شایعه AT&T به دنبال فروش بخش گیمینگ Warner Bros

به نظرم بهترین گزینه ی ممکن برای خرید کل مجموعه، Tencent هست. از اونجایی که برنامه دارن تو آمریکای شمالی زیرساخت هاشون رو گسترش بدن، احتمالا تمام تیم های اصلی و تیم های ساپورت رو نگه میدارن. از اون طرف هیچ دخالتی توی ساخت بازی ها ندارن.

• Like
Reactions: g4mer and Gicmas
اتفاقا چند جايي خوندم ماكرو مي خواد چند تا از مهره هاي كليدي راكستدي رو بياره اينيشيتيو
خب پس شاید شاید بیاد راکستیدی رو بخره منحلش کنه و نیروهاشو تزریق کنه تو اینیشتیو.
نظرتون چیه؟

ملاک حال فعلی استودیو هاست، وگرنه با ارفاق میشه گفت bioware هم یه زمانی لجندری لول تو سطح ناتیداگ و راک استار بود... ولی الان کجاست... راک استدی هم ده ساله فقط یه arkham knight رو داده...

البته اینسومنیاک هم برای اثبات خودش و استودیو درجه 1 به حساب اومدن راه درازی رو پیش رو داره

احتمالش زياده و نسخه بهدي بتمن رو هم انحصاري ميكنه

این فانتزی ها چیه دیگه، یکی از دلایلی که کسی قاطع پا پیش نزاشته اینه که هنوز تکلیف IP ها مشخص نیست... شماها انحصاریشم کردید

بعد در یکی از بهترین استودیو های صنعت رو ببندن و نیروهاش رو جذب استودیویی کنن که هنوز یه کانسپت ارت هم بیرون نداده

امیدوارم هر چی میشه فقط ماکروسافت نخره چون احتمالا تنها پلتفرم قابل دسترس ما برای تجربه بازیاشون میشه یوتیوب
این وسط فقط PS گیمرا ضرر میکنن. راست میگی. از طرف PC و Xbox فن ها مشکل پیش نمیاد. ولی خب یه چیزی هم یادت باشه یه ضرب المثل هست میگه گهی زین به پشت گهی پشت به زین. الان اسپایدر من PC و Xbox فن‌ها نمیتونن بازی کنند.
که این بتمن اگه اگه بشه قضیه سر به سر میشه.
بقول شاعر:
بتمنتون رو بردیم، حالتونو گرفتیم‌
×××
بتمن نمی‌خوایم ازتون، اسپایدی داریم خودمون.

این وسط فقط PS گیمرا ضرر میکنن. راست میگی. از طرف PC و Xbox فن ها مشکل پیش نمیاد. ولی خب یه چیزی هم یادت باشه یه ضرب المثل هست میگه گهی زین به پشت گهی پشت به زین. الان اسپایدر من PC و Xbox فن‌ها نمیتونن بازی کنند.
بقول شاعر:
×××

من موندم این اسپنسر که این جمله رو انداخت تو دهن همه، که اگه یکی دیگه بازی چی از تو کم میشه... چرا بازی هاش رو برای Ps عرضه نمیکنه که همه حال کنن، چی ازش کم میشه؟؟؟

• Smile
  • Like
Reactions: IMANOKA and Un_Tlou
من موندم این اسپنسر که این جمله رو انداخت تو دهن همه، که اگه یکی دیگه بازی چی از تو کم میشه... چرا بازی هاش رو برای Ps عرضه نمیکنه که همه حال کنن، چی ازش کم میشه؟؟؟
ویندوز پلتفرم مایکروسافت هست.

ملاک حال فعلی استودیو هاست، وگرنه با ارفاق میشه گفت bioware هم یه زمانی لجندری لول تو سطح ناتیداگ و راک استار بود... ولی الان کجاست... راک استدی هم ده ساله فقط یه arkham knight رو داده...

البته اینسومنیاک هم برای اثبات خودش و استودیو درجه 1 به حساب اومدن راه درازی رو پیش رو داره

این فانتزی ها چیه دیگه، یکی از دلایلی که کسی قاطع پا پیش نزاشته اینه که هنوز تکلیف IP ها مشخص نیست... شماها انحصاریشم کردید

بعد در یکی از بهترین استودیو های صنعت رو ببندن و نیروهاش رو جذب استودیویی کنن که هنوز یه کانسپت ارت هم بیرون نداده

راک استدی در دهه اخیر ارکام نایت رو داده و ارکام سیتی با متای 94
هر چند که خودم مخالف نظردهی درباره بازیها با متا هستم ولی بازم...

آخرین ویرایش:
بقول شاعر:
×××
حالا من بیشتر نظرم رو ما ایرانیاس چون زورمونو بزنیم یه کنسول رو میتونیم بخریم فقط و اکثرا هم خب میرن سمت PS از اون طرف PC هم دیگه خیلی گرون شده الان یه سیستم با ۲۰۶۰ بخوایم ببندیم میشه ۲۶ تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or