Assassins's Creed 4 از زیرنویس عربی پشتیبانی می‌کند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

doostanehsoft

کاربر سایت
چندی پیش Ashraf Ismail اعلام کرد که عنوان Assassins's Creed 4 از زبان عربی در زیرنویس خود نیز پشتیبانی می‌کند که این خبر برای عرب‌زبانان می‌تواند شوکه‌کننده باشد.

r64_12.png

البته در بخش صداگذاری هنوز این خبر صحت ندارد که زبان عربی را ساپورت کند.

منابع خبری

ولی اینو بدونین تنها گیمیری که با یک سیستم ضعیف و اینترنت بی کیفت و پینگ بالا همیشه اول میشه فقط یک گیمر ایرانی .. اینو خودم تجربه کردم

پینگ 1000 گرما هوا 44 درجه بدون کولر بودن هیچی فقط یک کیبورد و موس قدیمی از این موس هایی که توش یک توپه هست.. با یک مانیتور چند اینچی سیاه سفید اکثرا اول میشم تو بازی های cod انلاین

ولی اینو بدونین تنها گیمیری که با یک سیستم ضعیف و اینترنت بی کیفت و پینگ بالا همیشه اول میشه فقط یک گیمر ایرانی .. اینو خودم تجربه کردم

پینگ 1000 گرما هوا 44 درجه بدون کولر بودن هیچی فقط یک کیبورد و موس قدیمی از این موس هایی که توش یک توپه هست.. با یک مانیتور چند اینچی سیاه سفید اکثرا اول میشم تو بازی های cod انلاین

داداش شما چه سالی زندگی میکنی ؟؟؟:d

عراق بیشتر از ایران گیمر داره!
لبنان بلبشو !؟!؟!!؟:|
مراکش و تونس و اینا درگیری دارن !؟؟؟!!!!!
این لیستی از کشورهایی که عرب زبان دارن ! اگه جمع کنی میبینی خیلی زیادن !
"عربستانم که کسی تقریبا سواد بازیشو نداره" چه طرز فکر جالبی ، شخصا با چندین گیمر اهل عربسان صعودی رو در رو صحبت کردم، خیلی بیشتر از چیزی که تو فکر میکنی عربستان گیمر داره !

پ،ن : پیشنهاد دوستانه ; کمتر تلوزیون نیگا کن..
این دیگه اغراق بود
عربستان درسته گیمر زیاد داره ولی جمعیت این کشور از ایران خیلی کمتره و اگر گیمرای این کشور از ایران کمتر نباشه بیشتر نیست

به امید روزی که زبان پارسی مارو هم پشتیبانی کنند!!!
البته نه مدل افغانیش!!

تا کی نژاد پرستی! بعد من موندم چرا هی دم از کوروش میزنید! اون مرحوم کی چنین رفتاری کرد؟

در ضمن زبان فارسی تاجیک ها و افغان ها رو ما شاید تا حدود 300 سال پیش حرف میزدیم , کم کم میزان مخلوطی دیگر زبان ها بیشتر شد آخر سر شد این. فارسی اصل همون فارسی برادران تاجیک هست!

زبان ما تنها زبانی هست که وقتی انگلیسی صبحت کنیم لهجه دیده نمیشه و اکثر زبان انگلیسی رو بلدیم در کله واسه عرب ها خبری خوبی باید باشه

Hahaha, No

اتفاقا لهجه خیلی ضایع و مسخره ای داریم.

اگه قرار باشه مثل bfخروج رو بنویسن ج و ر خ همون بهتر که ساپورت نکنن

Hahaha, No

اتفاقا لهجه خیلی ضایع و مسخره ای داریم.

شما تعیین نمیکنی که لهجه کی مسخره و ضایع هست,این شاید نظر شخصی شما باشه ولی به نظر منم لهجه انگلیسی ما مشکل خاصی نداره و مثل خیلی کشورهای دیگست که با لهجه صحبت میکنن!!!!!!!

الان من چون از نوع لهجه و گویششان خوشم نمیاد یعنی نژاد پرستم!!!
اگرچه تنفری که من نسبت به زبان عربی دارم را نسبت به هیچ زبانی ندارم ولی از اعراب تنفری ندارم!!!
من 1 متن عربی رو 100 بار بخونم ولی باز نمیتونم روون بخونم و سرم درد میگیره زمانی که دارم فشار میارم به خودم تا درست بخونم ولی از انگلیسی به اندازه هرچند کم ولی لذت میبرم!!!
هر کسی علاقه ای داره ولی من توهین نکردم!!!
اگرچه حدس میزنم شما افغانی باشید که اگر واقعا هستید من شخصا از شما عذرخواهی میکنم!!

