Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
منم شروع کردم ، فعلا درو وارلاک ساختم ، اکت یکم ! تا اینجا که عالی بوده.چیزی که خیلی توجهم رو جلب کرده ، اول میمیک صورت هاست که چقدر خوب احساسات رو نشون میدن (فقط من دروم خیلی آبیه ، کم میشه دید :D) یکی هم انتخاب های فراوان.

حس می کنم یه اشتباه مهلک کردم :D

آقا ما اول بازی رفتیم این Sanctuary و خب همه چی به هم ریخته بود اون جا. این پوست گوجه ای ها با Druid ها درگیری لفظی داشتند و چند تا اینتراکشن مشتی ازشون گرفتیم و... که طولانی میشه. بازی کردید میدونید چقدر ایونت مختلف هست اون جا.
خلاصه بعد از صحبت کردن با چند نفر کاشف به عمل اومد که راه اصلی حل این مسئله چهار تا چیزه

1. پوست گوجه ای ها رو اخراج کنیم از پناهگاه و بفرستیم شون به امون خدا
2. با پوست گوجه ای هم دست شیم و کلک همه Druid ها رو بکنیم. اینا کلا موجودات عوضی ای اند
3. ریشه همه مشکلات گوبلین هان. از شر گوبلین ها خلاص شیم.
4. یه یارویی به اسم Halsin هست. این یارو گیر گوبلین ها افتاده، آزادش کنیم که این بشر تنها راه مصالحه بین این دو تا گروهه

همین که میشه برای یه مشکل این همه راه حل متفاوت داشت خودش نشان از خفنی گیم ـه.
آما...آما!!! اشتباه مهلک من این جا بود که گزینه 4 رو انتخاب کردم و نفهمیدم که گزینه 3 و 4 خیلی با هم فرقی ندارن :D

ما رفتیم مقر گوبلین ها که نجات بدیم این هالسین رو. منتها برخلاف تصور اولیه من این گوبلین ها خیلی هم موجودات بامزه ای هستند که حرف میزنن با هم متلک پرون ها حرفه‌ای ای اند :دی
و این که در جا هم باهات دشمنی ندارن. چهار تا تاس درست بندازی کاری به کارت ندارن
لذا ما خودمون رو تا حلق وارد مقر دشمن کردیم بدون این که کسی با ما کاری داشته باشه
یه کوتوله و یه Bard احمق هم نجات دادیم این وسط
All is Good :>

تا این که رسیدیم به هالسین و این جا دیگه کار به درگیری کشید. منم کلا از درگیری تو این بازی بدم میاد چون سیستم مبارزه بازی خیلی استرس زا است. البته که این خوبی بازی های تاکتیکال ـه. Fire Emblem هم همین بود. قلبت میومد تو دهنت. این جا یکی دو سطح بدتره این قضیه لذا هر چقدر که من با درگیری تو این بازی حال می کنم ولی از یه طرف هم تا میشه ازش دوری می کنم.

آقا خلاصه ما اینا رو زدیم و یهو هالسین گفت "حاجی دمت گرم ولی من نمیتونم فعلا برگردم. باید این جا رو پاکسازی کنم." من این جوری بودم که واااات!؟
کاشف به عمل اومد که آقا هالسین هم معتقده ریشه مشکلات رو باید یه جا زد :-SS ما هم که نمیتونیم بدون هالسین برگردیم. در نتیجه من قشنگ سه ساعت. قشنننننگ سه ساعت درگیر مبارزه با لشگر گوبلین های تشنه به خونی شدم که این خرس گنده بک رو می دیدن در جا حمله می کردن.
جدا نمیدونم چجوری دووم آوردم

4173636-halsin.jpg
خدا لعنتت کنه هالسین. ببین منو به چه روزی انداختی...

سه تا فایت فعلا رفتم
یکی دم در خروجی از اتاقیه که هالسین توشه. یه پنج شیش تا گوبلین و یه چشم معلق اون جان.
اول از شر اونا خلاص شدم یه چهار پنج باری مجبور شدم Save Scum کنم تا از پس این یکی بر بیام

دومی نبرد واسه شکست دادن اون Drow لعنتی گوشه غار بود. از اون جا که فقط یه گوبلین کنار این بشر بود خیلی کاری نداشت زدنش 5 نفری گنگ بنگش کردیم.

