Multi Platform Assetto Corsa Evo

سازنده
Kunos
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Assetto Corsa 2 Set To Be Called 'Assetto Corsaس Evo'.jpg
نسخه جدید از ریسینگ شبیه ساز سری Assetto Corsa با اسم Evo معرفی شد.
دیروز بعد از انتشار آخرین DLC از بازی Assetto Corsa Competizione که پیست مورد انتظار Nordschleife بود استودیوی کونس رسما بازی بعدی از این سری رو معرفی کرد.
انتظار میره طبق سابقه این بازی بصورت دسترسی زودهنگام طی سال 2024 روی استیم منتشر بشه و بعد با فاصله ای چندماهه تا نهایتا یک ساله برای کنسول ها هم منتشر بشه.

هر آنچیزی که باید در مورد AC Evo بدونیم:

Everything you need to know about Assetto Corsa EVO's Early Access

View attachment Assetto Corsa Evo - Page 3 - انجمن های بازی سنتر.mp4

=============
مقدمات ساخت انجین جدید و بالطبع خود بازی از 4 سال پیش (2020) شروع شده ، تقریبا دوسال بعد از انتشار نسخه ارلی اکسس ACC. (همون موقع گفتن این اپیک با آنریل انجین اپیک نشود:)) )
طبق اطلاعات قبلی نسخه ارلی اکسس شامل 20 عدد ماشین از برندهای مختلفه:

ACE 1.jpg

و همینطور 5 عدد پیست:
Laguna Seca از آمریکا
Brands Hatch از انگلیس
Mount Panorama (Bathurst) از استرالیا
Imola از ایتالیا
Suzuka از ژاپن

====
تو بحث فیزیک از پیشرفتهایی که این نسخه داره سیستم تعلیق و انتقال وزن و فنربندی ماشینهاست که تو نسخه قبلی (ACC) خیلی پیشرفت داشتن ولی این بار حتی از اون هم فراتر رفتن.
===-
از بخشهای جدید این نسخه Driver Academy هست که برای اولین بار به این سری اومده. (دیگه چجوری بگن گرن توریسموها رو ریختیم تو استوکورسا :D )
در این بخش قسمتهای مختلف هر پیست رو با تموم کردن یکسری از چلنج ها یاد میگیریم که چطور باید طی کنیم.
عملا بهترین شیوه روندن هر پیست رو در عمل آموزش میبینیم.
من آخرین باری که همچین چیزی رو تو یه بازی ریسینگ دیدم برمیگرده به نزدیک به 20 سال پیش که GTR2 یه همچین بخش خفنی رو تو بازیش گذاشته بود.
اگه میخواید بدونین چقدر این مورد ویژگی خفنیه این ویدئو رو از GTR2 ببینین که تو سال 2006-2007 چقدر از زمان خودش جلوتر بود:

خیلی خبر خوبی بود ، امیدوارم به همون اندازه جزئیات داشته باشه.
کاملا مشخصه که با این نسخه میخوان همرو جذب این عنوان کنن حتی اونهایی که هیچ ایده ای از مسابقه داخل پیست ندارن و بهشون رانندگی داخل سیم و پیستها رو آموزش بدن.

با همین اولین نسخه از انتشار ارلی اکسس بخش اقتصادی بازی و پول درآوردن درش منتشر میشه.
میتونیم با تموم کردن بخش Time Attack گواهینامه رانندگی بگیریم و پول کافی در بیاریم که بتونیم ماشین مورد نظرمون رو بخریم.

از بخش گرافیکی بازی و انجین جدیدی که برای این نسخه نوشتن صحبت کرد(آنریل انجین رو انداختن دور) که این انجین برپایه DirectX 12 هست و کاملا آب و هوای داینامیک و چرخه شب و روز رو شبیه سازی میکنه.
از ویژگیهاش هم تکنیکهای رندرینگ مدرن ، مباحث Raytracing و... که مشخصه کاملا انجین به روزیه.

