Atlus و معرفیه بازی ـه جدید خود در ماه نوامبر : به احتمال فراوان Persona 5

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

image_thumb138.png

به تازگی وبسایت جدیدی از طرف شرکت خوشنام Atlus به راه افتاده که قرار است یک بازیه جدید را در تاریخ 24 نوامبر به طور کامل معرفی کند . نکته جالب در مورد این سایت وجود لوگوی P مانند در پایین صفحه است , لوگویی که مربوط میشود به تیم سازنده سری بازی های محبوب Persona . همچنین وقتی از قسمت Tweet در این وبسایت استفاده کنید یک برچسب به قسمت پیام شما اضافه میشود که حاویه این کلمه است : ペルソナ که به انگلیسی به معنای Persona میباشد .
Shuhei Yoshida (رئیس استودیو های بازی سازی ـه سونی ) هم توئیتی با این متن ارسال کرده است :
من این صفحه را ( همین وبسایت جدید ) را دوباره توئیت کردم چون از طرفداران Persona هستم ولی چیزی از آن نمیدانم
اینطوری که از شواهد بر می آید قرار است یا شماره جدیدی از Persona معرفی شود یا یک Spin-off . لازم به ذکر است بازیه تازه معرفی شده Persona 4 : The Ultimax Ultra Suplex Hold دارای وبسایت مشابهی میباشد وی این خبر به آن بازی مربوط نیست .
منبع :

منم عاشق میتسورو بودم تا این که بانو یوکیکو رو دیدم! :x
بکش کنار داداش قضیه رو ناموسی نکن تیزی میزی میارم وسط...:| میتسورو عشق منه یعنی بعد از 3 4 سال هنوزم من توی دنیای این بازی ام...
:دی

یعنی خاک تو سر سونی ، تا الان فقط چهار تا بازی که کسی بازی نمیکنه معرفی کرده ، یعنی اینکه این بازی ها حتی روی PS1 هم اجرا میشن ، روزی صدتاش برای PC میاد یکی هم دانلود و بازی نمیکنه ، نسل جدید بازی های هارد کر مثل Ryse میخواد که حداقل گرافیک نسل جدید رو داشته باشه ، 2 میلیون پول بدیم بازی 2 بعدی و همینطور نک براش بیاد بریم WIIU بخریم بهتره بخدا
البته خودمم عاشق این سبک هستم و
تا چیز که برای ps4 خیلی ترفدار داره U4 هست که اونم 2015 میاد

یعنی خاک تو سر سونی ، تا الان فقط چهار تا بازی که کسی بازی نمیکنه معرفی کرده ، یعنی اینکه این بازی ها حتی روی PS1 هم اجرا میشن ، روزی صدتاش برای PC میاد یکی هم دانلود و بازی نمیکنه ، نسل جدید بازی های هارد کر مثل Ryse میخواد که حداقل گرافیک نسل جدید رو داشته باشه ، 2 میلیون پول بدیم بازی 2 بعدی و همینطور نک براش بیاد بریم WIIU بخریم بهتره بخدا

الان تاپیک معرفی عنوان جدید Atlus چه ارتباطی داره با سونی و بازی هاش؟! :-/

بعد روزی 100 تا بازی مشابه Persona برای PC عرضه میشن و کسی بازیشون نمیکنه؟! میشه لینک چندتا از این بازی ها رو بدید تا ما تجربه ـشون کنیم؟! حداقل لینکشون رو توی سایت های خارجی هم بزاریم تا این هوادارای JRPG که 5 ساله دارن برای یه Persona جدید له له میزنند یه حالی کرده باشن.

13409303764992620612.gif

x1v16htn3dy5yo659z1o.jpg

حال شما خوبه ؟ :-/

الان ول کن آینده رو بچسب.چپ و راست داره بازی باحال براش میاد یه زحمت به خودت بدی بری یه کم بگردی متوجه میشی;)

persona 5

uncharted 4

final fantasy 15

warframe

legend of raven

metal gear solid 5

war thunder

shadow of the beast

soma

everybodys gone to the rapture یه بازی فکری خفن

daylight

rim یه بازی خوف شبیه journey

kingdom hearts 3

the order

mad max

the crew

mirrors edge

deep down

infamous second son

the witcher 3

watch dogs

black light retribution

primal carnage

tom clancy division

wolfenstein the new order

human element

outlast

the evil within

خسته شدم انقدر نوشتم.......:d

آخرین ویرایش:

آقا از اینکارو نکن با ما...

فردا 5 صبح باید پاشیم بریم پادگان به خدا!!

----------------------------------------------

اون Teddy که بنظرم یکجورایی نقش Mascot برای سری پرسونا رو داره و خیلی خیلی بعیده ادامه P4 باشه... البته احتمال حضور بعضی شخصیت‌های 4 تو 5 خیلی زیاده... تو اکثر بازی‌های پرسونا شخصیت‌های بازی‌های قبلی زیاد دیده شدن (مخصوصاً شماره 1 و 2)... Atlus ید طولایی تو این قضیه داره، حتی این مردک وینسنت (شخصیت اصلی Catherine) هم یک صحنه تو P3P بود...

