آخرین ویرایش:
استقبال از بازی توی فضای مجازی فوقالعاده بوده! توی انجمنهای گفتگو که خیلیها عاشقش شدن و الآن رفتم دیدم توی توئیتر هم برای ساعاتی جزو ترندها بوده و حتی یه مدت به Top 10 هم رسیده بوده که برای همچین بازیای اتفاق جالبیه. یا مثلاً تریلر بازی توی یوتیوب، نسبت لایک به دیسلایک بسیار بالایی داره (۲۶ هزار به ۲۹۴) که نشون میده چقدر ملت باهاش حال کردن.در خصوص استرو یه چیزی برای من خیلی جالبه، و اونم این حجم از استقبال و توجهه. امیدوارم این حجم از واکنش های مثبت با یه فروش خوب هم همراه بشه، و قیاسش با کانکورد اونچه باید رو به سونی نشون بده. متوجه بشن فن ها چی از PS و سونی میخوان.
فروشش از نظر من می ترکونه، اونی هم که به این عناوین علاقه نداشت، بعد از خرید PS5 و تجربه رایگان بازی برای اومدنش روزشماری می کنه، استرو جوریه که نه سنو سال می شناسه نه علاقه. هر کسی پاش نشسته شیفتش شده. یک حس نوستالژی همراهش داره که در کمتر عنوان جدیدی وجود داره. عجیب حال خوب کنهدر خصوص استرو یه چیزی برای من خیلی جالبه، و اونم این حجم از استقبال و توجهه. امیدوارم این حجم از واکنش های مثبت با یه فروش خوب هم همراه بشه، و قیاسش با کانکورد اونچه باید رو به سونی نشون بده. متوجه بشن فن ها چی از PS و سونی میخوان.
آریا نباید فراموش کنیم که Astro's Playroom پرفروشترین بازی نسل بوده و نزدیک به 60 میلیون نسخه فروخته خیلیا نمیدونن ولی این کنسولی که ما داریم یه جورایی کالکتورز ادیشن استرو هست و بر اساس همون سفینهای که استرو داخل بازی باهاش پرواز میکنه ساخته شدهاستقبال از بازی توی فضای مجازی فوقالعاده بوده! توی انجمنهای گفتگو که خیلیها عاشقش شدن و الآن رفتم دیدم توی توئیتر هم برای ساعاتی جزو ترندها بوده و حتی یه مدت به Top 10 هم رسیده بوده که برای همچین بازیای اتفاق جالبیه. یا مثلاً تریلر بازی توی یوتیوب، نسبت لایک به دیسلایک بسیار بالایی داره (۲۶ هزار به ۲۹۴) که نشون میده چقدر ملت باهاش حال کردن.
ولی به نظرم از این مدل بازیهاست که توی فجازی سر و صدای خیلی بیشتری نسبت به محیط بیرون ایجاد میکنه. یعنی مثلاً Spider-Man یا چیزهایی مثل God of War رو خیلیها که به طور حرفهای توی فضای گیم اینترنتی نیستن هم میخرن، ولی Astro Bot یه حالت مظلومتری داره. برای همین توی اون یکی تاپیک گفتم که کاش سونی تبلیغات خوبی برای بازی راه بندازه و مخصوصاً مخاطبهای کوچیکتر رو به روشهای مختلف جذب کنه. من الآن حتی نگران گمراه شدن ملت هم هستم و فکر میکنم شاید یه سری از مخاطبهای کژوال نفهمن که این نسخه کاملاً جدید هست و تصور کنن یه چیز اندک ارتقا یافتهای از همون نسخهای هست که روی همه PS5ها وجود داره! دیگه وقتی ملت متوجه نمیشدن که Wii U کنسول جدیده و فکر میکردن یه چیز مرتبط با Wii هست، برام عجیب نیست که این اتفاق برای این بازی هم بیفته!
