Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
صدا پیشه‌های بازی BG3 فوق العاده هستن، هر چی بگم کم گفتم ....

و همچنین در مورد بانو آملیا تایلر راوی بازی:

View attachment 303274

- The Narrator (Baldur’s Gate 3) - Wenduag (Pathfinder: Wrath of the Righteous) - Malady (Divinity Original Sin 2) - The Siren Queen (Sea of Thieves) - Nyrissa (Pathfinder: Kingmaker)

https://www.youtube.com/@AmeliaTyler/about
Malady بخاطر صداگذاریش یکی از کارکترای مورد علاقم تو Divinity 2 بود. (به علاوه دلایل متعدد دیگه :D )

من كه سرى قبليارو نرفتم والا گيج شدم حالا با كاراكتراى اصلى برم يا خودم بسازم
بنظر من برای دفعه اول کاستوم بساز.
اوریجین هارو بزار برای دفعات بعد.

مثال درستی نیست ولی چون بازی با این کرکترها مثل فلش بک تو فیلم میمونه.
هرکدوم نقطه نظر خودشون رو دارن ، داستان خودشون و...
که تو از دید اونها به قضایا نگاه میکنی.
برای همین پیشنهاد بهتر اینه که حداقل یکبار با کاستوم کرکتر بری و دور بعد شروع کنی یکی یکی کرکترهای اصلی رو پیش ببری.

به نظر من از بین companion ها، وجود شدوهارت و لازیل تو تیم واقعا لازمه (حداقل اوایل بازی). شدوهارت به عنوان کلریک به مجیک های بسیار خوبی دسترسی داره و لازیل هم گیت یانکی هست و فیزیکال دمیج بسیار قابل توجهی میتونه بده به دشمن.

باز صد گیگ باید بذاریم دانلود :((

من كه سرى قبليارو نرفتم والا گيج شدم حالا با كاراكتراى اصلى برم يا خودم بسازم
به نظرم خودت بساز، فانش بیشتره :دی دستت هم بازتره

تیتر بررسی اولیه گیم رادار:
its going to be there in GOTY conversations...

تیتر بررسی اولیه گیم رادار:
its going to be there in GOTY conversations...

PC Gamer

Screenshot_20230803_211607_Chrome.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or