در مورد بخش Free Roam و جهان-باز Evo صحبت کرد که از همین الان خیلی از نگاه ها رو به سمت بازی جذب کرده.
این بخش به وسعت 1600 کیلومتر مربعه که منطقه Eifel که دارای جاده و مسیرهای خیلی زیباییه(یکی از زیباترین مسیرهای اروپاست) و پیست بزرگ Nurburgring Nordschleife در اون واقع شده رو شامل میشه.
اولین انتشار این بخش در تابستان بعد برای دوره ارلی اکسس برنامه ریزی شده و بنا بر وسعتی که داره و بازآفرینیش در بازی که خیلی زمانبره قراره که بصورت بخش به بخش منتشر و نهایتا کامل بشه.
این مپ از طریق تکنولوژی Lidar (با کمک پهبادها) کاملا تصویر برداری ماهواره ای شده و با کمک تکنولوژی فوتوگرامتری قراره که در Evo بازآفرینی بشه.
ساختن یه پیست ریسینگ معمولی برای استودیوهای AAA حدود 4-3 تا 6 ماه زمان میبره.
اینکه اینها میتونن همچن وسعتی رو تو بازه نهایتا یکساله به بازی بیارن با استفاده از تکنولوژی انحصاری خودشونه که برای انجین جدید نوشتن که خیلی از مراحل رو بطور اتوماتیک خودش انجام میده و بصورت 3d بازآفرینی میکنه.
وگرنه اگه بصورت سنتی میخواستن این مپ رو تو بازی بسازن کم کم چندین سال برای کونوس زمان میبرد.

ارلی اکسس 16ام ژانویه 2025 منتشر میشه و نسخه کامل 1.0 برای پاییز 2025 برنامه ریزی شده که شامل 100 عدد ماشین ، مپ جهان باز و تعداد 15 عدد پیست لایسنس شده خواهد بود.
بعد از اون خب میشه انتظار ماشینها و پیستهای مختلف رو در قالب آپدیتهای رایگان و همچنین DLCپک طبق روال گذشته از کونوس داشت.

ویرایش آبان 1404 (اکتبر 2025):
Kunos اعلام کرده که به خاطر تاخیری که انتشار نسخه 1.0 داشته ... بازی نهایی به جای 15 پیست شامل 20 عدد پیست میشه.
تعداد ماشینها حول و حوش همون 100 عدد باقی مونده.

============
طبق سابقه فکر نکنم فاصله انتشار نسخه های کنسولی بیشتر از اوایل زمستون 2026 طول بکشه.
این یکی دو سال آخر فاصله انتشار آپدیتهای PC و کنسولی به یک ماه تاخیر رسیده بود.
پس خوشبینانه میشه آخر 2025 رو برای نسخه کنسولها در نظر داشت و بدبینانه اواخر 3ماهه اول (زمستون) 2026.

آخرین ویرایش:
View attachment AC EVO RELEASE 0.2 - Open & Career Mode, Custom Race Weekend, 7 New Cars, 2 Tracks, AI Grid an...mp4

آپدیت با حجم 2.8 گیگ منتشر شد.
به نظرم بزرگترین کاری که با آپدیت کردن بهبود پرفورمنس بازیه.
الان خیلی خوب فریم میده و کلا بازی هم خیلی روونتر شده.

بعد اون هم اضافه شدن Open Mode بود که اگه پلیری نمیخواد درگیر سیستم پیشرفت و آنلاک کردن ماشینها بشه از همون اول به همه محتوای بازی بتونه به صورت نامحدود دسترسی داشته باشه.
این مود آفلاین هم هست و نیاز به اینترنت نداره.
برای همین جدای از بخش کریره.
Screenshot 2025-05-07 181417.jpg

مورد بعدی AI خیلی بهبود داشته.
علاوه بر اینکه الان میشه Quick Race/Race Weekend رو هم داشت ، رفتار هوش مصنوعی هم خیلی بهتر شده و کمتر حرکات عجیب انجام میدن.

بعد تغییرات زیادی که تو بیس بازی دادن نقشه راه جدید بازی:
image-15.jpg

اینی که من میبینم قطعا به پاییز امسال نمیرسه.
به احتمال زیاد نسخه 1.0 میره برای چندماهه اول 2026.

===========
برای آپدیت بعدی (سومی) پیستهای Spa و Redbull رو داریم + 9عدد ماشین.
مولتی پلیر مرحله اولش منتشر میشه (احتمالا لابی های پابلیک)
AI و تایر مدل هم آپدیت میگیرن.

ولی برای آپدیت چهارم مولتی پلیر با مسابقات روزانه و رده بندی اضافه میشه که تو همکاریشون با پلتفرم Simgrid اون رو توسعه میدن.
و آپدیتهای بعدی که کاملا مشخصه.

