Asura's Wrath | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا کسی این بازی رو تحویل نمیگیره؟ من که تریلر tgs امسالشو دیدم عاشقش شدم. لامصب عجب بس فایت حماسی داره.... تو یکی از این تریلرها مبارزش با یه باس رو نشون میده که روی ماه دارن باهم جنگ میکنن. واقعا موسیقی حماسی و گیم پلی زیبایی داره. من که خیلی از اینجور بازیها خوشم میاد. امیدوارم بازی موفقی از آب در بیاد.
اونایی که تریلر رو ندیدن نخونن :
آخر تریلر هم یه شمشیر به درازی قطر زمین میکنه تو شکم کاراکتر اصلی:d... خیلی باحال بود...:d

منم خوشم اومد !! ولی دیگه زیاد بروز ندادم !! در کل تخیل بازی بالاست :دی
اولین تریلری که از بازی نشون دادن عاشقش شدم !!
بعد تریلر E3 رو نشون دادن ، که یه خرده علاقمو از دست دادم !! ولی خوب باز نسبتا علاقم بهش برگشته !! امیدوارم بازی خوبی از آب درآد !!:دی

من از این بازیهای تخیلی خیلی خوشم میاد... از این بازیهایی که باس خر جون داشته باشه خوشم میاد....اینطور که تو تریلر دیدم باس های خیلی گردن کلفت و خر جونی داره.... تو این تریلره یه جاشو متوجه نشدم الان نگاه کردم فهمیدم... یه جایی باسه شمشیر رو اونقدر محکم رو دستای آشورا فشار میده که یه کیلومتر مربع از زمین 20 متر گود میشه:d

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
البته اون تریلری که داری میگی مربوط به GC ـه و تریلر TGS همونیه که یکی دیگه از خداها میخواد Asura رو بکشه ، ( همون که اولش آسورا میگه : How do you think you are ?! بعد در جواب بهش میگه GOD )

در کل منم خیلی از بازی خوشم اومده و رفته توی لیست خرید

اگه دقت کرده باشید کامبت سیستم و گیم پلی بازی دقیقا به سبک جدید 3D Fighting ـه عنوان Naruto Ultimate Ninja Storm ـه که همونطور که میدونید دلیل این شباهت هم اینه که هر دو بازی از IP های استودیوی CyberConnect2 هست . به نظر من NUNS رو با Dragon Ball به نوعی ادغام کردن و حاصلش اینی شده که میبینیم. جالب به نظر میرسه

من تریلر ها رو تازه دیدم و به جرات می تونم بگم خیلی بیشتر از Devil may Cry جدید به این بازی امیدوارم . واقعا جو و گیم پلیش جذابه و مثل بازی های قدیما آدمو درگیر میکنه . خیلی بهش امیدوارم

این بازی تا یه ماه دیگه میاد ، چرا تاپیکش این پایینه :دی

راستی Demo بازی هم اومده ، من که گرفتمش ، واقعا فوق العاده است ، خیلی ازش خوشم اومد

این بازی تا یه ماه دیگه میاد ، چرا تاپیکش این پایینه :دی

راستی Demo بازی هم اومده ، من که گرفتمش ، واقعا فوق العاده است ، خیلی ازش خوشم اومد
خب واسه ماهم لینک شو بزار تا دانلود کنیم البته اگه امکان داره شیلتر نباشه./باتشکر./

خوب!دمو را بازی نمودیم!:d

گیم پلی:بسی کیف داد! نمی دونم بازی مشابه چی رو مثال بزنم، غیر از همون UNS2 ، ولی شما در نظر بگیرین 70% بازی غول اخره! البته من از این دو چپتری که داشت این نتیجه رو گرفتم:d
3 جور حمله توی بازی هست: سبک(B)، سنگین(Y) و راه دور(X). با زدن کمبو و کمتر ضربه خوردن، یه چیزی پر میشه که باهاش می تونین قدرت رو بیشتر کنین(LT). مبارزه با غول ها هم مکانیزمش اینه که باید با دفاع و ضربه و QTE ، یه خط بالای صفحه رو پر کنین تا بتونین غوله رو بزنین(RT).
بیشتر شبیه یه Interactive Film (یه فیلم که شما بازیش می کنین) بود. ولی با این حال، حال داد!:d

از لحاظ گرافیک هم گرافیک هنری نسبتا خوبی داشت. ولی گرافیک فنی اصلا خوب نبود و جای کار داره.=((

داستانش هم مدل انیمه ای بود:d یه عده خدا و یه بابایی که انتقام یه نفر دیگه رو می گیره و باقی ماجرا.:d

موسیقی هم خیلی خوب بود و اتمسفر خوبی به مبارزات می داد.

کلا همه اینها نظر خودم بود.:d و اینکه منتظرشیم تا خودش بیاد!

راستی لینک دانلودش هم تو تاپیک دمو ها هست کسی خواست دانلود کنه (630mb) .

آقا رو سفیدمون کرد‍!
کم کم این این استودیو داره خودش رو نشون میده!
متاسفانه امکانِ‌ تجربه دمو رو ندارم،برای نسخه اصلی به انتظار مینشینیم:x

نميدونم چرا ولي اصلا به اين بازي اميد ندارم.بيشتر به خاطر Cyberconnect 2 كه روش كار ميكنه.با NUNS بدجوري ضدحال خوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or