Multi Platform Assassin's Creed: Valhalla

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
November 10, 2020
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
https___forum.bazicenter.com_attachments_1633365649901-png.227035_.jpg

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Genre: Open-World RPG
Release Date: Holiday 2020
Platforms: PS4-PS5-X1-XSX-PC-Stadia​
اطلاعات کلی
  • تیم Black Flag و Origins مسیئولیت ساخت بازی را بر عهده دارد.
  • علاوه بر استودیو مانتریال، 12 استودیوی دیگر یوبیسافت و همچنین استیودی Sperasoft در ساخت بازی همکاری دارند.
  • بازی بین نسلی بوده و برای اکثر پلتفرم های موجود منتشر میشود.
  • بازی یک نفره بوده و قابلیت Co-Op وجود ندارد.
  • همچون ادیسه، قابلیت انتخاب جنسیت کرکتر وجود دارد
  • وقایع بازی در انگلستان و نروژ اتفاق می افتد.
  • انگلستان شامل 3 شهر بزرگ می شود: London، Winchester وJórvík
  • نقشه ی بازی مقداری از ادیسه بزرگ تر است.
داستان
  • وقایع بازی در سال 873 آغاز میشود.
  • شخصیت اصلی Eivor نام دارد.
  • بازی مناطق مختلفی همچون نروژ و اسکاتلند را شامل می شود.
  • Hidden Ones و Order of the Ancients نقش بسیار مهمی در بازی دارند و از این نظر بازی با AC4 مقایسه شده است.
  • بازی در نروژ آغار میشود، Eivor به دلیل سختی های داخل کشور و به منظور یک شروع تازه به همراه افرادش راهی انگلستان میشود.
  • Eivor در مقطعی از داستان، با اساسین ها ملاقات و از آن ها هیدن بلید را دریافت میکند.
  • دلیل نصب هیدن بلید بالای مچ، ترساندن دشمنان است.
  • باور بر این است که اساسین ها ارتباطاتی با ادین دارند.
  • Eivor در ابتدا به دلیل اهداف مشترک با اساسین ها همکاری میکند اما در ادامه و با پیشرفت داستان به صورت کامل به آن ها میپیوندد.
  • فیگور های تاریخی همچنین المان های ماورایی مرتبط با اساطیر نورث در بازی وجود دارد.
  • قابلیت انتخاب دیالوگ تا حدودی در بازی وجود دارد. برخی از آن ها مرتبط با تصمیم های داستانی داخل Settlement می باشد.
  • با این حال تایید شده که Eivor یک شخصیت مشخص و پابرجا داشته و همانند یک صفحه ی سفید نبوده که توسط بازیکن پر شود.
  • از این رو سازندگان Eivor رو با Geralt نزدیک تر میدانند تا Dragonborn.
  • شخصیت داخل تریلر، شاه آلفرد، در ابتدا یکی از ویلن های بازی می باشد، اما در ادامه همه چیز ممکن است تغییر کند.
  • ساکسون ها دشمنان اصلی می باشند، با این حال برخی از وایکینگ ها ممکن است در مقابل بازیکن قرار بگیرند.
  • هر 2 حالت مذکر و مونث برای شخصیت اصلی Canon می باشد، اما چگونگی آن مشخص نیست با این حال سازندگان اطمینان داده اند که با انجام بازی این سوال رفع خواهد شد.
  • بخش مدرن بازی، ماجرای لیلا حسن را دنبال میکند. سازندگان اذعان داشته اند که ایده ای که مدت ها برای این بخش در نظر داشته اند در این نسخه انجام داده اند.
  • از لفظ "خاتمه" برای داستان بازی استفاده شده و گفته شده پلات های داستانی مهمی در این شماره به سرانجام میرسد.
گیم پلی
  • تمرکز بیشتر روی المان های RPG
  • بازگشت سپر
  • مشابه سری سولز، قابلیت Dual-Wield با هر ترکیبی از سلاح ها، حتی ۲ سپر!
  • قابلیت شخصی سازی مو، لباس، ریش، تتو و War Paint وجود دارد.
  • تمامی Gear ها منحصر به فرد هستند.
  • Gear ها قابلیت آپگرید دارند، با این حال امکان اتمام بازی با Gear های آغازین وجود دارد.
  • Ability ها برمیگردند و انواع مختلفی همچون پرتاب تبر را شامل می شود.
  • مهارت ها از Skill Tree وسیع بازی که اینبار Skill Graph نامیده میشود، قابل دریافت هستند.
  • سیستم لول بندی از بازی حذف شده و سیستمی بر مبنای قدرت جایگزین آن شده است.
  • بر خلاف لول، اینبار اسکیل و Gear راه های اصلی ارتقا و پیشرفت کرکتر هستند.
  • سیستم مبارزات بازی خشن، سنگین و پر سر وصدا توصیف شده.
  • سلاح ها با استفاده از Rune ها قابل شخصی سازی هستند. (مشابه سیستم Engraving در ادیسه)
  • سیستم قطع عضو در بازی وجود دارد.
  • تیم تمرکز ویژه ای روی تنوع و شکه کننده بودن مبارزات داشته است.
  • دشمنان جدید در سرتاسر بازی ظاهر میشنود تا از حس یکنواختی جلوگیری شود.
  • هر نوع از دشمنان دارای نقاط ضعفی هستند که با شناسایی آن ها میتوان سرنوشت مبارزه را تغییر داد.
  • دشمن سرسختی که در تریلر توسط Eivor کشته میشود یک Ring Leader است.
  • Longboat ها ابزاری برای حمل و نقل سریع می باشند، نه مبارزه.
  • همچنین Raid ها با استفاده از Longboat صورت میگیرد.
  • خدمه ی Lonboat قابل شخصی سازی هستند.
  • Eivor میتواند Raid هایی علیه سایر گروه ها همچون، تمپلارها، ساکسون ها، وایکینگ های رقیب و "یک گروه مرموز" هدایت کند.
  • علاوه بر Raid ها، Assault ها نیز وجود دارند که شامل ست-پیس های بزرگ هستند.
  • نفرات استخدام شده، در Settlement مشغول میشوند.
  • Settlement هاب بزرگ بازی میباشد که نقش حیاطی در روند داستانی خواهد داشت.
  • با پیشرفت در بازی قابلیت ساخت Tavern، انواع خانه ها و همچنین Black Smith در هاب، جهت ارتقای سلاح ها وجود دارد.
  • برخی از المان های UI جهت تشویق بیشتر به گشت گذار، حذف شده است.
  • قابلیت رومنس در بازی وجود دارد.
  • مینی گیم های مختلفی از جمله تاس بازی، ماهی گیری، رجز خوانی و مسابقات نوشیدن در بازی وجود دارد.
  • کلاغ ادین نقش عقاب در نسخه های قبلی را خواهد داشت.
  • بازگشت Social Stealth!
  • هیچ اجباری برای انجام ساید کوئست ها به منظور پیش روی در داستان وجود ندارد و بازیکن می تواند به هر ترتیبی که میخواد محتوای بازی را مصرف کند.
نسخه های مختلف