سومی جاییه که پاره شدم. اینا یه لیدر دارن به اسم نمیدونم چی چی Boss. این بغل اش شیش هفت تا گوبلین بودن خودشم عین سگ قویه. دو تا مورد که من شانس داشتم یکی این بود که این هالسین تانک خیلی قوی ایه و یه تنه این Boss ـه رو نگه میداشت (وگرنه همه یارهام رو این پدرسگ میتونست وان شات کنه)
دوم این که بالای سقف کلی تیر چوب بود که می شد ازش مخفیانه از بالا شروع کرد مبارزه رو و تا یه مدت خیلی طولانی ای High Ground رو حفظ کرد (که تقریبا حیاتی ـه واسه مبارزات تو این بازی)
با این دو تا شانس من نزدیک سی باری Save Scum کردم تا از پس این لعنتی ها براومدم. بار اول که یکی از این لامصبا گرفت رو طبل کوبید و یهو چهار نفر دیگه ظاهر شدند و من همون جا اشهدم رو خوندم.
دفعه بعد ولی به لطف قابل تخریب بودن همه آبجکت های قابل تعامل بازی اولین چیزی که زدم خورد کردم همین طبل لعنتی بود و این بار واقعا پوستشون رو از بالا کندم :> (البته میگم اینو ولی سی بار سیو لود کردم تا همه چی جواب داد)

الان وضعیت این جوریه که یه باس دیگه مونده. این یارو جادوگره و من اصن نمیتونم تصور کنم جادوگرهای لعنتی تو بالدورز گیت چه کار از دستشون برمیاد. من حتی اصن درست نمیدونم چه کاری از دست کاراکترهای خودم برمیاد :دی
و این وسط همه کاراکترهای من نیمه جون اند. جادوی Heal دارم ولی خب محدوده و بدتر از همه نمیتونم Long Rest کنم چون Halsin میزنه از پارتی بیرون و منم تلپورت میشم خارج این غار گوبلین ها و باید از جلو با همشون بجنگم که یه Pain in the Ass دیگس.

الان اصن نمیدونم بتونم این یه مورد رو Brute Force کنم. فقط میدونم گزینه پایین آوردن Difficulty به صورت موقت برام بازه :دی نمیخواستم به این خفت بیفتم ولی وضع خیلی خرابه و با این که من از قبل همه این قضایا سیو دارم نمی خوام برگردم. این سه تا فایت سنگینی که رفتم کلی لوت خوب داشت پشتش

آقا ما اول بازی رفتیم این Sanctuary و خب همه چی به هم ریخته بود اون جا. این پوست گوجه ای ها با Druid ها درگیری لفظی داشتند و چند تا اینتراکشن مشتی ازشون گرفتیم و... که طولانی میشه. بازی کردید میدونید چقدر ایونت مختلف هست اون جا.
خلاصه بعد از صحبت کردن با چند نفر کاشف به عمل اومد که راه اصلی حل این مسئله چهار تا چیزه

2. با پوست گوجه ای هم دست شیم و کلک همه Druid ها رو بکنیم. اینا کلا موجودات عوضی ای اند
4. یه یارویی به اسم Halsin هست. این یارو گیر گوبلین ها افتاده، آزادش کنیم که این بشر تنها راه مصالحه بین این دو تا گروهه

آما...آما!!! اشتباه مهلک من این جا بود که گزینه 4 رو انتخاب کردم و نفهمیدم که گزینه 3 و 4 خیلی با هم فرقی ندارن :D

ما رفتیم مقر گوبلین ها که نجات بدیم این هالسین رو. منتها برخلاف تصور اولیه من این گوبلین ها خیلی هم موجودات بامزه ای هستند که حرف میزنن با هم متلک پرون ها حرفه‌ای ای اند :D
لذا ما خودمون رو تا حلق وارد مقر دشمن کردیم بدون این که کسی با ما کاری داشته باشه

تا این که رسیدیم به هالسین و این جا دیگه کار به درگیری کشید. منم کلا از درگیری تو این بازی بدم میاد چون سیستم مبارزه بازی خیلی استرس زا است. البته که این خوبی بازی های تاکتیکال ـه. Fire Emblem هم همین بود. قلبت میومد تو دهنت. این جا یکی دو سطح بدتره این قضیه لذا هر چقدر که من با درگیری تو این بازی حال می کنم ولی از یه طرف هم تا میشه ازش دوری می کنم.

