Multi Platform Assassin's Creed: Valhalla

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
November 10, 2020
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
https___forum.bazicenter.com_attachments_1633365649901-png.227035_.jpg

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Genre: Open-World RPG
Release Date: Holiday 2020
Platforms: PS4-PS5-X1-XSX-PC-Stadia​
اطلاعات کلی
  • تیم Black Flag و Origins مسیئولیت ساخت بازی را بر عهده دارد.
  • علاوه بر استودیو مانتریال، 12 استودیوی دیگر یوبیسافت و همچنین استیودی Sperasoft در ساخت بازی همکاری دارند.
  • بازی بین نسلی بوده و برای اکثر پلتفرم های موجود منتشر میشود.
  • بازی یک نفره بوده و قابلیت Co-Op وجود ندارد.
  • همچون ادیسه، قابلیت انتخاب جنسیت کرکتر وجود دارد
  • وقایع بازی در انگلستان و نروژ اتفاق می افتد.
  • انگلستان شامل 3 شهر بزرگ می شود: London، Winchester وJórvík
  • نقشه ی بازی مقداری از ادیسه بزرگ تر است.
داستان
  • وقایع بازی در سال 873 آغاز میشود.
  • شخصیت اصلی Eivor نام دارد.
  • بازی مناطق مختلفی همچون نروژ و اسکاتلند را شامل می شود.
  • Hidden Ones و Order of the Ancients نقش بسیار مهمی در بازی دارند و از این نظر بازی با AC4 مقایسه شده است.
  • بازی در نروژ آغار میشود، Eivor به دلیل سختی های داخل کشور و به منظور یک شروع تازه به همراه افرادش راهی انگلستان میشود.
  • Eivor در مقطعی از داستان، با اساسین ها ملاقات و از آن ها هیدن بلید را دریافت میکند.
  • دلیل نصب هیدن بلید بالای مچ، ترساندن دشمنان است.
  • باور بر این است که اساسین ها ارتباطاتی با ادین دارند.
  • Eivor در ابتدا به دلیل اهداف مشترک با اساسین ها همکاری میکند اما در ادامه و با پیشرفت داستان به صورت کامل به آن ها میپیوندد.
  • فیگور های تاریخی همچنین المان های ماورایی مرتبط با اساطیر نورث در بازی وجود دارد.
  • قابلیت انتخاب دیالوگ تا حدودی در بازی وجود دارد. برخی از آن ها مرتبط با تصمیم های داستانی داخل Settlement می باشد.
  • با این حال تایید شده که Eivor یک شخصیت مشخص و پابرجا داشته و همانند یک صفحه ی سفید نبوده که توسط بازیکن پر شود.
  • از این رو سازندگان Eivor رو با Geralt نزدیک تر میدانند تا Dragonborn.
  • شخصیت داخل تریلر، شاه آلفرد، در ابتدا یکی از ویلن های بازی می باشد، اما در ادامه همه چیز ممکن است تغییر کند.
  • ساکسون ها دشمنان اصلی می باشند، با این حال برخی از وایکینگ ها ممکن است در مقابل بازیکن قرار بگیرند.
  • هر 2 حالت مذکر و مونث برای شخصیت اصلی Canon می باشد، اما چگونگی آن مشخص نیست با این حال سازندگان اطمینان داده اند که با انجام بازی این سوال رفع خواهد شد.
  • بخش مدرن بازی، ماجرای لیلا حسن را دنبال میکند. سازندگان اذعان داشته اند که ایده ای که مدت ها برای این بخش در نظر داشته اند در این نسخه انجام داده اند.
  • از لفظ "خاتمه" برای داستان بازی استفاده شده و گفته شده پلات های داستانی مهمی در این شماره به سرانجام میرسد.
گیم پلی
  • تمرکز بیشتر روی المان های RPG
  • بازگشت سپر
  • مشابه سری سولز، قابلیت Dual-Wield با هر ترکیبی از سلاح ها، حتی ۲ سپر!
  • قابلیت شخصی سازی مو، لباس، ریش، تتو و War Paint وجود دارد.
  • تمامی Gear ها منحصر به فرد هستند.
  • Gear ها قابلیت آپگرید دارند، با این حال امکان اتمام بازی با Gear های آغازین وجود دارد.
  • Ability ها برمیگردند و انواع مختلفی همچون پرتاب تبر را شامل می شود.
  • مهارت ها از Skill Tree وسیع بازی که اینبار Skill Graph نامیده میشود، قابل دریافت هستند.
  • سیستم لول بندی از بازی حذف شده و سیستمی بر مبنای قدرت جایگزین آن شده است.
  • بر خلاف لول، اینبار اسکیل و Gear راه های اصلی ارتقا و پیشرفت کرکتر هستند.
  • سیستم مبارزات بازی خشن، سنگین و پر سر وصدا توصیف شده.
  • سلاح ها با استفاده از Rune ها قابل شخصی سازی هستند. (مشابه سیستم Engraving در ادیسه)
  • سیستم قطع عضو در بازی وجود دارد.
  • تیم تمرکز ویژه ای روی تنوع و شکه کننده بودن مبارزات داشته است.
  • دشمنان جدید در سرتاسر بازی ظاهر میشنود تا از حس یکنواختی جلوگیری شود.
  • هر نوع از دشمنان دارای نقاط ضعفی هستند که با شناسایی آن ها میتوان سرنوشت مبارزه را تغییر داد.
  • دشمن سرسختی که در تریلر توسط Eivor کشته میشود یک Ring Leader است.
  • Longboat ها ابزاری برای حمل و نقل سریع می باشند، نه مبارزه.
  • همچنین Raid ها با استفاده از Longboat صورت میگیرد.
  • خدمه ی Lonboat قابل شخصی سازی هستند.
  • Eivor میتواند Raid هایی علیه سایر گروه ها همچون، تمپلارها، ساکسون ها، وایکینگ های رقیب و "یک گروه مرموز" هدایت کند.
  • علاوه بر Raid ها، Assault ها نیز وجود دارند که شامل ست-پیس های بزرگ هستند.
  • نفرات استخدام شده، در Settlement مشغول میشوند.
  • Settlement هاب بزرگ بازی میباشد که نقش حیاطی در روند داستانی خواهد داشت.
  • با پیشرفت در بازی قابلیت ساخت Tavern، انواع خانه ها و همچنین Black Smith در هاب، جهت ارتقای سلاح ها وجود دارد.
  • برخی از المان های UI جهت تشویق بیشتر به گشت گذار، حذف شده است.
  • قابلیت رومنس در بازی وجود دارد.
  • مینی گیم های مختلفی از جمله تاس بازی، ماهی گیری، رجز خوانی و مسابقات نوشیدن در بازی وجود دارد.
  • کلاغ ادین نقش عقاب در نسخه های قبلی را خواهد داشت.
  • بازگشت Social Stealth!
  • هیچ اجباری برای انجام ساید کوئست ها به منظور پیش روی در داستان وجود ندارد و بازیکن می تواند به هر ترتیبی که میخواد محتوای بازی را مصرف کند.
نسخه های مختلف

