Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه این جوایز شامل نسخه منتقدا هم میشه یا نه؟
من بازیو دو سال پیش دریافت کردم ...

پ.ن: یه خاطره بگم (یکم فخر فروشی کنم:> )
دو سال قبل که کد بازیو دادن، من یه پیش نمایش رفتم. برای نوشتنش هم خیلی اذیت شدم. سیستمم خیلی قدیمی بود و 720p کلا 25 فریم نمیداد. اما الحق بازیو خیلی دوست داشتم (این تاس بازی هم قبلا بهتر و ساده تر بود :D ). خلاصه با هر بدبختی بود ما این پیش نمایش را نوشتیم و عکس ها را هم گرفتیم وگذشت رفت.
بعد چند وقت یه روز سردبیر گفت برو گروهو چک کن. توی گروه دیدم از طرف لارین یه ایمیل دادن و به خاطر پیشنمایش خوبی که نوشتم (:D) تشکر کردن:) (مثل اینکه گوگل ترنسلیت زده بودن). متاسفانه پیدا نکردم عکس اون ایمیلو ...
جدا از اون گفتن اسم اهنگ سازمونو برعکس نوشتی. بعد من اسم ایشونو از ویکیپدیا برداشته بودم :|
خواستم كركى بازيش كنم اينطور كه فكرشو دارم ميكنم ميبينم واقعا حيفه كركى بزنمش ارزش پولشو داره 😁
خدا كنه با gtx 980 بتونم راحت high سى چهل فريم بازيش كنم

آخرین ویرایش:
خواستم كركى بازيش كنم اينطور كه فكرشو دارم ميكنم ميبينم واقعا حيفه كركى بزنمش ارزش پولشو داره 😁
خدا كنه با gtx 980 بتونم راحت high سى چهل فريم بازيش كنم
میتونی مثل من صبر کنی بعد 1 سال این نسخه های definitive edition یا enchanced که اومد رو تو یه تخفیف بگیری. من معمولا همیشه صبر میکنم cRPG ها هر موقع یه نسخه de دادن بیرون میگیرم

میتونی مثل من صبر کنی بعد 1 سال این نسخه های definitive edition یا enchanced که اومد رو تو یه تخفیف بگیری. من معمولا همیشه صبر میکنم cRPG ها هر موقع یه نسخه de دادن بیرون میگیرم
بنظرت با اين سيستم پيشنهادى جديدى كه دادن ميتونم روى كارت gtx 980 كيفيت هاى بين ٣٠-٤٠ فريم بگيرم؟

بنظرت با اين سيستم پيشنهادى جديدى كه دادن ميتونم روى كارت gtx 980 كيفيت هاى بين ٣٠-٤٠ فريم بگيرم؟

کارتت که یک رده از GTX 970 بالاتره، اگر CPU ات هم قوی باشه به اندازه کافی روی low جوابت میده

هارد هم SSD باشه بهتره، تا هم stutter نداشته باشی و نه pop-in effect

1690917352527.png

متاسفانه خبر رسیده که بازیکنان Early Access باید سیو ها و دیتای بازی را کامل پاک کنن و از اول نصب کنن موقع لانچ بازی :|
سیو ها رو که از خیلی وقت قبل گفته بودن.
منم برای همین بیخیال نصب دوباره شده بودم.

دیتا ولی خب سنگینه.
ببینیم 100 گیگ رو رد میکنه یا نه.

سیو ها رو که از خیلی وقت قبل گفته بودن.
منم برای همین بیخیال نصب دوباره شده بودم.

دیتا ولی خب سنگینه.
ببینیم 100 گیگ رو رد میکنه یا نه.
122 گیگ گفتن حجم بازیه:|
کلا تو همه بازی ها روال اینه که شما یه ماموریت داری، باید بری به یه محیطی ، یه سری کارها را انجام بدی، یه سری بازخورد ها با توجه به کارهات میگیری و ماموریت تموم میشه و میری سراغ بعدی. حالا چه ویچر باشه ،چه تورمنت ، حداقل حدودی تکلیف آدم با خودش مشخصه که در کل داره چی میشه و چیکار می کنه.
اینجا اما لامصب هیچی ته نداره.:|
مثلا من دیشب از کمپ گابلینا میخواستم بزنم بیرون. گیر افتادم عملا و مجبور شدم برم به بخش های داخلی تر کمپ . رسیدم به یه Dead end که بعد فهمیدم معما هست و با راهنمایی حلش کردم، یه مسیر باز شد و خب خوشحال بودم که احتمالا راه خروج از کمپه و میتونم برگردم پیش Halsin.
وارد محیط جدید که شدم، دیدم که عه ،WTF یه محیط خوشگل و با جزییات و به نظر بسیار بسیار بزرگ رو بروی من هست :| حالا چطوری از اینجا باید بیام بیرون ؟! اصلا همه چیز به کنار ، این موجوداتی که میبینم مگه وجود داشتن تو دنیای بازی؟ اینجا زیر زمین چیکار می کنن ؟

خلاصه میخوام بگم که این وسعت بازی و اینکه عین واقعیت نامعلومه عملا که این راهی که داری میری تهش کجاست و احتمالات زیاد رو بروی آدم ، درسته جذابه ، اما در آن واحد باعث گرگیجه میشه:| و خب این خوب نیست...

122 گیگ گفتن حجم بازیه:|
کلا تو همه بازی ها روال اینه که شما یه ماموریت داری، باید بری به یه محیطی ، یه سری کارها را انجام بدی، یه سری بازخورد ها با توجه به کارهات میگیری و ماموریت تموم میشه و میری سراغ بعدی. حالا چه ویچر باشه ،چه تورمنت ، حداقل حدودی تکلیف آدم با خودش مشخصه که در کل داره چی میشه و چیکار می کنه.
اینجا اما لامصب هیچی ته نداره.:|
مثلا من دیشب از کمپ گابلینا میخواستم بزنم بیرون. گیر افتادم عملا و مجبور شدم برم به بخش های داخلی تر کمپ . رسیدم به یه Dead end که بعد فهمیدم معما هست و با راهنمایی حلش کردم، یه مسیر باز شد و خب خوشحال بودم که احتمالا راه خروج از کمپه و میتونم برگردم پیش Halsin.
وارد محیط جدید که شدم، دیدم که عه ،WTF یه محیط خوشگل و با جزییات و به نظر بسیار بسیار بزرگ رو بروی من هست :| حالا چطوری از اینجا باید بیام بیرون ؟! اصلا همه چیز به کنار ، این موجوداتی که میبینم مگه وجود داشتن تو دنیای بازی؟ اینجا زیر زمین چیکار می کنن ؟

خلاصه میخوام بگم که این وسعت بازی و اینکه عین واقعیت نامعلومه عملا که این راهی که داری میری تهش کجاست و احتمالات زیاد رو بروی آدم ، درسته جذابه ، اما در آن واحد باعث گرگیجه میشه:| و خب این خوب نیست...
کلا این سبک همینه. فک کنم راحت ترینشون که دست پلیرو میگیره کجا بره پیلارز 2 بود. سخت ترینم سری Pathfinder که تو journal حتی بهت نمیگه باید چیکار کنی :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or