Multi Platform Assassin's Creed: Valhalla

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
November 10, 2020
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
https___forum.bazicenter.com_attachments_1633365649901-png.227035_.jpg

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Genre: Open-World RPG
Release Date: Holiday 2020
Platforms: PS4-PS5-X1-XSX-PC-Stadia​
اطلاعات کلی
  • تیم Black Flag و Origins مسیئولیت ساخت بازی را بر عهده دارد.
  • علاوه بر استودیو مانتریال، 12 استودیوی دیگر یوبیسافت و همچنین استیودی Sperasoft در ساخت بازی همکاری دارند.
  • بازی بین نسلی بوده و برای اکثر پلتفرم های موجود منتشر میشود.
  • بازی یک نفره بوده و قابلیت Co-Op وجود ندارد.
  • همچون ادیسه، قابلیت انتخاب جنسیت کرکتر وجود دارد
  • وقایع بازی در انگلستان و نروژ اتفاق می افتد.
  • انگلستان شامل 3 شهر بزرگ می شود: London، Winchester وJórvík
  • نقشه ی بازی مقداری از ادیسه بزرگ تر است.
داستان
  • وقایع بازی در سال 873 آغاز میشود.
  • شخصیت اصلی Eivor نام دارد.
  • بازی مناطق مختلفی همچون نروژ و اسکاتلند را شامل می شود.
  • Hidden Ones و Order of the Ancients نقش بسیار مهمی در بازی دارند و از این نظر بازی با AC4 مقایسه شده است.
  • بازی در نروژ آغار میشود، Eivor به دلیل سختی های داخل کشور و به منظور یک شروع تازه به همراه افرادش راهی انگلستان میشود.
  • Eivor در مقطعی از داستان، با اساسین ها ملاقات و از آن ها هیدن بلید را دریافت میکند.
  • دلیل نصب هیدن بلید بالای مچ، ترساندن دشمنان است.
  • باور بر این است که اساسین ها ارتباطاتی با ادین دارند.
  • Eivor در ابتدا به دلیل اهداف مشترک با اساسین ها همکاری میکند اما در ادامه و با پیشرفت داستان به صورت کامل به آن ها میپیوندد.
  • فیگور های تاریخی همچنین المان های ماورایی مرتبط با اساطیر نورث در بازی وجود دارد.
  • قابلیت انتخاب دیالوگ تا حدودی در بازی وجود دارد. برخی از آن ها مرتبط با تصمیم های داستانی داخل Settlement می باشد.
  • با این حال تایید شده که Eivor یک شخصیت مشخص و پابرجا داشته و همانند یک صفحه ی سفید نبوده که توسط بازیکن پر شود.
  • از این رو سازندگان Eivor رو با Geralt نزدیک تر میدانند تا Dragonborn.
  • شخصیت داخل تریلر، شاه آلفرد، در ابتدا یکی از ویلن های بازی می باشد، اما در ادامه همه چیز ممکن است تغییر کند.
  • ساکسون ها دشمنان اصلی می باشند، با این حال برخی از وایکینگ ها ممکن است در مقابل بازیکن قرار بگیرند.
  • هر 2 حالت مذکر و مونث برای شخصیت اصلی Canon می باشد، اما چگونگی آن مشخص نیست با این حال سازندگان اطمینان داده اند که با انجام بازی این سوال رفع خواهد شد.