Last edited by a moderator:
من دو نسخه قبلی رو بازی نکردم (همون اولاش ادیسی رو بیخیال شدم) ولی با والهالا خیلی حال میکنم . تم داستانی واکینگ ها برام جذابتره و رو ps5 هم ایراداتش مثل لودینگ طولانی و دیر لود شدن تکسچرها برطرف شده و 60 فریم شدن هم عالیش کرده

به نظر منم اودیسه بهترین نسخه این سه گانه هست و والهالا هم بدترین (تو کل سری فقط همینو تا آخر نرفتمش ، البته بعدا سعی میکنم اینم تا آخر برم) ، البته خیلی نظرات در مورد این سه گانه ضد و نقیض هست ، ممکنه برا یکی دیگه کاملا برعکس باشه.

ممنون از توضیحات هر ۲ دوست عزیز
دیشب چشمم خورد به نسخه آلتیمیت ادیسی که شده ۳۰$! یه تحقیق ریزی هم کردم توی نت و مخصوصا ردیت دیدم بین ۳نسخه از دوران جدید اسسین (اوریجینز، ادیسی، والهالا) ملت خیلی از ادیسی راضی بودن و بهترین نسخه دونستنش. حالا به نظرتون اون رو بگیرم الان؟ از نظر محتوایی که میده به نظر ۳۰$ خیلی مناسبه. البته ناگفته نمونه واسه خودم کاساندرا خیلی نقش مهمی داره برای ادیسی :D
والهالا رو هم بعدا عمری باقی بود بگیرم :D
گلد ادیشن اودیسه رو بخری کافیه ، آلتیمیت ادیشن فقط یک سری خرت و پرت اضافه تر داره (برای کشتی و لباس و ...) . بعد تموم کردن اودیسه و دی ال سی هاش ، سر فرصت گلد ادیشن والهالا رو تو تخفیفات بعدی بخر .

پ.ن : با توجه به این‌که والهالا قراره از اودیسه بیشتر پشتیبانی بشه ، احتمال زیاد 2022 هم دو تا دی ال سی داستانی دیگه براش بیاد (همین الان هم شایعات شون هست) .