Last edited by a moderator:
من کلا نه از اون افرادیم که همینطور بی خود و بی جهت از یوبی نفرت دارن و نه از اون دسته افرادی که بی خود و بی جهت ازش حمایت میکنن. تو این نسل هم یوبی هرچی بازی داده بیرون به جز بریکپوینت رو بازی کردم و حتی بازیهای نه چندان محبوبی مثل اوریجینز، واچ داگز 2 و فارکرای 5 و نیودان رو هم دوست داشتم. اما به نظر من بین همه بازیهای یوبی، در حال حاضر AC بدترین بازیشونه و انگار که کلا نمیدونن میخوان باهاش چیکار کنن. همینطور شلاقی دارن هی نسخه های جدید میدن بیرون و حتی فرصت نفس کشیدن هم نمیدن.
بازی الان کلا معلوم نیست چیه. نه ACـه، نه ویچره، نه رد دده. انگار همه چیز تو خودش داره، ولی هیچی نیست.
مشکلات بازی رو هم هممون میدونیم و به نظرم بزرگترینشون ساختار مراحل و پلات کلی بازی هست. الان ما از Unity به اینور یه شخصیت درست و حسابی نداشتیم. اصلا اسم قهرمان های دو سه نسخه اخیر یادتون هست؟ چیزی از گذشته و اخلاقیاتشون یادتون مونده؟ یه شخصیت فرعی درست و حسابی مثل داوینچی رو یادتون میاد که تو این چند بازی اخیر دیده باشیم؟ حالا اینا هیچی. یه مرحله به یاد موندنی از یونیتی به بعد یادتون میاد؟ مکانیک خاص و جدیدی تو گیم پلی رو کردن؟ والا تنها چیزی که من یادم میاد ترکوندن کشتی و نبردهای دریایی بوده که الان دو سه نسله دارن به خوردمون میدن. بالاخره هر چیزی جذاب باشه بعد از یه مدت تکراری میشه. تا کی میخوایم کشتی بترکونیم؟ به خدا حالمون بهم خورده. حالا چه میخواد تو مصر باشه، چه تو یونان باشه، چه تو اسکاندیناوی باشه یا چه تو ژاپن باشه.
به نظرم بعد از Unity بازی واقعا نیاز داشت تا یه تغییری کنه. شاید الان خیلیاتون بگید یونیتی عجب جواهری بود، اما اگر یوبی سافت بازم میومد همون یونیتی رو برای چندین سال بیرون میداد، عملا سری نابود میشد. من خودم از اونایی بودم که از تغییرات اوریجینز خیلی خوشحال شدم و میشه گفت بازی حداقل اون زمان تونست یه AC درست و حسابی باشه اما بعد از اون کلا مسیر اشتباهی رو رفتن و دارن میرن و حتی همین باعث شد منم حالا دیگه از اوریجینز متنفر بشم.
یوبی سافت الان منو بیشتر یاد این سایت ها و کانالهای یوتیوبی میندازه که میبینن الان چی رو بورسه و چطور میتونن clickbait بیشتری بگیرن، میاد همونارو تلپی میندازه تو بازیاش. ساید کوئست های ویچر ترکونده؟ پس هزارتاشو بسازیم و بریزیم تو بازی. بازیهای طولانی مخاطب بیشتری دارن؟ پس بیاید پنج میلیارد کیلومتر نقشه بسازیم و هرجاشو با یه چیزی پر کنیم، بقیشم آب میکنیم و...
من واقعا نمیدونم اون تیم Editorial یوبی سافت که همین چند وقت عوض شد چه غلطی دارن میکنن! :D والا من که تغییری احساس نکردم. باور کنید اگر یوبی میومد دو سه نسخه اخیر رو با یه اسم دیگه مثل The Red Dead Creed بیرون میداد، باز میتونست یکم بهتر عمل کنه اما به نظر من یوبی بین شرکتایی که سینگل میسازن یکی از ترسوترین ها تو ساخت IPهای جدید هستن و کلا دستشون نمیره بشینن یه AAA رو از اول و خیلی درست و حسابی بسازن. مثل کپکام.
داداش خیلی خوب توضیح دادی دمت گرم! :D
بنظر من فارکرای5 هم کم عمق بود و در کنار یه سری کم کاری ها کلاً از دور خارجه. من نمیدونم چجوری از منتقد ها نمره سبز میگیرن این بازیهای یوبیسافت.

