ولی اینو بدونین تنها گیمیری که با یک سیستم ضعیف و اینترنت بی کیفت و پینگ بالا همیشه اول میشه فقط یک گیمر ایرانی .. اینو خودم تجربه کردم
پینگ 1000 گرما هوا 44 درجه بدون کولر بودن هیچی فقط یک کیبورد و موس قدیمی از این موس هایی که توش یک توپه هست.. با یک مانیتور چند اینچی سیاه سفید اکثرا اول میشم تو بازی های cod انلاین
این دیگه اغراق بودعراق بیشتر از ایران گیمر داره!
لبنان بلبشو !؟!؟!!؟
مراکش و تونس و اینا درگیری دارن !؟؟؟!!!!!
این لیستی از کشورهایی که عرب زبان دارن ! اگه جمع کنی میبینی خیلی زیادن !
"عربستانم که کسی تقریبا سواد بازیشو نداره" چه طرز فکر جالبی ، شخصا با چندین گیمر اهل عربسان صعودی رو در رو صحبت کردم، خیلی بیشتر از چیزی که تو فکر میکنی عربستان گیمر داره !
پ،ن : پیشنهاد دوستانه ; کمتر تلوزیون نیگا کن..
به امید روزی که زبان پارسی مارو هم پشتیبانی کنند!!!
البته نه مدل افغانیش!!
زبان ما تنها زبانی هست که وقتی انگلیسی صبحت کنیم لهجه دیده نمیشه و اکثر زبان انگلیسی رو بلدیم در کله واسه عرب ها خبری خوبی باید باشه
Hahaha, No
اتفاقا لهجه خیلی ضایع و مسخره ای داریم.
الان من چون از نوع لهجه و گویششان خوشم نمیاد یعنی نژاد پرستم!!!
اگرچه تنفری که من نسبت به زبان عربی دارم را نسبت به هیچ زبانی ندارم ولی از اعراب تنفری ندارم!!!
من 1 متن عربی رو 100 بار بخونم ولی باز نمیتونم روون بخونم و سرم درد میگیره زمانی که دارم فشار میارم به خودم تا درست بخونم ولی از انگلیسی به اندازه هرچند کم ولی لذت میبرم!!!
هر کسی علاقه ای داره ولی من توهین نکردم!!!
اگرچه حدس میزنم شما افغانی باشید که اگر واقعا هستید من شخصا از شما عذرخواهی میکنم!!
رحمان الله خان سلامسلامٌ علیکم و رحمة الله
1 سوال ، سوریه که کسی بازی نمیکنه ، عراقم که هیچ کی بازی نمیکنه ، لبنان هم که داره بلبشو میشه ، کشورای ریزه میزه هم جز 1-2 تا که نصف شهر های کوچیک ما هم نیستن بازی نمیکنن ، مصر که درگیرن ، مراکش و تونس و اینا هم که درگیری دارن و کمتر کسی احتمالش هست بازی کنه ، عربستانم که کسی تقریبا سواد بازیشو نداره ، برا کی دقیقا اینو گذاشتن ؟ :d
ویرایش : راستی این اشرف اسماعیل کیه ؟
زبان ما تنها زبانی هست که وقتی انگلیسی صبحت کنیم لهجه دیده نمیشه و اکثر زبان انگلیسی رو بلدیم در کله واسه عرب ها خبری خوبی باید باشه
با این لحن جمله آخر که احساس من میگه قصدت تیکه انداختن هست. معلوم میشه نحوه تفکر و نگرشت.
حدست رو هم برای خودت نگه دار , چون کاملا اشتباه هست.
الان اصغر فرهادی دفاع کرد ازشون , یعنی افغانی هست که دفاع کرده ! خیر
لحن جمله ات کاملا که گفتی نه مدل افغانیش!! کاملا توهین آمیز نشون میده (شاید قصدت این نبوده باشه,ولی این نشون میده)
نتونستم جلو خودمو بگیرم
پ.ن: پیشنهاد دوستانه; کمتر با اون عربای کثیف صحبت کن
هرکی اینجا ازشون بدش میاد نشون دهنده انسان بودنشه و نمیدونم ایرانی هست که از عربا خوشش بیاد؟ بعید میدونم اگرم باشه مغزشو یه چک باید بکنن
عزیز من کل ایران که همه به یه لهجه صحبت نمیکنن!!
اگرچه ما گویشمون خیلی با تاجیک و افغان ها فرق داره اما بدون ما خودمون استان به استان لهجه داریم!!!
من خودم بچه شمالم ولی گیلکی که زبان گیلان هستش رو اصلا نمیفهمم!!
میگن کل زبان شمالی گیلکی بوده 100 سال پیش ولی الان مازندران و گلستان و گیلان زبان هر کدوم واسه خودشون دنیایی داره!!
رحمان الله خان سلام
یک میلیارد و 200-300 میلیون نفر هستن که 90% یا عرب ن و مابقی مسلط ن به عربی. سخته این جمعیت عظیم رو ندیده گرفت.
نه اهل ساری هستن ظاهرا. مثل این میمونه که بگی من ایرانی ام ولی اردو رو نمیفهمم lolگیلانی هستی؟ :bighug: گیلکی نمیفهمی!!!!!![]()
البته ما قبلا مثل همین برادران تاجیک و افغان صحبت میکردیم