پیش نمایش قبل از انتشار BMW M4 GT3 Evo

============
این از بیلد در حال توسعه بازیه و هنوز فیزیک و یکسری ویژگیهای بازی برای اومدن GT3ها آماده نیست.
مثلا تو ویدئو هم گفت که ترکشن کنترل مثل اینکه کار نمیکنه و ماشین پشتش تو خروجی پیچ ها خیلی میخواد در بره.
اما خب طبیعیه که برای انتشار این ویژگیها هم فیکس میشن.

آپدیت برای جولای برنامه ریزی شده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: unloved and reza360
یه سوال مشخص نشد کی واسه کنسولها میاد ؟ و اینکه دیدم توی استور پروجکت ریسینگ اومده اون چطوره ماکان ؟
کنسولها رفتن برای 2026 ، چون روی PC خودش هنوز آماده نشده.

PMR هم منتشر نشده ولی به نسبت EVO ویژگیهای شبیه سازی کمتری داره و پلیرهای هدفش GT/Forza پلیرهاست.
حالا باید بیاد ببینیم چطوره.
ولی خب اینکه کریر درست درمون داره خودش خیلی موهبت خوبیه برای سینگل بازها.

کنسولها رفتن برای 2026 ، چون روی PC خودش هنوز آماده نشده.

PMR هم منتشر نشده ولی به نسبت EVO ویژگیهای شبیه سازی کمتری داره و پلیرهای هدفش GT/Forza پلیرهاست.
حالا باید بیاد ببینیم چطوره.
ولی خب اینکه کریر درست درمون داره خودش خیلی موهبت خوبیه برای سینگل بازها.
من انلاین هم برام مهمه ماکان هرچند تازگیا هی میگم بذار کریر رو تموم کنم بعد انلاین میزنم که باتوجه به مینم فیفا التیمیت دیگه اصلا وقت نمیکنم :D

AC Evo 0.4 Update

Assetto-Corsa-EVOs-update-arrives-November-adds-nine-cars-and-three-tracksس.jpg
آپدیت 0.4 از AC EVO تو ماه نوامبر منتشر میشه.

تو این آپدیت سه تا پیست Nurburgring Nordschleife, Oulton Park and Road Atlanta به بازی میان.
همینطور 9 عدد ماشین جدید.
6تا از 9تا تایید و معرفی شدن که یکیش کلاس GT و 5 عدد کلاس جاده ای هستن.
  • Ferrari F40 LM
  • BMW M3 (E46) CSL
  • Porsche Cayman 718 GT4 RS
  • Mini John Cooper S and Honda engine swap version
  • Ferrari Daytona SP3
  • Toyota Supra MKIV and dedicated drift version
سه تا ماشین دیگه هنوز مشخص نیستن.

Ferrari-F40-LM-Assetto-Corsa-EVO.jpg

شاید مهمترین بخش آپدیت انتشار Nordschleife هست که به همراهش طرح‌بندیهای(Layout) مختلف Nurburgring مثل GP و همینطور 24H که GP رو به Nordschleife/Touristenfarthen متصل میکنه هم به بازی میان.
AC-EVO-Nordschleife.jpg Assetto-Corsa-EVO-Oulton-Park-1024x576.jpg Assetto-Corsa-EVO-Road-Atlanta-1024x576.jpg

=========================
AC EVO 0.5 و محتواهای برنامه ریزی شده برای انتشارهای بعدی....

تو نمایشگاه SIM EXPO از آپدیتهای آینده و محتویاتی که برای اونها میاد (ورژن 0.5 و بعدیها) هم صحبت شد که تو بحث ماشینها هم شاید یکی از جذابترین ها اومدن ماشین امسال تیم F1 فراری یعنی SF-25 به بازی باشه که لکرک/همیلتون باهاش سر و کله میزدن.
2025_Japan_GP_-_Ferrari_-ی_Lewis_Hamilton_-_FP1 (1).jpg Assetto-Corsa-EVO-2025-Ferrari-F1-car-2-1024x576.jpg

همچنین Alfa Romeo 33 Stradale, Ferrari Monza SP1 هم خود مارکو مازراتو تایید کرد:
468419.jpg 2018091903_ferrari_monیza.jpg alfa-romeo-33-stradale-1967-1969.jpg

McMurtry Spéirling این غول چسبندگی برقی ساخت انگلیس هم برای بازی تایید شد:
DSC0808ی8_4.jpg

تو بحث پیست های جدید هم به پیست Sebring International Raceway اشاره شد.