آقا خلاصه ما اینا رو زدیم و یهو هالسین گفت "حاجی دمت گرم ولی من نمیتونم فعلا برگردم. باید این جا رو پاکسازی کنم." من این جوری بودم که واااات!؟
کاشف به عمل اومد که آقا هالسین هم معتقده ریشه مشکلات رو باید یه جا زد :-SS ما هم که نمیتونیم بدون هالسین برگردیم. در نتیجه من قشنگ سه ساعت. قشنننننگ سه ساعت درگیر مبارزه با لشگر گوبلین های تشنه به خونی شدم که این خرس گنده بک رو می دیدن در جا حمله می کردن.

View attachment 317752

سه تا فایت فعلا رفتم
یکی دم در خروجی از اتاقیه که هالسین توشه. یه پنج شیش تا گوبلین و یه چشم معلق اون جان.
اول از شر اونا خلاص شدم یه چهار پنج باری مجبور شدم Save Scum کنم تا از پس این یکی بر بیام

دومی نبرد واسه شکست دادن اون Drow لعنتی گوشه غار بود. از اون جا که فقط یه گوبلین کنار این بشر بود خیلی کاری نداشت زدنش 5 نفری گنگ بنگش کردیم.

سومی جاییه که پاره شدم. اینا یه لیدر دارن به اسم نمیدونم چی چی Boss. این بغل اش شیش هفت تا گوبلین بودن خودشم عین سگ قویه. دو تا مورد که من شانس داشتم یکی این بود که این هالسین تانک خیلی قوی ایه و یه تنه این Boss ـه رو نگه میداشت (وگرنه همه یارهام رو این پدرسگ میتونست وان شات کنه)
دوم این که بالای سقف کلی تیر چوب بود که می شد ازش مخفیانه از بالا شروع کرد مبارزه رو و تا یه مدت خیلی طولانی ای High Ground رو حفظ کرد (که تقریبا حیاتی ـه واسه مبارزات تو این بازی)
با این دو تا شانس من نزدیک سی باری Save Scum کردم تا از پس این لعنتی ها براومدم. بار اول که یکی از این لامصبا گرفت رو طبل کوبید و یهو چهار نفر دیگه ظاهر شدند و من همون جا اشهدم رو خوندم.
دفعه بعد ولی به لطف قابل تخریب بودن همه آبجکت های قابل تعامل بازی اولین چیزی که زدم خورد کردم همین طبل لعنتی بود و این بار واقعا پوستشون رو از بالا کندم :> (البته میگم اینو ولی سی بار سیو لود کردم تا همه چی جواب داد)

الان وضعیت این جوریه که یه باس دیگه مونده. این یارو جادوگره و من اصن نمیتونم تصور کنم جادوگرهای لعنتی تو بالدورز گیت چه کار از دستشون برمیاد. من حتی اصن درست نمیدونم چه کاری از دست کاراکترهای خودم برمیاد :D
و این وسط همه کاراکترهای من نیمه جون اند. جادوی Heal دارم ولی خب محدوده و بدتر از همه نمیتونم Long Rest کنم چون Halsin میزنه از پارتی بیرون و منم تلپورت میشم خارج این غار گوبلین ها و باید از جلو با همشون بجنگم که یه Pain in the Ass دیگس.

