آخرین ویرایش:
حالا اینکه منتظر معرفی بازی های بزرگ هستیم و کف کردیم جای خود، ولی استرو واقعا "این" نیست برای منی که یکی از بهترین بازی هایی که سال قبل تجربه کردم Tinykin بوده این استرو جدید میبرم رو ابراسونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
والا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخورهحالا اینکه منتظر معرفی بازی های بزرگ هستیم و کف کردیم جای خود، ولی استرو واقعا "این" نیست برای منی که یکی از بهترین بازی هایی که سال قبل تجربه کردم Tinykin بوده این استرو جدید میبرم رو ابرا
بازی های کوچیک خلاقانه می تونن فوق العاده "حال" بدن استرو هم دقیقا یکی از همیناس
نه آقا منم در آستانه 36 ام دل به کار ندادی بهونه سن میاریوالا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره
برای کسی که با پلتفرمرهایی مثه Spyro , Crash و ... بزرگ شده، معرفی این بازی یکی از بهترین اتفاقای ممکن بود. به شخصه ذوقی که با دیدن این بازی داشتمو مدت ها بود که حس نکرده بودم و امیدوارم این بازی در حدی فروش داشته باشه و بترکونه تا بقیه مسکات های پلی استیشن مثه Sly و jak یا حتی نسخه جدیدی از Medievil رو هم دوباره ببینیم.سونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
اخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولینه آقا منم در آستانه 36 ام دل به کار ندادی بهونه سن میاری
اصلا فلسفه گیمینگ رو زدی ترکوندی ولش کناخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی
شما مثل اینکه خیلی بزرگسال هستی. برای سرگرمی برو فیلمای بزرگسالان ببیناخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی
اصلا چرا 11 تا بازیکن بزرگسال باید دنبال یه توپ بدوئن و این همه آدم بیکار بشینن اینا رو نگاه کنن! واقعا خجالت نمی کشن؟ یاد دیالوگ پدر مادرای دهه ما رو زنده کردی! دهه 60ـی که از عناوین پلتفرمر بناله، از ما نیست کراش، اسپایرو، استرو، رچت و اسلای و کلا عناوین ارکیدطور در کنار AAAـها برای ما پیرمردها جایگاه ویژه ای دارن، رنج 18 که مثال میزنی با فورتنایت و شوترها سرگرمن و دنیاشون بعضا متفاوته از ما، مگه اینکه زیردست خودمون به مسیر درست هدایت شده باشن به بقیشون امیدی نیستاخه مثلا یعنی چی که هی از اینور بپری اونور و از در و دیوار بکشی بالا و سکه جمع کنی؟ نه داستانی نه چیزی. فقط یه سرگرمی معمولی
سن منم همین حدوده 35 و واقعا لذت بردم از این بازی دو بار تمومش کردموالا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره
امین من با 40 سال سن با عشق نشستم و تمومش کردم و دیدم 90 درصد شده!والا من همون نسخه ای که روی فایو بود رو حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعدش بیخیالش شدم. حالا شاید چون سن و سالم بالای 35 هست اینجوریه ولی در کل به نظرم اینجور بازیا مناسب رنج سنی 18 تا 25 سال هستش و بدرد بزرگسال نمیخوره
اتفاقا حالا نمیدونم فقط من اینطوری شدم یا بقیه هم همینن ولی به مرور که سنم بالاتر رفته بازیای بزرگسالانه و خشن یا ترسناک تو روحیم تاثیر بیشتری میذاره و عصبیم میکنه اگه بشینم روتین پشت هم بازیشون کنم. مثلا گاد آف وار رو واقعا کوری بارلوگ رو دعا کردم که فازشو عوض کرد چون دیگه ظرفیت ذهنی اون حجم از جنون سه گانه اولشو نداشتم.سونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
حالا این ظاهر گوگولی مگولی بازی دلیل بر این نیست که این بازی رو در سطح پایینتری از اونا قرار بدیمسونی انقدر ما طرفدارها رو داغون کرده که وقتی یه بازی این شکلی هم معرفی میکنه کلی هایپ میشیم. یه زمانی به کمتر از گاد و لست و گرن توریسمو راضی نمیشدیم. حالا سطح توقعمون شده این.
چیزی قرار نیس جایگزین چیزی بشه. بله ما به خاطر عناوینی مثل تلو و انچارتد و گاد فن سونی شدیم ولی سونی که فقط دوتا بازی داستانی نیست و به طور کلی یک پکیجه. درکنار اون تلو و گاد ما با بازیهای مدیامولکول هم عشق میکردیم و برای اونا لحظهشماری میکردیم. خلاصه که این تنوع سبک قرار نیس چیز بدی باشه و این بازیهای متفاوت مکمل همدیگه هستن نه جایگزین.@خطاب به همه ی دوستانی که نقل قول کردن:
یعنی شما حاضرین بازیایی مثل لست و گاد و گرن توریسمو و متال گیر و اینا توسعه داده نشن و بازی های ارکید این شکلی توسعه داده بشن؟! هممون سونی رو با انحصاری های فک براندازش میشناسیم. اصن همین انحصاری ها سونی رو متمایز کرد.
شما یادت رفته یا اوایل نسل قبل نبودی تو سایت، بلی من حاضر بودم/هستم ، که ND یک کراش جدید بسازه چرا که نه@خطاب به همه ی دوستانی که نقل قول کردن:
یعنی شما حاضرین بازیایی مثل لست و گاد و گرن توریسمو و متال گیر و اینا توسعه داده نشن و بازی های ارکید این شکلی توسعه داده بشن؟! هممون سونی رو با انحصاری های فک براندازش میشناسیم. اصن همین انحصاری ها سونی رو متمایز کرد.