• Like
Reactions: NaViiDii
گلد ادیشن اودیسه رو بخری کافیه ، آلتیمیت ادیشن فقط یک سری خرت و پرت اضافه تر داره (برای کشتی و لباس و ...) . بعد تموم کردن اودیسه و دی ال سی هاش ، سر فرصت گلد ادیشن والهالا رو تو تخفیفات بعدی بخر .

پ.ن : با توجه به این‌که والهالا قراره از اودیسه بیشتر پشتیبانی بشه ، احتمال زیاد 2022 هم دو تا دی ال سی داستانی دیگه براش بیاد (همین الان هم شایعات شون هست) .

مسئله اینه که گلدش آف نخورده اصن. دیلاکس و التیمیت آف خوردن فقط که خب دیلاکس چیزی نداره که ارزش داشته باشه پس میموند التیمیت. به هر حال زدیم تو گوشش تا ببینیم چی میشه :D

ممنون از همگی بابت نظرات و راهنمایی‌هاشون

دیشب چشمم خورد به نسخه آلتیمیت ادیسی که شده ۳۰$! یه تحقیق ریزی هم کردم توی نت و مخصوصا ردیت دیدم بین ۳نسخه از دوران جدید اسسین (اوریجینز، ادیسی، والهالا) ملت خیلی از ادیسی راضی بودن و بهترین نسخه دونستنش. حالا به نظرتون اون رو بگیرم الان؟ از نظر محتوایی که میده به نظر ۳۰$ خیلی مناسبه. البته ناگفته نمونه واسه خودم کاساندرا خیلی نقش مهمی داره برای ادیسی :D
من والهالا رو نزدم کامل هنوز ولی اودیسه واقعا عالیه :D شاید حس و حال ac نداشته باشه، ولی یک openworld rpg خیلی خوبه. از نظر داستان و ایناعم عالیه. کوئست های جذابیم داره. محیط بازیم واقعا جذابه و گشت و گذار توش خیلی لذتبخشه

در کل بنظرم اودیسه رو تجربه کنین حتما.

پ.ن. اودیسه رو نسل جدید 60 فریم شده تازه! اینم یک دلیل دیگه! :دی

پ.ن. اودیسه رو نسل جدید 60 فریم شده تازه! اینم یک دلیل دیگه!

اتفاقا دلیل اصلی که این بازی رو در نظر گرفتم همین ۶۰فریم شدنش بود وگرنه بهش فکرم نمیکردم :D
وقتی دیدم ۶۰ شده رفتم دنبال تحقیقات و متوجه شدم بازی خوبیه و ارزش خرید داره

• Like
Reactions: Dead2021
من تمام نسخه های AC رو بازی و تموم کردم و تنها اساسینی که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و تمومش کنم ادیسی بود ، اول روی ps4 گرفتم حدود 10 ساعتینا بازی کردم بعد دراپ کردم چون برای من شدیدا تکراری و حوصله سربر بود.
بعد چند مدت دوباره بازیو رو استیم گرفتم و برگشتم که یک فرصت دیگه بهش بدم ولی بازم نشد :D
به همین خاطر نمی خواستم برم سراغ والهالا ولی چون ستینگ نورث رو دوست دارم بالاخره خریدمش و به نظرم توی این 3 تا اساسین جدید با رویکرد rpg ، والهالا بهترینه و توصیه من اینه که والهالا رو تهیه کنی.
به شدت منو سوپرایز کرد و از تک تک لحظاتش لذت بردم و تقریبا بازیو کامل کردم و برام قابل مقایسه با ادیسی نبود چون از اول بازی نظرم رو جلب کرد.
حالا تصمیم با خودته چون سلیقه ایه و برای مثال من فکر نمیکردم نظرات راجع به ادیسی مثبت باشه ولی اینطوری که پیداست خیلیا هم نظرشون دقیقا برعکس منه.
با توصیف دوستان شاید دوباره برگردم ادیسی و یه شانس دیگه بهش بدم:D

