KhashiMetal
کاربر سایت
نه دوست عزيز ... قرمز ها Templar هانLegend که نداره ولی قدر مسلم ، نقاط قرمز رنگ View Point ها و نقاط زرد مکان Flag هاست.
نه دوست عزيز ... قرمز ها Templar هانLegend که نداره ولی قدر مسلم ، نقاط قرمز رنگ View Point ها و نقاط زرد مکان Flag هاست.
مموری از اسمش معلومه یعنی چی! اینجا تو بازی یعنی مرحله...من این بازی را تازه گرفتم ولی هیچ چیزی نفهمیدم ... درباره memory ها یک کم توضیح دهید
مموری از اسمش معلومه یعنی چی! اینجا تو بازی یعنی مرحله...
بازیش که قفل نمیکنه ولی هر چی میگیری hp نگیر وربایتم بود یا فوجی یا emtech یا aone بود خوبه...آقا من چه سی دی ای بگیرم که قفل نکنه این بازی؟
سلام
360 یه برنامه شبیه به game shark ps2 نداره؟؟؟؟:confused::confused::confused:
گر نميتونيد اين آچويمنت رو باز كنيد يك راه خيلي اسون براش وجود داره اونم Training Arena است.
آره دست شنيديد اين آچيومنت اونجا هم باز ميشه من خودم همينجوري بازش كردم.
تمامی خانه های DNA bar را کامل کنید تا میزان جان شما به حداکثر برسد، که شامل 20 خانه می باشد. با کامل کردن هر کدام از memory block ها یک خانه به شما اضافه می شود همچنین انجام ماموریت های اضافی از قبیل نجان مردم شهر، مشاهده View points و ... نیز به شما در کامل کردن این خانه ها کمک می کند و انجام آنها برای رسیدن به این اچیومنت لازم می باشد. با انجام هر 15 ماموریت (شامل هر کاری) یک خانه به DNA bar شما اضافه می شود.
البته این بازی پر از باگه حتی اچیومنت هاش! دو تا از اچیومنت های این بازی برای من زودتر از زمان خودش باز شد.
من يه ويدئوي 5دقيقه اي ديدم که با يسري تغيير پروفايل (بدون چيت) طرف 1000 پوينت رو پشت سرهم گرفت:cheesygriمن Memory Block 4 هستم ...
سه تا از خونه ها هم مونده بود ..
اما وقتی از بازی خارج شدم و رفتم توی Animus این اچیومنت باز شد !
اشکان :
خوب خيلي راحت ميتونيد با فشار دادن دكمه ي Xbox Guide بريد به منوي View Games و از اونجا امتيازهايي كه از هر بازي گرفتيد رو ببينيد.از کجا میشه فهمید این اچیمونت ها باز شده ؟!
بعضي از بازي هاي pc هم داراي اين سيستم هستند البته نه همشون.درضمن تو PC هم این اچیمونت ها هست یا نه ؟!