الان اصن نمیدونم بتونم این یه مورد رو Brute Force کنم. فقط میدونم گزینه پایین آوردن Difficulty به صورت موقت برام بازه :D نمیخواستم به این خفت بیفتم ولی وضع خیلی خرابه و با این که من از قبل همه این قضایا سیو دارم نمی خوام برگردم. این سه تا فایت سنگینی که رفتم کلی لوت خوب داشت پشتش
بله شما آماده وارد فایت نشدی، گیم خیلی پانیشینگ هست، و این قضیه بدتر هم میشه، یعنی اینجوری بگم که فایت های اکت ۱ آسون ترین فایت های بازی هست. واسه همین شما هر جا میری داخل هر اکت باید خوب مپ رو شخم بزنی و از تمام فرصت ها استفاده کنی چون رو درجه سختی نرمال هم داخل فایت نهایت ۱-۲ اشتباه بتونی بکنی.مثلا فایده مپ گشتن رو برای اکت یک بگم:
۳ تا غول نزدیک کمپ هستن، داخل روستا های خالی که مردمش در رفتن داخل خونه خرابه هستن، اون هارو شما میتونی متقاعد کنی کمکت کنن، من این کارو کردم و کل باس های گابلین رو با کمک این ۳ تا زدم، برگشتنه هم استلت رفتم از کمپ بدون درگیری فرار کردم چون انمی های داخل ساختمون اصلی کمپ با انمی های خارج کمپ detectionشون فرق داره. گیم پره ازین جور چیزا که میتونه نتیجه فایت رو خیلی خیلی عوض کنه، مثلا چیز دیگه ای که من خیلی استفاده میکنم هم کرکتر خودم استلت بود هم آستاریون، شما میتونی قبل فایت آرچر های انمی یا کسایی که کلا isolated ( مثلا داخل باس های گابلین اون ویچ داکترشون رو میتونی به بهونه اینکه شمارو معاینه کنی ببری داخل اتاق تنها میشه و زدنش خیلی راحت تر میشه)و تنها و بد پوزیشن هستن رو assassinate کنی یا هلشون بدی بندازی پایین،که باعث میشه فایت آسون تر بشه، (مثال دیگه داخل کمپ گابلین ها، نزدیک رییسشون، ۲ تا وارلاک داره بادیگاردش هستن، اونارو اگه نزنی داخل فایت پدرتو در میارن، من خیلی شیک با استاریون چراغ هارو خاموش کردم تو تاریکی جفتشون رو اسسینیت کردم و فایت ۱۰۰ برابر آسون تر شد.بعضی وقتا ۱ نفر آرچر انمی رو قبل فایت سر به نیس کنی باعث میشه فایت خیلی خیلی آسون تر بشه، حالا بری جلوتر داخل گیم بیشتر این چیزاش دستت میاد ولی چیزی که تو کل گیم ثابت هست اینه که شما باید به شدت آماده وارد فایت بشی و گرنه انمی ها همیشه بیشتر هستن و کار خیلی سخت میشه.

آخرین ویرایش:
بله شما آماده وارد فایت نشدی، گیم خیلی پانیشینگ هست، و این قضیه بدتر هم میشه، یعنی اینجوری بگم که فایت های اکت ۱ آسون ترین فایت های بازی هست. واسه همین شما هر جا میری داخل هر اکت باید خوب مپ رو شخم بزنی و از تمام فرصت ها استفاده کنی چون رو درجه سختی نرمال هم داخل فایت نهایت ۱-۲ اشتباه بتونی بکنی.مثلا فایده مپ گشتن رو برای اکت یک بگم:
۳ تا غول نزدیک کمپ هستن، داخل روستا های خالی که مردمش در رفتن داخل خونه خرابه هستن، اون هارو شما میتونی متقاعد کنی کمکت کنن، من این کارو کردم و کل باس های گابلین رو با کمک این ۳ تا زدم، برگشتنه هم استلت رفتم از کمپ بدون درگیری فرار کردم چون انمی های داخل ساختمون اصلی کمپ با انمی های خارج کمپ detectionشون فرق داره. گیم پره ازین جور چیزا که میتونه نتیجه فایت رو خیلی خیلی عوض کنه، مثلا چیز دیگه ای که من خیلی استفاده میکنم هم کرکتر خودم استلت بود هم آستاریون، شما میتونی قبل فایت آرچر های انمی یا کسایی که کلا isolated ( مثلا داخل باس های گابلین اون ویچ داکترشون رو میتونی به بهونه اینکه شمارو معاینه کنی ببری داخل اتاق تنها میشه و زدنش خیلی راحت تر میشه)و تنها و بد پوزیشن هستن رو assassinate کنی یا هلشون بدی بندازی پایین،که باعث میشه فایت آسون تر بشه، بعضی وقتا ۱ نفر آرچر انمی رو قبل فایت سر به نیس کنی باعث میشه فایت خیلی خیلی آسون تر بشه، حالا بری جلوتر داخل گیم بیشتر این چیزاش دستت میاد ولی چیزی که تو کل گیم ثابت هست اینه که شما باید به شدت آماده وارد فایت بشی و گرنه انمی ها همیشه بیشتر هستن و کار خیلی سخت میشه.

