Atlus و معرفیه بازی ـه جدید خود در ماه نوامبر : به احتمال فراوان Persona 5

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

image_thumb138.png

به تازگی وبسایت جدیدی از طرف شرکت خوشنام Atlus به راه افتاده که قرار است یک بازیه جدید را در تاریخ 24 نوامبر به طور کامل معرفی کند . نکته جالب در مورد این سایت وجود لوگوی P مانند در پایین صفحه است , لوگویی که مربوط میشود به تیم سازنده سری بازی های محبوب Persona . همچنین وقتی از قسمت Tweet در این وبسایت استفاده کنید یک برچسب به قسمت پیام شما اضافه میشود که حاویه این کلمه است : ペルソナ که به انگلیسی به معنای Persona میباشد .
Shuhei Yoshida (رئیس استودیو های بازی سازی ـه سونی ) هم توئیتی با این متن ارسال کرده است :
من این صفحه را ( همین وبسایت جدید ) را دوباره توئیت کردم چون از طرفداران Persona هستم ولی چیزی از آن نمیدانم
اینطوری که از شواهد بر می آید قرار است یا شماره جدیدی از Persona معرفی شود یا یک Spin-off . لازم به ذکر است بازیه تازه معرفی شده Persona 4 : The Ultimax Ultra Suplex Hold دارای وبسایت مشابهی میباشد وی این خبر به آن بازی مربوط نیست .
منبع :

خب آخرین Midnight Channel هم پخش شد. دوستان میتونند از لینک زیر دانلودش کنند :

دانلود آخرین Midnight Channel با حجم 2 مگ

اما تصاویری که پخش شدن اینبار خیلی جالب بودن:

8 تا Public TV بزرگ در 6 شهری که اسمشون توی سایت نوشته شده! به احتمال بسیار زیاد Atlus میخواد فردا ساعت 8 شب به وقت ژاپن (14:30 به وقت خودمون) معرفیش رو به صورت زنده از این 8 مکان پخش کنه. حالا میشه فهمید چرا Atlus توی TGS یا نمایشگاه های دیگه این عنوان رو معرفی نکرد، چرا توی نمایشگاه بازیش رو معرفی کنه وقتی که میتونه به صورت زنده در کل ژاپن اینکار رو انجام بده؟! اینطوری نه تنها توجه هوادارا Persona بلکه حتی توجه مردم عادی رو هم بدست میاره.

الان دیگه میشه با اطمینان گفت فردا قراره Persona 5 معرفی بشه درسته؟! بعید میدونم Atlus اینقدر خرج کنه تا فقط نسخه کنسولی P4A2 یا یه نسخه دیگه از P3 یا P4 رو معرفی کنه (یعنی امیدوارم اینطوری نباشه:دی )

آخرین ویرایش:
درسته Midnight Channel متعلق به P4 ـه ولی خب به نظرم این تنها راهیه که Atlus میتونه در قالب سری Persona، نسخه جدید رو Tease کنه. بهرحال نمیتونه که هنوز بازی رو معرفی نکرده از ایده ها و شخصیت های اون بازی برای Tease کردن استفاده کنه.

هر چی تا حالا نمایش داده شده همه به p4 ربط داشتند. اینم از این:

Atlus is reviving its Persona magazine, according to Gematsu. The magazine is due on December 5, and is titled #Re:birth.
منبع
به احتمال خیلی بالا یه دنباله برای p4ی چیزی هست که اگر خیلیم لطف کنند رو کنسول دستی میدن! زیادم دلتون رو خوش نکنید از ما گفتن بود ژاپنی ها کلا هایپ کردن بلد نیستن اگرم دیدید دارند کاری میکنند که هایپ میشید خدایی ناکرده خونسردی خودتون رو حفظ کنید و بدونید که هیچ مسئله مهمی در کار نیست و مقصود فقط خندیدن به ریش شماست8-| blow minding fact!
سازمان هایپ پراکنی تاپیک های جوزا!:d

دوستان تسلیت میگم!!!:|
این بازی Persona 5 نبود یک بازی به اسم Persona Q:Shadow Of The Labyrinyh هست که شخصیت های Persona 3,4 در این بازی هستند!!!!:|
این بازی سال 2014 در ماه June برای Nintendo 3DS منتشر میشه!!:|
در کل این همه هایپ الکی بود!!:|
تصاویر
46995220255227636576.jpg

33478647043451369770.jpg

97879017230884892650.jpg

75413038284639373772.jpg

53898250428112071823.jpg

22947580482623620579.jpg

منبع
ویرایش:
اشتباه کردم.:d
دو تا Persona دیگه هم هستند
1-Persona 4 Dancing All Night برای Ps Vita در پاییز 2014 منتشر میشه که شخصیت هایی مثل Yu Narukami,Ris Kuhikawa و بقیه ی شخصیت های مهم Persona 4 تو این بازی هستند
79065778601300597473.jpg

54280325849164733927.jpg
2-Persona 5 برای کسنول PS3 در زمستان 2014 منتشر میشه!!!:bighug:
اینم یک تصویر از استریم که نشون میده Persona 5 معرفی شده
67778827166233013368.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون بچه ها از خبر و عکس ها ولی من قاطی کردم !‌

چی شد ؟ کسی اطلاعاتی چیزی نداره بیاد بگه ؟ :|

بالاخره امشب میخوان پرسونا 5 رو معرفی کنن ؟
اون پرسونا بالایی که شخصیت های 3.4 بودن چی بود ؟ :|

-------------------

یکی باید دقیقا برامون توضیح بده چی شد و چی خواهد شد ؟

-----------------

=((میشیم
یا
:xمیشیم

؟؟

Finallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

کسی تاپیکش رو میزنه یا خودم دست به کار بشم ؟! :دی

اوف اوف اوف علی دانته برو بزن تاپیک رو !‌

---------------------------

@علی تریلر {فلاولس}

تیر آخر رو به قلبمون زدی علی دستت درد نکنه !
عالی بود !
چه خبر شاخی :

پپپپپپپپپپپرررررررررررررسوووووووووووووووناااااااااااااا 5

مادر بگرید ... دیشب گفته بودم از رفتن به نسل بعد دارم منصرف میشم و میخوام از بازی های این نسل لذت ببرم ... نگو حداقل تا اخر 2014 لذت بیشتری رو ps3 هست تا ps4

یعنی سونی من یکی رو دیگه شرمنده اخلاقش داره میکنه ... :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or