من تمام نسخه های AC رو بازی و تموم کردم و تنها اساسینی که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و تمومش کنم ادیسی بود ، اول روی ps4 گرفتم حدود 10 ساعتینا بازی کردم بعد دراپ کردم چون برای من شدیدا تکراری و حوصله سربر بود.
بعد چند مدت دوباره بازیو رو استیم گرفتم و برگشتم که یک فرصت دیگه بهش بدم ولی بازم نشد :D
به همین خاطر نمی خواستم برم سراغ والهالا ولی چون ستینگ نورث رو دوست دارم بالاخره خریدمش و به نظرم توی این 3 تا اساسین جدید با رویکرد rpg ، والهالا بهترینه و توصیه من اینه که والهالا رو تهیه کنی.
به شدت منو سوپرایز کرد و از تک تک لحظاتش لذت بردم و تقریبا بازیو کامل کردم و برام قابل مقایسه با ادیسی نبود چون از اول بازی نظرم رو جلب کرد.
حالا تصمیم با خودته چون سلیقه ایه و برای مثال من فکر نمیکردم نظرات راجع به ادیسی مثبت باشه ولی اینطوری که پیداست خیلیا هم نظرشون دقیقا برعکس منه.
با توصیف دوستان شاید دوباره برگردم ادیسی و یه شانس دیگه بهش بدم:D
کلا این 3 گانه جدید خیلی سلیقه‌ای شده خودم به شخصه عاشق ادیسی هستم بعد از رد دد ردمپشن 2، ویچر 3 و سابناتیکا بهترین اپن ورلد نسل میدونمش از اون ور والهالا رو بزور بردم جلو و وسط کار هم دراپش کردم اصلا باهاش ارتباط نگرفتم. یا مثلا دوستم اریجینز دوست نداشت ادیسی خوشش اومد یا دیدم مثلا خیلیا تو 3 گانه جدید فقط اریجینز رو قبول دارن. فکر کنم تو تاریخ ویدیو گیم سابقه نداشته یه 3 گانه انقدر نظرات در موردش فرق کنه و بعضا متضاد باشه.

:D

برای اینکه گیم پلی اوریجینز هنوز بر پایه ی اساسین های قدیمی بود، فقط گسترده تر شده بود و ظاهری جدید بهش داده بودن، ولی همچنان آهنگ گیم پلی تند و نرم بود، اما گیم پلی اودیسی رو کند و خشک کردن اگرچه در ظاهر مثل اوریجینزه اما وقتی دقیق مقایسه کنی اون خشکی گیم پلی رو کاملن حس می‌کنی مثل ویچر و اسکای ریم،والهالا رو هم بازی نکردم هنوز، شاید این یکی رو بذارم بعد خرید ps5 چون بازی انجام نداده هم زیاد دارم

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: bayern_vahid
من اوریجینز رو تموم کردم بازی بدی نیست ولی لذتی از بازی نبردم هیچ هیجانی نداشت .

نسخه های کلاسیک سبکش اکشن بود از نیمه ی دوم بازی هر چی به پایان نزدیک میشدی هیجان بازی میرفت بالا .

بعد اودیسی رو گرفتم چند ساعت بازی کردم ولی باز باهاش حال نکردم پاکش کردم . حداقل اوریجینز تم و محیط جالبتری داشت نسبت به اودیسی

والهالا هم که تا الان سراغش نرفتم بهش فکر هم نمیکنم .

امیدوارم بعد از این سگانه یوبیسافت دست از این سبک بکشه و یه اساسین با سبک اکشن ماجراجویانه چیزی شبیه نسخه های کلاسیک بسازه .

یه چیزی که تو والهالا خیلی رو مخ من بود صدای اساسینیت کردن بود ، تو نسخه های قبلی صدای گوشت پوست استخون :D میومد ، ولی تو والهالا صدای تبل :| ، نمیدونم تو ستینگ چیزی داشته برا تغییرش یا نه.
استامینا اسب ، خودش و ... هم بماند.
کلا رو مخی زیاد داشت این نسخه.

• Like
Reactions: PoP--General.2020
یه چیزی که تو والهالا خیلی رو مخ من بود صدای اساسینیت کردن بود ، تو نسخه های قبلی صدای گوشت پوست استخون :D میومد ، ولی تو والهالا صدای تبل :| ، نمیدونم تو ستینگ چیزی داشته برا تغییرش یا نه.
استامینا اسب ، خودش و ... هم بماند.
کلا رو مخی زیاد داشت این نسخه.
ی چیز دیگه هم که رو مخ بود(حداقل برا من :D ) طراحی جهان و محیط بازی بود
خیلی حالت بی روح و یکنواخت داشت
از اون طرف طراحی یونان اودیسی و مخصوصا مصر اوریجینز واقعا محشر بود
معماری و جزئیات طراحی محیطی واقعا بی نظیر بود و حداقل به دل من خیلی نشست ولی والهالا خیلی meh و بی روح بود :D
والهالا هم ظاهری و هم باطنی بی روح و بی هویت بود
همه چیزش هم رو مخ بود، از طراحی محیطش تا مراحل و شخصیتا و داستانش بگیر تا گیمپلی تکراری و عاری از جذابیتش :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or