اومدن ویچر و گاو رو ریختن رو هم یه چیزی در اومده که هیچ شباهتی به اسمش نداره اخه مگه مجبوری حداقل اسمشو عوض کن یه چیز کاملا تخیلی با RPG قوی بده بیرون ما هم حمایت میکنیم. خودشون هم انگار نمیدونن چی میخوان بسازن

این گیم پلی جدید ترش بهتره بنظرم.چه گرافیک چه انیمیشن.مثل اودیسی دیگه بنظر کلا از قید و بند واقعیت ازاد شده و رفته تو فاز ویچر و اسکایریم که این تو یه بازی نقش افرینی دست سازندرو برای کوئستای جذاب باز میزاره.من با این که از نسخه اول این بازی تا این اخریش رو رفتم ولی این نسخه های نقش افرینی رو بیشتر دوست داشتم.اینم بنظر نقش افرینیش بیشتر شده.سیستم لول اپش بد جور اسکایریمیه.کوئستشم فضای ویچر داشت.بنظرم با این ترکیبات یچیز خوبی درمیاد.مپشم بنظر زیاد پایگاه های اضافه نسخه های قبلو نداشت.

والکیریهای GOW کجا این کجا .
نقطه قوت بازی فقط‌ تم و موزیک متنشه
دارم لحظه شماری میکنم main theme ost بازی لیک بشه ببینیم استاد جاسپر کید چطور قراره باهامون خاطره بازی کنه

:|
این یوبی کلا مرض داره، عاقا مکه مجبوری اسم AC بچسبونی سردر بازی :| بگیر به عنوان ip مستقل و جدید منتشر کن، اینجوری حداقل دستشون از نظر تغییر دادن توی گیم پلی و ... بازتر میشه.
الان بازی گیر کرده بین ac های قدیمی و یه بازی فانتزی و اکشن/HnS جدید :|
اگه اسم بازی ac نبود، مثل ادم تمام توجهشون رو میزاشتن روی سیستم مبارزات بهتر و یه داستان و lore قوی (با توجه به اساطیر وایکینگ ها)، حالا هرچقدرم میخواستن میتونستن توی بازی موارد فانتزی اضافه کنن، ولی الان :|:|:|

هولی شت اون گیم پلی باس فایت عالی بود. معلومه هنوز هم المان های فانتزی توی بازی هست. باس فایت های اودیسی مخصوصا اون مخصوصا اون موجودات اساطیری و افسانه ای عالی بودند، این بازی بنظر از اون هم بهتر باشه. امیدوارم از این نمونه باس ها توی بازی زیاد باشه. :دی