  • بخش مدرن بازی، ماجرای لیلا حسن را دنبال میکند. سازندگان اذعان داشته اند که ایده ای که مدت ها برای این بخش در نظر داشته اند در این نسخه انجام داده اند.
  • از لفظ "خاتمه" برای داستان بازی استفاده شده و گفته شده پلات های داستانی مهمی در این شماره به سرانجام میرسد.
گیم پلی
  • تمرکز بیشتر روی المان های RPG
  • بازگشت سپر
  • مشابه سری سولز، قابلیت Dual-Wield با هر ترکیبی از سلاح ها، حتی ۲ سپر!
  • قابلیت شخصی سازی مو، لباس، ریش، تتو و War Paint وجود دارد.
  • تمامی Gear ها منحصر به فرد هستند.
  • Gear ها قابلیت آپگرید دارند، با این حال امکان اتمام بازی با Gear های آغازین وجود دارد.
  • Ability ها برمیگردند و انواع مختلفی همچون پرتاب تبر را شامل می شود.
  • مهارت ها از Skill Tree وسیع بازی که اینبار Skill Graph نامیده میشود، قابل دریافت هستند.
  • سیستم لول بندی از بازی حذف شده و سیستمی بر مبنای قدرت جایگزین آن شده است.
  • بر خلاف لول، اینبار اسکیل و Gear راه های اصلی ارتقا و پیشرفت کرکتر هستند.
  • سیستم مبارزات بازی خشن، سنگین و پر سر وصدا توصیف شده.
  • سلاح ها با استفاده از Rune ها قابل شخصی سازی هستند. (مشابه سیستم Engraving در ادیسه)
  • سیستم قطع عضو در بازی وجود دارد.
  • تیم تمرکز ویژه ای روی تنوع و شکه کننده بودن مبارزات داشته است.
  • دشمنان جدید در سرتاسر بازی ظاهر میشنود تا از حس یکنواختی جلوگیری شود.
  • هر نوع از دشمنان دارای نقاط ضعفی هستند که با شناسایی آن ها میتوان سرنوشت مبارزه را تغییر داد.
  • دشمن سرسختی که در تریلر توسط Eivor کشته میشود یک Ring Leader است.
  • Longboat ها ابزاری برای حمل و نقل سریع می باشند، نه مبارزه.
  • همچنین Raid ها با استفاده از Longboat صورت میگیرد.
  • خدمه ی Lonboat قابل شخصی سازی هستند.
  • Eivor میتواند Raid هایی علیه سایر گروه ها همچون، تمپلارها، ساکسون ها، وایکینگ های رقیب و "یک گروه مرموز" هدایت کند.
  • علاوه بر Raid ها، Assault ها نیز وجود دارند که شامل ست-پیس های بزرگ هستند.
  • نفرات استخدام شده، در Settlement مشغول میشوند.
  • Settlement هاب بزرگ بازی میباشد که نقش حیاطی در روند داستانی خواهد داشت.
  • با پیشرفت در بازی قابلیت ساخت Tavern، انواع خانه ها و همچنین Black Smith در هاب، جهت ارتقای سلاح ها وجود دارد.
  • برخی از المان های UI جهت تشویق بیشتر به گشت گذار، حذف شده است.
  • قابلیت رومنس در بازی وجود دارد.
  • مینی گیم های مختلفی از جمله تاس بازی، ماهی گیری، رجز خوانی و مسابقات نوشیدن در بازی وجود دارد.
  • کلاغ ادین نقش عقاب در نسخه های قبلی را خواهد داشت.
  • بازگشت Social Stealth!
  • هیچ اجباری برای انجام ساید کوئست ها به منظور پیش روی در داستان وجود ندارد و بازیکن می تواند به هر ترتیبی که میخواد محتوای بازی را مصرف کند.
نسخه های مختلف

