PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
سونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
حالا اینکه منتظر معرفی بازی های بزرگ هستیم و کف کردیم جای خود، ولی استرو واقعا "این" نیست :دی برای منی که یکی از بهترین بازی هایی که سال قبل تجربه کردم Tinykin بوده این استرو جدید میبرم رو ابرا :دی
بازی های کوچیک خلاقانه می تونن فوق العاده "حال" بدن استرو هم دقیقا یکی از همیناس

حالا اینکه منتظر معرفی بازی های بزرگ هستیم و کف کردیم جای خود، ولی استرو واقعا "این" نیست :D برای منی که یکی از بهترین بازی هایی که سال قبل تجربه کردم Tinykin بوده این استرو جدید میبرم رو ابرا :D
بازی های کوچیک خلاقانه می تونن فوق العاده "حال" بدن استرو هم دقیقا یکی از همیناس
والا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره :دی

والا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره :D
نه آقا منم در آستانه 36 ام :دی دل به کار ندادی بهونه سن میاری :دی

سونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
برای کسی که با پلتفرمرهایی مثه Spyro , Crash و ... بزرگ شده، معرفی این بازی یکی از بهترین اتفاقای ممکن بود. به شخصه ذوقی که با دیدن این بازی داشتمو مدت ها بود که حس نکرده بودم و امیدوارم این بازی در حدی فروش داشته باشه و بترکونه تا بقیه مسکات های پلی استیشن مثه Sly و jak یا حتی نسخه جدیدی از Medievil رو هم دوباره ببینیم.

نه آقا منم در آستانه 36 ام :D دل به کار ندادی بهونه سن میاری :D
اخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ :دی نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی :دی

اخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ :D نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی :D
اصلا فلسفه گیمینگ رو زدی ترکوندی :دی ولش کن

اخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ :D نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی :D
شما مثل اینکه خیلی بزرگسال هستی. برای سرگرمی برو فیلمای بزرگسالان ببین :D

اصلا چرا 11 تا بازیکن بزرگسال باید دنبال یه توپ بدوئن و این همه آدم بیکار بشینن اینا رو نگاه کنن! واقعا خجالت نمی کشن؟ یاد دیالوگ پدر مادرای دهه ما رو زنده کردی! دهه 60ـی که از عناوین پلتفرمر بناله، از ما نیست :D کراش، اسپایرو، استرو، رچت و اسلای و کلا عناوین ارکیدطور در کنار AAAـها برای ما پیرمردها جایگاه ویژه ای دارن، رنج 18 که مثال میزنی با فورتنایت و شوترها سرگرمن و دنیاشون بعضا متفاوته از ما، مگه اینکه زیردست خودمون به مسیر درست هدایت شده باشن به بقیشون امیدی نیست

والا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره :D
سن منم همین حدوده 35 و واقعا لذت بردم از این بازی دو بار تمومش کردم

امین من با 40 سال سن با عشق نشستم و تمومش کردم و دیدم 90 درصد شده!
دیگه نشستم اون 10 درصدم گرفتم 100ش کردم.
واقعا حیفه
کل روند بازی به بهترین شکل ممکن طراحی شده.
به جرات میگم هیچ نقصی نداره و سراسر لذت محضه.
اقا تجدید نظر کن 🙂

اتفاقا حالا نمیدونم فقط من اینطوری شدم یا بقیه هم همینن ولی به مرور که سنم بالاتر رفته بازیای بزرگسالانه و خشن یا ترسناک تو روحیم تاثیر بیشتری میذاره و عصبیم میکنه اگه بشینم روتین پشت هم بازیشون کنم. مثلا گاد آف وار رو واقعا کوری بارلوگ رو دعا کردم که فازشو عوض کرد چون دیگه ظرفیت ذهنی اون حجم از جنون سه گانه اولشو نداشتم.

اولین علائمشم چندین سال پیش سر deus ex mankind divided تجربه کردم که فقط وقتی کسیو میکشتم که توجیه داشته باشه برام یا مجبور باشم.