View attachment 152487
یاد مظلوم یونیتی بخیر!:(

حتما متوجه معنی Work in Progress هستید؟ این ویدئوها بدون شک مربوط به یه بیلد قدیمی هست و کیفیت نهایی بازی مسلما بهتر از این هست. من نمیفهمم چرا اینجا مدام گرافیک بازی مسخره و با یه بازی اوپن مورد و یا یه بازی انحصاری که هر کدوم بین ۷ تا ۸ سال براشون وقت گذاشته شده مقایسه میشه. lol

• Like
Reactions: kourosh rm
این AC های جدید با اینکه لزوما بد نیستن اما کلا بی هویت شدن. مثل اتفاقی که برای Saints Row افتاد که 2 شماره اولش جدی بود ولی یهو تو قسمت 3 و 4 عوض شدن؛ ولی برخلاف Saints Row که تونست راه جدیدش رو به خوبی پیدا بکنه؛ AC ها کلا گم شدن و به یک چیز در هم برهم و خرکی تبدیل شدن که تکلیفش با خودش مشخص نیست. کلا یوبی نمیدونه میخواد چه کار کنه دقیقا. واچ داگز هم هر شماره واسه خودش یه ساز میزنه تو این نسل و فارکرای 5 هم کلا با فارکرای های قبلی فرق داشت و عجیب بود. از اونور گوست ریکون رو هم خراب کردن. مشکل یوبیسافت اینکه اصلا نمیدونه باید چی بسازه. هیچ ایده پرداز و کارگردان درست حسابی تو یوبیسافت نیست؛ یک مدیر که بتونه IP ها رو مدیریت بکنه. فقط میشینن ببینن Trend روز چیه تا به عجیب ترین شکل ممکن سر همش بکنن. یوبی استودیوهای قوی داره بنظرم، اما مدیریت ضعیف یوبی روی عناوینش داره دائما پتانسیل این استودیوها و IP های خفنش روهدر میده.

:|
این یوبی کلا مرض داره، عاقا مکه مجبوری اسم AC بچسبونی سردر بازی :| بگیر به عنوان ip مستقل و جدید منتشر کن، اینجوری حداقل دستشون از نظر تغییر دادن توی گیم پلی و ... بازتر میشه.
الان بازی گیر کرده بین ac های قدیمی و یه بازی فانتزی و اکشن/HnS جدید :|
اگه اسم بازی ac نبود، مثل ادم تمام توجهشون رو میزاشتن روی سیستم مبارزات بهتر و یه داستان و lore قوی (با توجه به اساطیر وایکینگ ها)، حالا هرچقدرم میخواستن میتونستن توی بازی موارد فانتزی اضافه کنن، ولی الان :|:|:|
به چند دلیل بنظرم هنوز واسش منطقیه که از این اسم استفاده کنه.
اول اینکه اسم شناخته شده هست و هرچی میخواد باشه بازم AC ـه و مردم امتحانش میکنن اما ip جدید نیاز به تبلیغات داره و ...
دقیقا بخاطر همین که میگی دستشون باز میشه تو تغییر گیمپلی نمیخوان :دی فک کن الان بیس گیم پلی از اوریجینز تقریبا تغییری نکرده حالا اگه بخوان به عنوان ip جدید ادامش بدن مجبورن کل بیس بازی رو بکوبن و از نو بسازن که با توجه به شناختی از یوبیسافت داریم عمرا همچین کاری کنه.

این AC منو یاد اون دوستی توی دبیرستان میندازه که هیچکس تحویلش نمیگرفت و برای اینکه خودش رو توی دل همه جا کنه، میخواست در یک زمان هم لات باشه، هم درس خون، هم فان، هم محبوب. در نتیجه تبدیل به یه موجود نفرت انگیز چندش شد.

لیک جدید رو دیدم
باحال بود و معلوم بود بیلد جدیدتره و روون تره. طبیعتا اینا اکثرا فوتیج های آلفا و بتای بازی اند و معلوم نیست این همه سوراخ از کجای این ناشرها میزنه بیرون که این فوتیج ها رو میگیرن و پخش اش می کنن

منتها همه این ها به کنار :دی
اگه صفحه بازی رو سیاه کنید و فقط HUD اش رو بذارید بمونه، میتونید به عنوان GOW بعدی قالب کنید به ملت HUD ـش رو :دی
اینا فقط کافیه پارکور رو از بازی حذف کنن، اون وقت قشنگ همه چی به حد اعلای خودش میرسه >:D<

خودمونیم ها، شرایط بازی دقیقا مثل کارگردان سابق اش، اشرف اسماعیل میمونه.:D
همونطور که ایشون زن و بچه داشت.
با اینحال به دختر های ملت پیشنهاد دوستی میداد و از دروغ میگفت من زن ندارم و این حلقه و اینا...الکیه!:))
این بازیم میخواد بگه ACاهه.
درحالیکه اصلا شبیه به هیچ چیزی از این سری دیگه نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or