Last edited by a moderator:
سلام دوستان عزیز من یه سوال داشتم آیا این بازی آیتم های آنلاین مهمی داره ؟ من بین خرید ظرفیت دو وسه موندم کدوم رو انتخاب کنم . ظرفیت سه باید آفلاین بازی کنم . ممنون میشم اگه دوستان بفرمایند که آیا این بازی موارد مربوط به آنلاین داره که اگه از قسمت آنلاینش چشم پوشی کنم از لذت بازی کمتر بشه ؟

سلام دوستان عزیز من یه سوال داشتم آیا این بازی آیتم های آنلاین مهمی داره ؟ من بین خرید ظرفیت دو وسه موندم کدوم رو انتخاب کنم . ظرفیت سه باید آفلاین بازی کنم . ممنون میشم اگه دوستان بفرمایند که آیا این بازی موارد مربوط به آنلاین داره که اگه از قسمت آنلاینش چشم پوشی کنم از لذت بازی کمتر بشه ؟
ظرفیت ۳ که کلا انلاین ولی انلاین هیچ چیزی نداره افلاین میتونی بری انلاین فقط redaکه ایتم پولی میشه قرارداد رفت اونا خرید

• Like
Reactions: pro gamer89
دوستان با تمام dlc ها در چند ساعت میشه بازی را تمام کرد ؟
آیا هنوز dlc داستانی قراره براش بیاد ؟
روی یک pc خفن نهایت چند فریم میده ؟
بیشتر بستگی به نحوه بازی کردن خودت داره , مثلا من داستان بازی رو تو 121 ساعت و خورده ای تموم کردم ولی یکی دیگه از رفقا تو 112 ساعت .
آپدیت که میاد قطعا چون تا 2 سال قرار هست ساپورت بشه که خب یعنی 2022 هم اساسینز کرید جدید نداریم و اینفینیتی دست کم میره برای 2023 .

پ.ن : امیدوارم اون شایعه ایکه اخیرا از اینفینیتی اومد درست باشه , اصفهان ( زمان شاه عباس) و یا قزوین (زمان شاه طهماسب ) دیدن داره.
با توجه به لیک که گفته سه شهر اسلامی قرن 16 , امیدوارم اون اساسینی که داستانش تو عثمانی میگذره یوسف تزیم؟ (رولیشنز) باشه .

آخرین ویرایش:
پ.ن : امیدوارم اون شایعه ایکه اخیرا از اینفینیتی اومد درست باشه , اصفهان ( زمان شاه عباس) و یا قزوین (زمان شاه طهماسب ) دیدن داره.
با توجه به لیک که گفته سه شهر اسلامی قرن 16 , امیدوارم اون اساسینی که داستانش تو عثمانی میگذره یوسف تزیم؟ (رولیشنز) باشه .
مگه نگفتن نسخه بعدی سرویس محور هست ؟

دوستان یه سری سوال در مورد بازی داشتم. اون اسم والهالا و تم نورثی که بازی داره اجازه نمیده کاملا بیخیالش بشم برا همین میخوام ببینم که میشه خریدش یا نه :D
اول اینکه میدنم مپ بازی زیادی و بیش از حد بزرگه. رفتو آمد تو مپ چطوریاس؟ سریع و راحت میشه جا به جا شد؟ فست تراول که قطعا داره؟ گشتن تو محیط اونقدری ریواردینگ هست که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه؟
در مورد لول آپ شدن کرکتر و اسکیل و آپگریدها هم یه توضیحی بدید ممنون میشم.
کامبت بازی چطوریاس؟ من اوریجینز رو بازی کردم مشکلی با کامبتش نداشتم. چیز خاص و جدیدی نبود اما اذیت کننده هم نبود و حتی میشد یه وقتایی دوسش داشت. این نسبت به اون چطوریه؟ تنوع سلاح‌ها و آرمورها از نظر ظاهری و کابردی چطوریه؟
ساید کوئست‌ها چطوریه وضعیتشون؟ کوئست خوب توشون زیاد پیدا میشه یا نه یه مشت کارای مسخرس که واسه XP گرفتن تو بازی گذاشتن
کشتی سوار چقدر از بازی رو شامل میشه؟ حال میده کلا؟
قبل انتشار بازی صحبت از ساخت دهکده و ارتش و این چیزا بود. داستان این چطوریاس؟
همین دیگه :D