جالبه واقعا. البته من به نظرم درکم از نقشه این دفعه تازه خیلی خوب بود. درسته چیزی که میگی رو نداشتم ولی بازم دووم آوردم با لول پایین کاراکترام
حالا ببینم جلوتر باید چه غلطی کنم.
عجیبه تو بازی یکی رو یه گوشه گیر میندازی استلث کیل میگیری همه خبردار میشن یهو. خب باو طرف رو بدون سر و صدا کشتم دیگه چخبرتونه :|

• Like
Reactions: DedSec88
جالبه واقعا. البته من به نظرم درکم از نقشه این دفعه تازه خیلی خوب بود. درسته چیزی که میگی رو نداشتم ولی بازم دووم آوردم با لول پایین کاراکترام
حالا ببینم جلوتر باید چه غلطی کنم.
عجیبه تو بازی یکی رو یه گوشه گیر میندازی استلث کیل میگیری همه خبردار میشن یهو. خب باو طرف رو بدون سر و صدا کشتم دیگه چخبرتونه :|
قبل ازینکه کسی رو اسسینیت کنی برو تو حالت نوبتی و ویژن انمی رو فعال کن، بعضی وقتا یه نفر رو اون کسی که میخوای بکشیش دید داره ولی تو خبر نداری، اینجوری کنی همیشه میدونی کی به کیه.

ما رفتیم مقر گوبلین ها که نجات بدیم این هالسین رو. منتها برخلاف تصور اولیه من این گوبلین ها خیلی هم موجودات بامزه ای هستند که حرف میزنن با هم متلک پرون ها حرفه‌ای ای اند :D

View attachment 317752

سه تا فایت فعلا رفتم

الان وضعیت این جوریه که یه باس دیگه مونده. این یارو جادوگره و من اصن نمیتونم تصور کنم جادوگرهای لعنتی تو بالدورز گیت چه کار از دستشون برمیاد. من حتی اصن درست نمیدونم چه کاری از دست کاراکترهای خودم برمیاد :D

الان اصن نمیدونم بتونم این یه مورد رو Brute Force کنم. فقط میدونم گزینه پایین آوردن Difficulty به صورت موقت برام بازه :D نمیخواستم به این خفت بیفتم ولی وضع خیلی خرابه و با این که من از قبل همه این قضایا سیو دارم نمی خوام برگردم. این سه تا فایت سنگینی که رفتم کلی لوت خوب داشت پشتش
خبر خوب اینه که باسی که باقی مونده راحت ترین سه تاس. Dror Ragzlin با اختلاف زیاد سخت ترینشونه، و Minthara هم با اینکه فایتش شلوغ نیست خودش بدجور دمیج میزنه. جادوگر گابلینه نه خودش به اندازه اینا دمیج میزنه و نه همراهاش زیاد قوین.

لول ایده آل برای حمله به کمپ گابلین ها حدودا ۵ئه که با توجه به چیزی که گفتی حدس میزنم ۳ یا ۴ بوده باشی. نکته مهم لول ۵ اینه که اکثر کلس های martial میتونن دوتا اتک تو یه نوبت بزنن و spellcaster ها یه سری اسپل AoE بسیار قوی میگیرن (مثل fireball) که گابلین ریزه میزه هارو سلاخی میکنه.

نگران لانگ رست کردن هم نباش. هالسین موقتی از پارتیت جدا میشه ولی وقتی تموم شد میتونی دوباره درجا برش گردونی.
از کمپ گابلین ها هم بیرونت نمیندازه.
کلا لانگ رست تو این بازی که میکنی بعدش بر میگردی دقیقا همون نقطه ای که ازش لانگ رست کردی. (فقط حواست باشه leave camp رو بزنی و تلپورت نکنی به یه waypoint.)

البته بعضی قسمتای بازی لانگ رست کردن تاثیر داره تو روند داستان ولی اونجا ها خود بازی نسبتا صریح بهت اخطار میده.

View attachment 317752

سه تا فایت فعلا رفتم

همین اول بگم اون ۴ تا راه حل هایی که گفتی فقط برای یه سمت ماجرا بود شما میتونی به گابلین ها هم کمک کنی به کمپ حمله کنن و عملا داستان عوض میشه و کلی ایونت مثل جشن بعد پیروزی و کارای خاک برسری با minthara که اگه به گابلین ها کمک نکنی اصلا باهاش اشنا نمیشی و… هم هست درمورد دروید ها راه حل های دیگه ای هم هست که از حوصله توضیح دادن خارجه میتونی همون اول لیدرشونو بکشی میتونی لیدرشونو راضی کنی به قبول اشتباهاتش و..
درمورد halsin میتونستی بهش بگی همونجا بمونه و مجبور به درگبری نشی و تک تک بکشیشون و اگه درجه سختیو نمیخوای پایین بیاری قبل مبارزات آمادگی کامل داشته باش و اگر میدونی جای سختی میخوای مبارزه کنی قبلش ازینکه لولت کفایت میکنه مطمئن شو درکلهیچ چیز بازی خطی نیست اونی که فکر میکنی دشمنه لزوما دشمنت نیست