آخرین ویرایش:

What’s Coming In AC EVO 0.3 | Multiplayer, Improved Physics, Audio Overhaul, New Content & More​

از قضا آفر خوبی خورده Competizione رو سریز و پک کامل رو گرفتم .
انصافا چقدر خوش دسته با کنترلر
چند دست Monza تمرین کردم رفتم F1 23 انصافا سیمولیتر بودنش برام در هاله ای از ابهام قرار گرفت و بعدش اذیتم کرد آرکید بودنش به نسبت ACC .
پدل رو نهایت یه کاستومی میشه کرد ولی سرو صدای تسمه اذیت میکنه واقعا.
شیفتر و هندل بریک هم خیلی به کارم نیاد احتمالا اولویتم نیستن.
Evo رو هم ارلی اکسس این هفته فعلا به اجبار با کنترلر تست میکنم اگر پیشنهادش میکنی تو این مرحله ای که قرار داره .
متاسفانه یادت باشه با فرمان و پدال های G920 ارتباط خوبی نگرفتم ردش کردم.
فکر میکنی دایرکت درایو های ارزون مثل Cammus حس بهتری میده ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
از قضا آفر خوبی خورده Competizione رو سریز و پک کامل رو گرفتم .
انصافا چقدر خوش دسته با کنترلر
چند دست Monza تمرین کردم رفتم F1 23 انصافا سیمولیتر بودنش برام در هاله ای از ابهام قرار گرفت و بعدش اذیتم کرد آرکید بودنش به نسبت ACC .
متاسفانه یادت باشه با فرمان و پدال های G920 ارتباط خوبی نگرفتم ردش کردم.
فکر میکنی دایرکت درایو های ارزون مثل Cammus حس بهتری میده ؟
پدل رو نهایت یه کاستومی میشه کرد ولی سرو صدای تسمه اذیت میکنه واقعا.
شیفتر و هندل بریک هم خیلی به کارم نیاد احتمالا اولویتم نیستن.
Evo رو هم ارلی اکسس این هفته فعلا به اجبار با کنترلر تست میکنم اگر پیشنهادش میکنی تو این مرحله ای که قرار داره .
EVO شرایط خوبی داره و با گیم پد هم خیلی کنترل خوبی میده.
اگه میخوای تست کنی نسخه کرک شده رو دانلود کن و امتحان کن.
کلا تو شرایط فعلیش خیلی محتوای خاصی نداره ، البته مولتی پلیرش فعاله ولی هنوز ابتداییه و رتبه بندی ، جرایم و... رو براش ندادن.

به نظرم از آپدیت 0.4 یا 0.5 که بخش مولتی پلیرش کامل راه بیفته ارزش بیشتری پیدا میکنه.

در مورد فرمون اگه به محصولات خارج از ایران دسترسی داری خیلی گزینه های خوبی موجوده.
الان لاجیتک دوتا فرون خیلی خوب داره ، یکیش Gpro که قوی تره و فرمون دوم که امسال معرفی شد (Logitech RS50) که هم ارزونتره و هم با قربیلک و پدال و... پکش کردن.
اگه چیزی میخوای که هم ایکس باکس رو ساپورت کنه و هم PC به نظرم لاجیتک گزینه خوبیه.
غیر از این Moza هم هست که به نسبت ارزونتره.

Moza R3 که زیر 400 دلاره و حدود 4 نیوتن بر متر گشتاور تولید میکنه (لاجیتک G29یا 923 و... حدود 2 نیوتن نیرو تولید میکنن)
از اون کمی بهتر fanatec CSL DD Ready to Race Mclaren که زیر 500 دلاره و حدود 5 نیوتن گشتاور داره ، داخل جعبه پدالهای بهتری هم نسبت به Moza داره و خب بعدا میتونی پدال ترمزش رو به Load Cell آپگرید کنی.
حتی یه آداپتور جدا هم براش میفروشه که گشتاور رو آنلاک میکنه و حدود 8 نیوتن گشتاور خروجی میده.

از این بالاتر دیگه میرن نزدیک به قیمت های 1000 دلاری و...

اما ارزونترین حتما همون Cammus که خودت گفتی هست ولی ساپورت رسمی روی کنسولها نداره و فکر کنم باید با این رابطهای مبدل و... بشناسونیش.
گزینه ارزون برای ایکس باکس میمونه PXN V10 Ultra که حدود 3.5 نیوتن گشتاور تولید میکنه و خب خیلی خیلی خوش قیمته ، حدود 250 دلاره!

