که بازی تاریکتر از گذشته خواهد بود !

در ادامه Conroy این خبر را به دوستداران این سری بازی و کمیک میدهد که Two-Face با ان پوزه ی زشتش !!! در Arkham Asylum 2 حضور خواهد داشت ! او میافزاید : واقعا Cast این بازی بسیار پیچیده شده است زیرا بسیاری از ویلین ها در این شماره حضور دارند !!

بازی هم اکنون برای کنسول های 360 و PS3 و پلتفرم PC توسط استدیو Rocksteady در حال ساخت است

نه دیگه عزیزم منظورم این نبود که Spin-Off هست منظورم اینه که عنوان بازی هنوز مشخص نشده !
تو تمام PR های بازی که توسط WB منتشر شده هم از عنوان " Batman : Arkham Asylum's Sequel " استفاده شده . یعنی عنوانی برای بازی تایید نشده هنوز .

بازی مگه از arkham نیومده بیرون؟
اگه آره که دیگه دلیلی برای بودن اسمش نیست!
باید Gotham به سام بازی اضاف بشه!

فکر کنم اون قسمت از متن که مربوط به Brightness میشه رو برای درک بهتر گفته !
از نظر من منظورش سیاه تر شدن داستانه !
چشمت نزنن باهوش جان :d خب معلومه دیگه داشته شوخی میکرده تا منظورش رو برسونه :biggrin1:
بازی مگه از arkham نیومده بیرون؟
اگه آره که دیگه دلیلی برای بودن اسمش نیست!
باید Gotham به سام بازی اضاف بشه!
منم همین رو میگم دیگه :biggrin1:
اره دیگه اخر تریلر بازی هم نوشت Arkham Asylum Moved ! کلا هنوز اسمی برای بازی انتخاب نشده .

خب بعد از Two Face و Mr.Freeze نوبت Talia al Ghul هم رسید ! احتمالآ ایشون به عنوان دشمن ظاهر نشه (شاید هم بشه !) ولی به نظرم بیشتر به خاطر اضافه کردن قسمت عاطفی (!) به بازی ملحق شده :دی
فقط امیدوارم تعداد زیاد دشمنها باعث پایین اومدن کیفیتشون نشه (توی AA که خوشبختانه این طور نشد)

من دوست داشتم دشمن اصلي بتمن تو اين بازي پنگوئن باشهو
و محيط هاي بازي هم توي اون كلاب باحالش(اسمش يادم نيست:biggrin1:)باشه
توی تریلر بازی که Iceberg Lounge (نایت کلاب Penguin) دیده میشد !

این سری فقط یه چیز به نظرم کم داره اونم حضور رابین یا BatWomen هستش !!
واقعا دوست دارم رابین رو یک باره دیگه همراه بتمن ببینمش !! نه تو فیلم ها اثری ازش هست نه توی بازی !!
زن گربه ای هم بد نیستش !! :biggrin1:

اتفاقا افتضاح میشه ! از اونجا که بازی Stealth هست 2 کرکتر بودن بازی شاید قروقاطی میشد .
یادمه آریا یه حرفی رو زده بود که شاید در اون حالت بازی چیزی میشد شبیه Re5 !
خب ؛ نظرات با هم فرق میکنه ، ولی شخصا فکر میکنم قشنگ بشه.
یا مثلا رایدن رو به عنوان DLC قرار بدن ، که بعد بازی بشه کرکتر بتمن رو عوض کرد!

چطور تلفظ میشه؟! :دی.
تالیا اَل غول- همون ایرانسل رو میگه!منظورش اعتباری جدیده:دی

یا بهتر بگم تو بازی شما تلفن همرا دارید که اعتباری ایرانسل هست و باید تو بازی شارژ ایرانسل مصرف کنید :دی:دی

اریا اصلا این مگه ویلین هست تو کمیک ها ؟
ویلین درجه یک که نه ! ولی دیده شده که برای بتمن دردسر ساز بشه :دی یعنی خیلی جاها با بتمن بوده و حتی نجاتش داده , یه سری جاها هم به خاطر باباش برای بتمن مشکل ساز شده :دی
به قول ویکی پدیا : She is a complex character, not quite heroine nor villainess but more of an antiheroine
توی یکی از کمیکها که از بتمن بچه دار هم میشه ! اسم بچه هم Ibn al Xu`ffasch (ابن خفاش !!!) هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or