کلا این سبک بازیای فانتزی بیشتر حس بازی کردن و تفریح بهم میده خلاصه :D

@خطاب به همه ی دوستانی که نقل قول کردن:

یعنی شما حاضرین بازیایی مثل لست و گاد و گرن توریسمو و متال گیر و اینا توسعه داده نشن و بازی های ارکید این شکلی توسعه داده بشن؟! هممون سونی رو با انحصاری های فک براندازش میشناسیم. اصن همین انحصاری ها سونی رو متمایز کرد.

حالا این ظاهر گوگولی مگولی بازی دلیل بر این نیست که این بازی رو در سطح پایین‌تری از اونا قرار بدیم :D
هر بازی فلسفه و هدف خودش رو داره و همونقدر که دنیای خشن و انتقام محور و دارک تلو برامون نابه دنیای مفرح و دلباز و بلتفرمینگ جذاب استرو هم با اون قابلیت های خاص که از دسته کنسول بهره میگیره میتونه جور دگ برامون ماندگار باشه.
من خودم به شدت مشتاق تجربه این بازی هستم و بنظرم میتونه هم امتیازات خوبی بگیره و هم جوایز زیادی رو تصاحب کنه و مهمتر به فروش خوبی برسه و خلاصه خودش رو در ردیف بازی های بزرگ سونی قرار بده
یه جورایی جانشین little big planet شده حالا اون ۲.۵ بعدی بود و این شده سه بعدی.
از اون بازی ها که آدم از لحظه لحظه بازی مشعوف و شادمان‌میشه و نیشمون تا بناگوش بازه:D
بازی پر و بال بگیره و جا بیفته حتی میتونیم منتظر بازی هایی کارتینگ و ریسینگی ازش باشیم در حد و اندازه های ctr !

یعنی شما حاضرین بازیایی مثل لست و گاد و گرن توریسمو و متال گیر و اینا توسعه داده نشن و بازی های ارکید این شکلی توسعه داده بشن؟! هممون سونی رو با انحصاری های فک براندازش میشناسیم. اصن همین انحصاری ها سونی رو متمایز کرد.
چیزی قرار نیس جایگزین چیزی بشه. بله ما به خاطر عناوینی مثل تلو و انچارتد و‌ گاد فن سونی شدیم ولی سونی که فقط دوتا بازی داستانی نیست و به طور کلی یک پکیجه. درکنار اون تلو و گاد ما با بازی‌های مدیامولکول هم عشق می‌کردیم و برای اونا لحظه‌شماری‌ می‌کردیم. خلاصه که این تنوع سبک قرار نیس چیز بدی باشه و این بازی‌های متفاوت مکمل همدیگه هستن نه جایگزین.

شما یادت رفته یا اوایل نسل قبل نبودی تو سایت، بلی من حاضر بودم/هستم ، که ND یک کراش جدید بسازه:D چرا که نه>:)
هنوزم خبر ساخت هر کدوم از پلتفرمر های قدیمی بیاد از خوشحالی بال در میارم:D مخصوصا تو دنیایی که فقط نینتندو این سبک رو میسازه ...و من مخاطب اون کنسول نیستم:(

+ ما برای کراش و اسپایرو ، و بعدش جک و اسلای و گاو (اون نسل رچت نزدم وگرنه حتما اونم میبود)، فن PS شدیم:دی
پس.... این بازی تازه داره میاد تو سبکی که حداقل من به خاطرش فن PS شدم:دی

اون موقع خبری از تلو و آنچارتد و سوشیما و ... نبود:p
---

نامردا این همه اسم پلتفرمرها رو اوردید... یعنی یه یادی از Puppeteer نباید بشه اینجا؟ :( دلتون اومد:(

---

هر بازی جای خودش رو داره، اگر با GOW دوست داریم بریم یه سفر اساطیری ، با Astro Bot هم میخوایم بریم یا دنیای باحال و شاد و شنگول، منافاتی خم نداره چون از یکی لذت بردیم، از اون یکی نبریم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or