پکهای بهتر و قویتر هم حول و حوش 500 دلار داره.
PXN Racing Wheel, Sim Racing, Gaming Wheel & Driving Simulation Gear Manufactory

============
کلا پیشنهاد من اینه که از یه دونه پک ارزون فرمون امتحان کن و اگه بعدا خیلی بیشتر خواستی از این سبک لذت ببری تمرکزت رو بزار روی خرید یه ست پدال/ترمز خوب مثل پدالهای Fanatec CSL Loadcell که همین یکی دو روز پیش مدل جدید و خفن Fanatec Podium رو هم معرفی کرد.
یا مثلا پدالهای Load Cell ارزونتر ، مثلا Simforge Mark-1 که تولید هند هست و... خیلی گزینه خوبی هستن.

به نظر من مهمترین بخش این ستهای فرمون و... پدال اونهاست و از همه مهمتر کیفیت پدال ترمز که حداقل Load Cell باشه.
خود فرمون آنچنان تفاوتی نمیکنه ، صرف اینکه DD باشه خب حتما از این تسمه ای ها و... خیلی بهتره ولی قطعا بین یه فرمونی که 5-4 نیوتن نیرو تولید میکنه با اونی که 30 نیوتن نیرو تولید میکنه و... تفاوت آنچنانی تو جزئیات Force Feedback نداریم.
بیشتر تو حجم خروجی اون و نزدیک تر کردن فرمون به فرمون ماشینها تو دنیای واقعی مطرحه.

اما همه اینها در شرایطیه که دسترسی به بازار اون سمت داری وگرنه اینجا همین پلاستیک تیکه های رده پایین هم به زور پیدا میشن و تازه قیمت نامعقولی هم دارن.
مهمتر از اون اینکه پکی رو بگیری که با ایکس باکس هماهنگ باشه ، خیلی از این پدالها و... با کنسولها میونه ای ندارن.
یک خانواده رو باید انتخاب کنی که بعدا بتونی همون رو آپگرید کنی که اصولا Moza/Fanatec/Logiech یا حتی تراستمستر با کیفیت تر هستن و امتحان خودشون رو پس دادن.
این وسط Moza از مابقی خوش قیمت تره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: unloved and reza360
ه
EVO شرایط خوبی داره و با گیم پد هم خیلی کنترل خوبی میده.
اگه میخوای تست کنی نسخه کرک شده رو دانلود کن و امتحان کن.
کلا تو شرایط فعلیش خیلی محتوای خاصی نداره ، البته مولتی پلیرش فعاله ولی هنوز ابتداییه و رتبه بندی ، جرایم و... رو براش ندادن.

به نظرم از آپدیت 0.4 یا 0.5 که بخش مولتی پلیرش کامل راه بیفته ارزش بیشتری پیدا میکنه.

در مورد فرمون اگه به محصولات خارج از ایران دسترسی داری خیلی گزینه های خوبی موجوده.
الان لاجیتک دوتا فرون خیلی خوب داره ، یکیش Gpro که قوی تره و فرمون دوم که امسال معرفی شد (Logitech RS50) که هم ارزونتره و هم با قربیلک و پدال و... پکش کردن.
اگه چیزی میخوای که هم ایکس باکس رو ساپورت کنه و هم PC به نظرم لاجیتک گزینه خوبیه.
غیر از این Moza هم هست که به نسبت ارزونتره.

Moza R3 که زیر 400 دلاره و حدود 4 نیوتن بر متر گشتاور تولید میکنه (لاجیتک G29یا 923 و... حدود 2 نیوتن نیرو تولید میکنن)
از اون کمی بهتر fanatec CSL DD Ready to Race Mclaren که زیر 500 دلاره و حدود 5 نیوتن گشتاور داره ، داخل جعبه پدالهای بهتری هم نسبت به Moza داره و خب بعدا میتونی پدال ترمزش رو به Load Cell آپگرید کنی.
حتی یه آداپتور جدا هم براش میفروشه که گشتاور رو آنلاک میکنه و حدود 8 نیوتن گشتاور خروجی میده.

از این بالاتر دیگه میرن نزدیک به قیمت های 1000 دلاری و...