دیدگاه زیبایی بودآریا نباید فراموش کنیم که Astro's Playroom پرفروشترین بازی نسل بوده و نزدیک به 60 میلیون نسخه فروخته خیلیا نمیدونن ولی این کنسولی که ما داریم یه جورایی کالکتورز ادیشن استرو هست و بر اساس همون سفینهای که استرو داخل بازی باهاش پرواز میکنه ساخته شده
ولی جدی منم فک میکنم خیلیا که اخبار رو دنبال نمیکنن قراره گیج بشن. مثلا یه بچه با مامان باباش میره بازی بخره میگه اینو میخوام، بعد مامانه نگاه میکنه میگه ما اینو تو خونه داریم! مثل همون میم معروف شد
البته این مشکل سونیه! ما به چیزی که میخواستیم رسیدیم و فقط میتونیم با خرید بازی ساپورت خودمونو نشون بدیم!
استقبال از بازی توی فضای مجازی فوقالعاده بوده! توی انجمنهای گفتگو که خیلیها عاشقش شدن و الآن رفتم دیدم توی توئیتر هم برای ساعاتی جزو ترندها بوده و حتی یه مدت به Top 10 هم رسیده بوده که برای همچین بازیای اتفاق جالبیه. یا مثلاً تریلر بازی توی یوتیوب، نسبت لایک به دیسلایک بسیار بالایی داره (۲۶ هزار به ۲۹۴) که نشون میده چقدر ملت باهاش حال کردن.
ولی به نظرم از این مدل بازیهاست که توی فجازی سر و صدای خیلی بیشتری نسبت به محیط بیرون ایجاد میکنه. یعنی مثلاً Spider-Man یا چیزهایی مثل God of War رو خیلیها که به طور حرفهای توی فضای گیم اینترنتی نیستن هم میخرن، ولی Astro Bot یه حالت مظلومتری داره. برای همین توی اون یکی تاپیک گفتم که کاش سونی تبلیغات خوبی برای بازی راه بندازه و مخصوصاً مخاطبهای کوچیکتر رو به روشهای مختلف جذب کنه. من الآن حتی نگران گمراه شدن ملت هم هستم و فکر میکنم شاید یه سری از مخاطبهای کژوال نفهمن که این نسخه کاملاً جدید هست و تصور کنن یه چیز اندک ارتقا یافتهای از همون نسخهای هست که روی همه PS5ها وجود داره! دیگه وقتی ملت متوجه نمیشدن که Wii U کنسول جدیده و فکر میکردن یه چیز مرتبط با Wii هست، برام عجیب نیست که این اتفاق برای این بازی هم بیفته!
احتمال خیلی زیاد PS5 pro همینهنسخه پلی روم تجربه فوق العاده ای بود برام. بشدت بازی حال خوب کنی بود . خیلی خوشحال شدم از معرفی نسخه جدیدش که مشخصه خیلی گسترده تر و طولانی تره . قشنگ پیشرفت عجیبی کرده این نسخه جدید.
نسخه پلی روم کلا ۲۴ تا لول داشت و این بالای ۸۰ و هر کهکشان هم یک باس فایت اصلی داره که تو نسخه پلی روم فقط تو لول آخر یه دونه باس فایت داشت.
گوتی گرفتن این بازی بسیار اصلا غیر منتظره نیست و احتمال زیاد تو بخشهای مختلفی بتونه گوتی بگیره.
اینم خیلی جالب بود و مشخصه با هیروهای پلی استیشن خیلی ماجراها داریم. و صرفا یک اسکین نیستن و میشه باهاشون تعامل کرد.
View attachment 339252
View attachment 339253
و اینکه چون ریلیز بازی ۲۴ سپتامبره و احتمالا همزمان و یا قبلش PS5 Pro هم معرفی شده این تصویر جالب بود.
View attachment 339254
امیدوارم سونی بلاخره بفهمه تهش ما پیرمردای گیمریم که وفا داریم از نسل z فن در نمیاداستقبال از بازی توی فضای مجازی فوقالعاده بوده! توی انجمنهای گفتگو که خیلیها عاشقش شدن و الآن رفتم دیدم توی توئیتر هم برای ساعاتی جزو ترندها بوده و حتی یه مدت به Top 10 هم رسیده بوده که برای همچین بازیای اتفاق جالبیه. یا مثلاً تریلر بازی توی یوتیوب، نسبت لایک به دیسلایک بسیار بالایی داره (۲۶ هزار به ۲۹۴) که نشون میده چقدر ملت باهاش حال کردن.