آخرین ویرایش:

قبول دارم کلا سخته.این مراحل سرعتی که باید یک ربات رو نجات بدی بعضا فراتر از تصور سخت میشه
دیشب ساعت 9 شب نشستم پای بازی تا اون ربات آخر بخش کرش سایت بالای مجسمه طلایی رو نجات بدم تروفیشو بگیرم
تا 1 شب سیصد مرتبه رفتم بازم نتونستم تمومش کنم ! کم مونده بود دسته رو پرت کنم تو تلوزیون !
نمیدونم فقط برای من سخته یا برای همه سخت بوده ....
خلاصه اعصاب داغوووون
این مراحل سرعتی که باید یک ربات رو نجات بدی بعضا فراتر از تصور سخت میشه
دیشب ساعت 9 شب نشستم پای بازی تا اون ربات آخر بخش کرش سایت بالای مجسمه طلایی رو نجات بدم تروفیشو بگیرم
تا 1 شب سیصد مرتبه رفتم بازم نتونستم تمومش کنم ! کم مونده بود دسته رو پرت کنم تو تلوزیون !
خلاصه اعصاب داغوووون
این مراحل سرعتی که باید یک ربات رو نجات بدی بعضا فراتر از تصور سخت میشه
خلاصه اعصاب داغوووون
منم رسیدم بهش و واقعن نتونستم رد کنم ٬ به بخش مثلث ها که میرسم گیر میکنم ٬ مغزم داغ کرداین مراحل سرعتی که باید یک ربات رو نجات بدی بعضا فراتر از تصور سخت میشه
خلاصه اعصاب داغوووون
من خودم بعد از 400-500 بار تلاش تونستم ردش کنم ! برای پلات کردن بازی هم انجام این مرحله ضروری بود وگرنه انقدر سخت گذشت که انجامش نمیدادم .منم رسیدم بهش و واقعن نتونستم رد کنم ٬ به بخش مثلث ها که میرسم گیر میکنم ٬ مغزم داغ کرد
راستی دیدم Lego Horizon هم پلات کردی ٬ چطور بود اون ؟ ارزش خرید داره؟من خودم بعد از 400-500 بار تلاش تونستم ردش کنم ! برای پلات کردن بازی هم انجام این مرحله ضروری بود وگرنه انقدر سخت گذشت که انجامش نمیدادم .
تو سبک خودش بهترینه . من که خیلی لذت بردم همه چیزش خوب بودراستی دیدم Lego Horizon هم پلات کردی ٬ چطور بود اون ؟ ارزش خرید داره؟

. چند تا نکته بود از بازی که میخواستم بگم :

AStro bot رو فقط باید با وی ار بازی کرد تجربه ای که با وی ار میده یه چیز دیگستView attachment 389153
سلام . منم بلاخره بعد چند ماه بازی کردن نامنظم این بازی رو تموم کردم . بازی واقعا محیطی هیجان انگیز داشت و از گیم پلی هم که کم نظیر بود نمیشه گذشت . راستشو بخواین این بازی رو دست کم گرفته بودم و اصلا قبولش نداشتم . ولی خب به واسطه همین بازی سنتر بلاخره گرفتمش و پلی دادم و واقعا پشیمونم که چرا زودتر این کارو نکردم . انقدر که این بازی بهم چسبید که بیصبرانه منتظر نسخه بعد هستم و شاید صبرم لبریز شد و رفتم نسخه قبلی رو بازی کردم. چند تا نکته بود از بازی که میخواستم بگم :
1_ بازی سه منوی استارت شگفت انگیز داشت که باید از نزدیک ببینید .
2_ بازی با موسیقی های متنوع واقعا بستر خیلی خوبی رو برای گیمر فراهم کرده بود و یکی از نکات طلایی بازی به نظرم همین موسیقی جذاب و دلنشین بود .
3_از هرچی بگذرم نمیتونم از گیم پلی بازی که خودمم خیلی روش حساسم بگذرم . گیم پلی بی نقصی داشت و البته که شخصیت پردازی هم حرفه ای بود .
4_البته من یه باگ ریز توی مرحله های آخر دیدم که نمیخوام بگم چون اسپویل میشه . و اینکه به غیر از این باگ ریز هیچ باگ دیگه ای ندیدم .
البته یه نکته ریز هم هست که به نظرم ساخت یه هم چین بازی پلتفرمری که سه بعدی باشه و گرافیک خوب و یه حس باحال که هر وقت پشت دستگاه این بازی پلی بشه واقعا فقط و فقط از دست سونی بر میاد و این رو ثابت کرد .
خیلی ممنون که نظر منم خوندید
![]()