اما ارزونترین حتما همون Cammus که خودت گفتی هست ولی ساپورت رسمی روی کنسولها نداره و فکر کنم باید با این رابطهای مبدل و... بشناسونیش.
گزینه ارزون برای ایکس باکس میمونه PXN V10 Ultra که حدود 3.5 نیوتن گشتاور تولید میکنه و خب خیلی خیلی خوش قیمته ، حدود 250 دلاره!

پکهای بهتر و قویتر هم حول و حوش 500 دلار داره.
PXN Racing Wheel, Sim Racing, Gaming Wheel & Driving Simulation Gear Manufactory

============
کلا پیشنهاد من اینه که از یه دونه پک ارزون فرمون امتحان کن و اگه بعدا خیلی بیشتر خواستی از این سبک لذت ببری تمرکزت رو بزار روی خرید یه ست پدال/ترمز خوب مثل پدالهای Fanatec CSL Loadcell که همین یکی دو روز پیش مدل جدید و خفن Fanatec Podium رو هم معرفی کرد.
یا مثلا پدالهای Load Cell ارزونتر ، مثلا Simforge Mark-1 که تولید هند هست و... خیلی گزینه خوبی هستن.

به نظر من مهمترین بخش این ستهای فرمون و... پدال اونهاست و از همه مهمتر کیفیت پدال ترمز که حداقل Load Cell باشه.
خود فرمون آنچنان تفاوتی نمیکنه ، صرف اینکه DD باشه خب حتما از این تسمه ای ها و... خیلی بهتره ولی قطعا بین یه فرمونی که 5-4 نیوتن نیرو تولید میکنه با اونی که 30 نیوتن نیرو تولید میکنه و... تفاوت آنچنانی تو جزئیات Force Feedback نداریم.
بیشتر تو حجم خروجی اون و نزدیک تر کردن فرمون به فرمون ماشینها تو دنیای واقعی مطرحه.

اما همه اینها در شرایطیه که دسترسی به بازار اون سمت داری وگرنه اینجا همین پلاستیک تیکه های رده پایین هم به زور پیدا میشن و تازه قیمت نامعقولی هم دارن.
مهمتر از اون اینکه پکی رو بگیری که با ایکس باکس هماهنگ باشه ، خیلی از این پدالها و... با کنسولها میونه ای ندارن.
یک خانواده رو باید انتخاب کنی که بعدا بتونی همون رو آپگرید کنی که اصولا Moza/Fanatec/Logiech یا حتی تراستمستر با کیفیت تر هستن و امتحان خودشون رو پس دادن.
این وسط Moza از مابقی خوش قیمت تره.
فعلا از همین ایران ترجیح میدم جمع کنم .
کنسول مهم نیست برام اولویت آخره .
کلا پی سی هست و سیم ریسینگ به نظرم .
چون قبلا ۹۲۰ داشتم خیلی به دلم ننشست به خصوص پدال و شیفترش.
الان داخل ایران Cammus دسترسی داشتم گفتم شاید آپگرید به حساب بیاد, اشتباه نکنم مدل c5 .
البته بابت اکسسوری و کاستوم پذیری احتمالا باز باید سمت سه تا برند اصلی که گفتی برم.
خیلی دوست دارم انجین جدیدشون رو تست کنم بدون مشکلاتی که با آنریل Acc داشتم .
ارلی اکسس رو احتمال زیاد بگیرمش منم به خصوص برای پشتیبانی بهتر VR.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
الان داخل ایران Cammus دسترسی داشتم گفتم شاید آپگرید به حساب بیاد, اشتباه نکنم مدل c5 .
البته بابت اکسسوری و کاستوم پذیری احتمالا باز باید سمت سه تا برند اصلی که گفتی برم.
خب اگه روی PC بازی اولویته که خب پس Cammus هم گزینه خیلی خوبیه.
یه دودوتا چهارتا کن اگه قیمتش خوب بود به نظر منم فرمون خیلی خوبیه.
خیلی تعریف ازش شنیدم و دیدم.

• Like
Reactions: unloved
تو این 11 دقیقه ماشینهای آینده از جمله SF-25 رو میبینین.
مهمتر از اون بخش Free Roam بازی رو خیلی خوب و با جزئیات نمایش میده.
همینطور پیستهای آینده که به بازی میان:

========
بخش Free Roam بازی واقعا چند لول از سطح مپهایی که برای AC1 در دسترسه قرار داره.
اصلا قابل مقایسه نیست.
آپدیت Free Roam قراره که تو چندماهه اول 2026 منتشر بشه.

• Like
Reactions: reza360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or