Atlus و معرفیه بازی ـه جدید خود در ماه نوامبر : به احتمال فراوان Persona 5

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

image_thumb138.png

به تازگی وبسایت جدیدی از طرف شرکت خوشنام Atlus به راه افتاده که قرار است یک بازیه جدید را در تاریخ 24 نوامبر به طور کامل معرفی کند . نکته جالب در مورد این سایت وجود لوگوی P مانند در پایین صفحه است , لوگویی که مربوط میشود به تیم سازنده سری بازی های محبوب Persona . همچنین وقتی از قسمت Tweet در این وبسایت استفاده کنید یک برچسب به قسمت پیام شما اضافه میشود که حاویه این کلمه است : ペルソナ که به انگلیسی به معنای Persona میباشد .
Shuhei Yoshida (رئیس استودیو های بازی سازی ـه سونی ) هم توئیتی با این متن ارسال کرده است :
من این صفحه را ( همین وبسایت جدید ) را دوباره توئیت کردم چون از طرفداران Persona هستم ولی چیزی از آن نمیدانم
اینطوری که از شواهد بر می آید قرار است یا شماره جدیدی از Persona معرفی شود یا یک Spin-off . لازم به ذکر است بازیه تازه معرفی شده Persona 4 : The Ultimax Ultra Suplex Hold دارای وبسایت مشابهی میباشد وی این خبر به آن بازی مربوط نیست .
منبع :

عمرا باو! آتلوس روانی نیست، سگا هم گفته با سیاست های آتلوس مشکل نداره و باهاشون کاری نداره و آتلوس گفته به طرفدارا که راحت باشن هیچ تغییری بوجود نمیود تو کارشون (اصلا قبل اینکه بخرنشون هم میگفت یکی از شرایط همینه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or