Asura's Wrath | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیدین گفتم بازی مزخرفه؟(خودمم یادم نیست گفته باشم!:d) گیم اسپات بهش 5.5 داده خوب شد نخریدمش!
گیم اسپات هر چه به یه بازی کمتر امتیاز بده او بازی بازیه دلچسب تری هست . حالا بازی های first class و تاپ رو نمیگم که همیشه بالای 9 میگیرن ولی در بین بازی های معمولی به گیم اسپات اعتماد نکن .
( لوپ کلام گیم اسپات غلط کرده 5.5 داده این بازی ته جذابیت هست :دی )

نمیدونم چرا اینقدر شماها به نمره اهمیت میدین؟خودتون بازی رو بگیرید و بازی کنید دیگه.این چند سال اخیر خیلی به نمره بازی ها اهمیت میدین.
یه سایت میاد چهار تا عکس از بازی میزاره بقلش نمره 3.0 میده هیچی بازی بده ول کنن نمی خرم

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام من یه جا تو تمرین گیرکردم بعد از اونجا که میگه rb بزنید یک تمرین دیگه میاد نمیدونم چی کار کنم؟اول بازی موقع مبارزه با میمون بزرگ

سلام بچه ها
میگم من تو قسمت اموزشی که یه جونور قرمز رنگه میگه بایستی دکمه a رو بزنی(press a to recover) چکار بایستی کنم؟؟؟؟:|
ممنون میشم راهنمایی کنید.......:)

سلام بچه ها
میگم من تو قسمت اموزشی که یه جونور قرمز رنگه میگه بایستی دکمه a رو بزنی(press a to recover) چکار بایستی کنم؟؟؟؟:|
ممنون میشم راهنمایی کنید.......:)

باید وایسی تا بهت یک مشت بزنه وقتی خواستی پرت شی دکمه a رو بزن

سلام
بنظرمن که بازی خیلی باحالی بود

تنهایی به این نتیجه رسیدی؟

نظر ما هم همینه

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام من یه جا تو تمرین گیرکردم بعد از اونجا که میگه rb بزنید یک تمرین دیگه میاد نمیدونم چی کار کنم؟اول بازی موقع مبارزه با میمون بزرگ

کمک کنید

خلاقیت و نوآوری همیشه جزو اولین ارکان موفقیت در صنعت گیم و بوده و هست
اما در صورتی این خلاقیت میتونه خودش رو به خوبی نشان بده
که با درستی با دیگر عناصر و المان های بازی ترکیب بشه.
خشم آسورا بازی جالبیه که در اون میشه افکار نو سازنگانش رو احساس کرد.
اما متاسفانه این افکار زیر سایه ای از اشکالات کوچک بزرگ که نگرش بازیکنان رو نسبت به یک بازی
تغییر میده پنهان و گم شده که این بازی رو در حد یک عنوان متوسط برای بازیکنان به نمایش میذاره.

من تا چپتر 9 رفتم.

می تونم بگم بازی فوق العاده ای است مخصوصا با روایت داستی عالی و صحنه های سینمایی عالی ...داستان بزرگترین نقطه قوت بازی هستش که با یه روایت بی نقص هر کسی رو دنبال خودش میکشه
از لحاظ گرافیک هم گرافیک تکنیکی بازی نسبتا ضعیف هست ولی در عوض گرافیک هنری بازی خیلی زیبا کار شده . دوستان حتما این بازیو تهیه کنین

خوب بلاخره چپتر مخفی رو هم رفتم.
بازی بسیار خوب بود. نمرم بهش 9
یه نکته این که این بازی رو بیشتر باید به چشم یه انیمه قابل بازی دید و فکر کنم خود سازنده ها هم همین رو می خواستن. (به خاطر اون میان برنامه ها و خلاصه قسمت بعد)
اگه انیمه بین باشی یا به این سبک های ژاپنی/هندی علاقه داشته باشی،لذت بیشتری میشه از داستان و سبک بازی برد.

خوب بلاخره چپتر مخفی رو هم رفتم.
بازی بسیار خوب بود. نمرم بهش 9
یه نکته این که این بازی رو بیشتر باید به چشم یه انیمه قابل بازی دید و فکر کنم خود سازنده ها هم همین رو می خواستن. (به خاطر اون میان برنامه ها و خلاصه قسمت بعد)
اگه انیمه بین باشی یا به این سبک های ژاپنی/هندی علاقه داشته باشی،لذت بیشتری میشه از داستان و سبک بازی برد.

چپتر مخفی چجوری باز کردی؟
من نفهمیدم باید چیکار کنم:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or