81152979599315395186.png

شایدم بخوان از آخر داستان P4 Arena ادامه بدن که با توجه به حضور سوپر شخصیت‌های P3 خوبه ولی بازم مثل یک پرسونا جدید با شخصیت‌های جدید حال نمیده... این حس کشف وجوه مختلف شخصیت‌ها تو پرسونا فوق‌العاده است که اگه همون شخصیت‌های قدیمی رو ببینیم دیگه یک همچین چیزی معنی نداره و تقریباً همه چی رو راجع به شخصیت‌ها میدونیم (فقط سایز لباس زیر و چند تا نکته ریز دیگه میمونه که اونم انشالا تو P4A Ultimax blah blah نشون میدن.)

در کل من از همین تریبون نفرت خود را از هرگونه ادامه‌ای برای پرسونا 4 و لذت و وحشت از سکته و Climax شدن خودم از معرفی ادامه‌ای برای پرسونا 3 را اعلام می‌کنم...

3 تا معرفی هم که دیگه تابلوئه چیه!!

Persona 5 برای PS3
Persona 3 Blue یک ریمیک کامل بعلاوه کلی Event جدید از P3 برای ویتا
فیلم دوم Persona 3

(FanBoy Dream)

در آخر هم جا داره از زحمات بی‌بدیل شرکت Atlus در زجرکش کردن طرفداران تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

------------------------

@شهاب

با عروس خونواده ما هم کاری نداشته باش... من تیزی میزی حالیم نیستا...
پا میشم با کاتانام میام تو بلاد کفر خونت میریزم! :d

خب برای بار دوم راس ساعت 12:00 نیمه شب به وقت ژاپن Midnight Channel از استریم پخش شد و همونطوری که انتظار میرفت اینبار تصاویر پخش شده واضح تر بودند :دی :

لینک دانلود Midnight Channel روز دوم با حجم 2 مگ

تصاویر پخش شده :

خب تصاویر اول و دوم که به دلیل ژاپنی بودن تابلوها و نوشته ها برای ما خوانا نیستن و چیزی ازشون نمیفهمیم. اما تصویر سوم همونطوری که دیروز هم حدس زده بودن مربوط میشد به ایستگاه قطار شهر Sendai.

تصویر چهارم هم Station ـش کاملا مشخصه ولی اسم ایستگاه واضح نیست، به نظر میاد نوشته Namba که خب اگه واقعا همین باشه یکی از ایستگاه های شهر Osakaـست که مثل Sendai اسم این شهر هم در سایت تیزر حضور داره. تصویر پنجم که خیلی هم واضحه مربوط میشه به ایستگاه قطار شهر Fukuoka (یکی دیگه از شهرهایی که اسمش در سایت نوشته شده) و تصویر ششم هم با وجود اینکه درست مشخص نیست به نظر میاد مربوط باشه به یک ایستگاه قطار دیگه.

اول کار که سایت تیزر راه افتاده بود این اسامی شهرها خیلی ها رو به شک انداخته بود که مبادا باز جریان برگذاری کنسرت باشه یا اینکه بخوان نسخه آرکید P4A2 رو توی این شهرها تست کنند ولی خب الان با این تیزرهایی که در Midnight Channel قرار گرفته به نظر میاد توجه Atlus بیشتر به Train Station های واقع در این شهرهاست. پس به نظرم میشه با اطمینان گفت که در بازی جدید Atlus قطار و کلا Train Station ها نقش مهمی خواهند داشت.

نظر باقی دوستان چیه؟! به نظرتون برداشت من از این تصاویر درسته یا اینکه معنای دیگه ای دارن؟! :دی

@شهاب

با عروس خونواده ما هم کاری نداشته باش... من تیزی میزی حالیم نیستا...
پا میشم با کاتانام میام تو بلاد کفر خونت میریزم! :d
برو جوجه زنگ میزنم بچه ها از زاهدان بریزن اینجا با وسایل :| برو تو کار یوکیویی چیزی به مو قرمز ما کار نداشته باش :|:دی

همون 4ـه. ای خدا حال نمیده FES رو توی PS3 بازی کرد :|

^^

Yukiko که زیاد باهاش حال نمی‌کنم، تو P4 این Chie از همشون باحالتر بود بنظرم.

برای حل این مسئله Mitsuru هم گویا باید یک جلسه حضوری بذاریم... فکر کنم یک مقدار تفهیم مفاهیم فیزیکی لازم داری شهاب جان!:d

اقا ریمیک P3 که دیگه امکان نداره... چون یه بار برای PSP ریمیک شده و همون روی ویتا قابل بازیه.
بدون شک Persona 5 هست.
به نظر من اهمیت موضوع الان بیشتر سر اینه که روی چه کنسولی قراره منتشر بشه! چون همونطور که میدونید atlus الان برای sega هست و احتمالش هست یدفه شیفت کنه روی نینتندو!! یه لحظه تصور کنید فردا اعلام بشه Persona 5 انحصاری Wii U !! اونوقت Wii U فروشش ۱۰ برابر میشه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or