واقعا رضا جان منم 1 متن عربی رو 100 بار بخونم ولی باز نمیتونم روون بخونم

سلامٌ علیکم و رحمة الله
1 سوال ، سوریه که کسی بازی نمیکنه ، عراقم که هیچ کی بازی نمیکنه ، لبنان هم که داره بلبشو میشه ، کشورای ریزه میزه هم جز 1-2 تا که نصف شهر های کوچیک ما هم نیستن بازی نمیکنن ، مصر که درگیرن ، مراکش و تونس و اینا هم که درگیری دارن و کمتر کسی احتمالش هست بازی کنه ، عربستانم که کسی تقریبا سواد بازیشو نداره ، برا کی دقیقا اینو گذاشتن ؟ :d
ویرایش : راستی این اشرف اسماعیل کیه ؟
رحمان الله خان سلام

یک میلیارد و 200-300 میلیون نفر هستن که 90% یا عرب ن و مابقی مسلط ن به عربی. سخته این جمعیت عظیم رو ندیده گرفت.

زبان ما تنها زبانی هست که وقتی انگلیسی صبحت کنیم لهجه دیده نمیشه و اکثر زبان انگلیسی رو بلدیم در کله واسه عرب ها خبری خوبی باید باشه

ولله من خودم هر فارسی زبانو دیدم انگلیسی حرف بزنه به(It is)میگه اییییییییییییییییییییت ایییییییییییییییز دیگه از بقیه زبان هیچی نگیم بهتره

با این لحن جمله آخر که احساس من میگه قصدت تیکه انداختن هست. معلوم میشه نحوه تفکر و نگرشت.
حدست رو هم برای خودت نگه دار , چون کاملا اشتباه هست.
الان اصغر فرهادی دفاع کرد ازشون , یعنی افغانی هست که دفاع کرده ! خیر
لحن جمله ات کاملا که گفتی نه مدل افغانیش!! کاملا توهین آمیز نشون میده (شاید قصدت این نبوده باشه,ولی این نشون میده)

داداش شرمنده مثل اینکه سوءتفاهمی شده!!
مگه افغانی بودن مشکلی داره که من بخوام تیکه بندازم یا مسخره کنم!!!
آخه من وقتی دیدم شما طرفداری کردی واسه یه لحظه فکر کردم امکان داره شما افغانی باشی و مطمئنن همونطور هم که میدونید توی سایتهای ایرانی افغانی کم نیستن گفتم خدایی نکرده واقعا توهینی شده و من خبر ندارم یا اینکه شما به دل گرفتید!!!
در هر صورت شرمنده و باز هم شرمنده

• Like
Reactions: mahdi-xbox
نتونستم جلو خودمو بگیرم

پ.ن: پیشنهاد دوستانه; کمتر با اون عربای کثیف صحبت کن

هرکی اینجا ازشون بدش میاد نشون دهنده انسان بودنشه و نمیدونم ایرانی هست که از عربا خوشش بیاد؟ بعید میدونم اگرم باشه مغزشو یه چک باید بکنن

الان هرکی بدش بیاد انسانه؟؟؟؟؟؟ :| باو هیتلرم عجب انسان بلند والایی بود پس! :bighug:

عزیز من کل ایران که همه به یه لهجه صحبت نمیکنن!!
اگرچه ما گویشمون خیلی با تاجیک و افغان ها فرق داره اما بدون ما خودمون استان به استان لهجه داریم!!!
من خودم بچه شمالم ولی گیلکی که زبان گیلان هستش رو اصلا نمیفهمم!!
میگن کل زبان شمالی گیلکی بوده 100 سال پیش ولی الان مازندران و گلستان و گیلان زبان هر کدوم واسه خودشون دنیایی داره!!

گیلانی هستی؟ :bighug: گیلکی نمیفهمی!!!!!=((
البته ما قبلا مثل همین برادران تاجیک و افغان صحبت میکردیم

آقا تو همین ایرانمون حدود7الی8میلیون عرب زبان داریم(خوزستان-بوشهر-هرمزگان) لااقل به اینا(البته خودم جزء شونم) احترام بگذارید تمام عرب های دنیا هم بیش از300میلون نفرهستن چرا نباید ازاین پتانسیل استفاده کنن؟
من خودم nfs عربی بازی کردم که خیلی بیشترحال داد

رحمان الله خان سلام

یک میلیارد و 200-300 میلیون نفر هستن که 90% یا عرب ن و مابقی مسلط ن به عربی. سخته این جمعیت عظیم رو ندیده گرفت.

جمعیت کشور های عضو اتحادیه عرب الان 400 میلیون نفر تخمین زده میشه نه اون مقدار.

تاپیک هایی مثل این همیشه محلی میشه برای خالی کردن عقده های نژادی یه عده...

گیلانی هستی؟ :bighug: گیلکی نمیفهمی!!!!!=((
البته ما قبلا مثل همین برادران تاجیک و افغان صحبت میکردیم
نه اهل ساری هستن ظاهرا. مثل این میمونه که بگی من ایرانی ام ولی اردو رو نمیفهمم lol

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or