با سلام خدمت دوستان اهل فن

بلخره منم ميخوام جدى بازيو شروع كنم ولى هيچ ايده ايي ازين سبك ندارم حقيقتا.
توصيه ايي راهنمايي چيزى اگه داريد ممنون ميشم :D

• Like
Reactions: Destro

متاسفانه بازی انقدر گستردس که بخوایم راهنمایی کنیم ده صفحه باید بنویسیم🗿🗿
از یجا شروع کن و از گوگل زیاد استفاده کن :D

من فقط میتونم بگم که به Fextralife بچسب، بازی رو کمی برای خودت خطی کن، همین fextralife کلی بیلد گذاشته از اینجا دنبال کن بساز و لول آپ کن، companion یا همراه ها هم مهم هستند 3تا همراه خواهی داشت، با توجه به کلاس شخصیت اصلیت اون 3تا رو انتخاب کن که همین fextralife برای کلاس های مختلف، همراه های مناسب رو گفته اینجا. مهم تر از همه با مکانیک های گیمپلی آشنا شو اینجا.
به طور کلی با تک تک npcها حرف بزن در استفاده از Quick save هم شرم نکن. اینچ به اینچ نقشه رو بگرد. گاید های زیادی وجود داره.

با 50 ساعت پلی تایم تو Act 1 فکر میکردم چیزی نمونده و کل بازی رو شخم زدم ولی اخیراً از طریق یه کلیپ فهمیدم که جایی رو جا انداختم :))
منطقه ماهی ها :دی اصلا فکر نمیکردم پایین تر از underdark هم چیزی وجود داشته باشه. حالا خوبه act 1 رو کامل تموم نکردم. بعدا هر موقع خواستم ادامه بازی رو برم اول یه سر میرم اونجا :دی
خلاصه عجب چیزی ساختن ..

با 50 ساعت پلی تایم تو Act 1 فکر میکردم چیزی نمونده و کل بازی رو شخم زدم ولی اخیراً از طریق یه کلیپ فهمیدم که جایی رو جا انداختم :))
منطقه ماهی ها :D اصلا فکر نمیکردم پایین تر از underdark هم چیزی وجود داشته باشه. حالا خوبه act 1 رو کامل تموم نکردم. بعدا هر موقع خواستم ادامه بازی رو برم اول یه سر میرم اونجا :D
خلاصه عجب چیزی ساختن ..
کلا زیاد زور نزن همه چیزو ببینی
هرجور دوس داری پلی بده تو نیو گیمای بعدی باز ممکنه از مسیری بری که چیزای جا افتاده رو ببینی
من یدور جویدم دور دوم تا وسطا رفتم بعد جدا ازینکه دور دومم کلا یه تجربه جدید بود با یکی از دوستان صحبت میکردم فهمیدم هنوزم خیلی جیزارو ندیدم
یه ان پی سی خیلی ساده و سطحی که کلا یبار میبینیش تقریبا ۳-۴ تا اتفاق مختلف میشه باهاش پیاده کرد با دیالوگا و تصمیما
ادیت: به اندردارک که رسیدی احیانا adamantine forge هم رفتی دیگه؟ اگه نرفتی که باز اون خودش کلی محتوا هست

کلا زیاد زور نزن همه چیزو ببینی
هرجور دوس داری پلی بده تو نیو گیمای بعدی باز ممکنه از مسیری بری که چیزای جا افتاده رو ببینی
من یدور جویدم دور دوم تا وسطا رفتم بعد جدا ازینکه دور دومم کلا یه تجربه جدید بود با یکی از دوستان صحبت میکردم فهمیدم هنوزم خیلی جیزارو ندیدم
یه ان پی سی خیلی ساده و سطحی که کلا یبار میبینیش تقریبا ۳-۴ تا اتفاق مختلف میشه باهاش پیاده کرد با دیالوگا و تصمیما
ادیت: به اندردارک که رسیدی احیانا adamantine forge هم رفتی دیگه؟ اگه نرفتی که باز اون خودش کلی محتوا هست
دقیقا قبل اون بازی رو ول کردم :دی یعنی کل کارای پایین رو انجام دادم (به جز اون بخشی که گفتم جا افتاده) فقط باید سوار میشدم میرفتم.
+ کارای تاور و جشن پیروزی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or