Asura's Wrath | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایی عجب بازیه ای ، این دوستمون فکر کنم 5 ساعت پشت سرهم نشسته بازی کرده داداش بیکاریا زود بازیرو تموم کنی که فایده نداره اصلا داستانشو فهمیدی:d

عجب بازی اییه

از دیشب تا الان نصف بازی رو رفتم ، اصلا همینطوری جذبت میکنه ، سبک خاص و جالبی داره ( ترکیبی از God Hand با بازی های HnS ژاپنی به همراه QTE های فراوان ) به همه دوستان توصیه میکنم بگیرنش

این آسورا هم همیشه خدا عصبانیه :دی خب یه ذره خودت رو کنترل کن :دی

اگه نقد ign را خونده باشید نوشته بود بازی بسیار کوتاهه تو 5 تا 6 ساعت تموم میشه .
من دیشب 3 4 ساعتی بازی کردم تا اپیزود 13 هم رفتم فکر نکنم یکی دو ساعت بیشتر مونده باشه .
اما نکته جالبه بازی اینه که بیش از 90 درصد بازی مبارزه با boss یا mini boss هست که خیلی حال میده
صداگزاری اسورا هم همون یارو کائس تو فاینال 13-2 هستش واقعا صدای قشنگی داره :d

اگه نقد ign را خونده باشید نوشته بود بازی بسیار کوتاهه تو 5 تا 6 ساعت تموم میشه .
من دیشب 3 4 ساعتی بازی کردم تا اپیزود 13 هم رفتم فکر نکنم یکی دو ساعت بیشتر مونده باشه .
اما نکته جالبه بازی اینه که بیش از 90 درصد بازی مبارزه با boss یا mini boss هست که خیلی حال میده
صداگزاری اسورا هم همون یارو کائس تو فاینال 13-2 هستش واقعا صدای قشنگی داره :d

میگم این صداش چقدر آشناست :دی خیلی صداش جالبه ، اصلا کائوس نصف ابهتش رو مدیون صداگذاری قشنگشه

منم بازی رو تموم کردم ، خیلی جالب بود و مطمئنا لیاقت این همه انتظار رو داشت

فقط یه نکته ایی رو یاد آور بشم ، دوستانی که بازی رو تموم میکنند حتما True Episode 18 رو Unlock کنند و انجامش بدن چون پایان واقعی و کامل بازی توی این اپیزوده

آخرین ویرایش:
اوا خو چرا ما پیداش نکردیم اونوقت:-/
شما از کجا تهیه کردید؟

من خودم تهیه نکردم ولی دوستان چرا پست ها رو بخون:

منم بازی رو تموم کردم ، خیلی جالب بود و مطمئنا لیاقت این همه انتظار رو داشت

فقط یه نکته ایی رو یاد آور بشم ، دوستانی که بازی رو تموم میکنند حتما True Episode 18 رو Unlock کنند و انجامش بدن چون پایان واقعی و کامل بازی توی این اپیزوده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تموم کردم:>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خدایی عجب بازیه ای ، این دوستمون فکر کنم 5 ساعت پشت سرهم نشسته بازی کرده داداش بیکاریا زود بازیرو تموم کنی که فایده نداره اصلا داستانشو فهمیدی:d

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or