دوستان یه سری سوال در مورد بازی داشتم. اون اسم والهالا و تم نورثی که بازی داره اجازه نمیده کاملا بیخیالش بشم برا همین میخوام ببینم که میشه خریدش یا نه :D
اول اینکه میدنم مپ بازی زیادی و بیش از حد بزرگه. رفتو آمد تو مپ چطوریاس؟ سریع و راحت میشه جا به جا شد؟ فست تراول که قطعا داره؟ گشتن تو محیط اونقدری ریواردینگ هست که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه؟
کامبت بازی چطوریاس؟ من اوریجینز رو بازی کردم مشکلی با کامبتش نداشتم. چیز خاص و جدیدی نبود اما اذیت کننده هم نبود و حتی میشد یه وقتایی دوسش داشت. این نسبت به اون چطوریه؟ تنوع سلاح‌ها و آرمورها از نظر ظاهری و کابردی چطوریه؟
ساید کوئست‌ها چطوریه وضعیتشون؟ کوئست خوب توشون زیاد پیدا میشه یا نه یه مشت کارای مسخرس که واسه XP گرفتن تو بازی گذاشتن
مپ بازی خیلی بزرگه اما فست تراول پوینتها به خوبی توی مپ پخش شدن. گشت و گذار تو محیط یه جورایی اجباریه برای ارتقای سلاحها، در واقع 3 تا چیز توی گشت و گذار میگیری، یکی ابیلیتی ها (که بعضی هاشون واقعا خوبن)، مواد لازم برای آپگرید، و آخری هم سلاح و زره.
لول آپ هم هر لول 2 پوینت بهت میده که بهش بازی میگه پاور یک درخت اسکیل بسیااار گسترده داره که بیشتر به دمیج و نوار جون برمیگرده، آپگرید هم 3 مدله یکی همین درخت مهارت، یکی آپگرید زره و سلاح یکی هم ابیلیتی ها که باید تو محیط پیدا کنی.
کمبت بازی بیشتر شبیه ادیسی تا اریجینز ولی کمتر گرایند داره و سینماتیک تره، اگرچه ادیسی و اریجینز رو خودم ترجیح میدم. تنوع سلاح بالاست از شمشیر تا گرز و تبر کوچک و بزرگ و واقعا باید ببینی کدوم میپسندی، اگرچه خودم همون اول بازی یه گرز پیدا کردم بقیه بازی همونو ارتقا دادم چون خیلی پسندیدمش.
ساید کوئستای بازی افتضاح به تمام معناست نه داستانی داره خیلی نه مفصله خیلی کوتاه و همشون تو 2-3 دقیقه جمع میشن و معمولا هم راه حلشون همون اطرافه و به توجه کما بیش نیاز داره چون بازی اصلا نمیگه چه باید بکنی و از دیالوگها باید بفهمی.
کشتی سواری فقط واسه raid کردن به روستاها و کلیساهای کنار آب یا پایگاه های دشمن به غیر از اون استفاده‌ای نداره برات و برخلاف مثلا ادیسی یا بلک فلگ بیشتر سوار به اسبی.
ساخت دهکده هم در واقع ارتقائه شبیه بلک فلگه اگر اونو بازی کرده باشی. باید raid کنی مواد لازم برای ارتقا به دست بیاری.
ساخت ارتش ولی نداره، ولی بیشتر بازی باید با ارتشهای دیگه متحد بشی و کلا Conquest Battle زیاد داره که باید به قلعه‌ها و پایگاه‌های دشمن حمله کنی.

در ‌کل دوستمون توَضیح دادن در مورد همچی ولی ساید کوئست ها بنظرم خیلی خوب بودن.ساید کوئست ها با علامت آبی تو نقشه مشخص شدن که بری نزدیکشون مشخص میشه چه نوعی هستن.سه چهار نوع هستش که دو نوعش مینی گیم گذاشتن سنگ رو هم دیگس و دیگری یه پازل محیطی.یه حالت دیگم داره که یه جایی یه سنگی چیزی هست باید ده تا مثلا پوست آهو بزاری آیتم بده بهت.ولی دو تا حالت دیگه داره که داستان دارن و فک کنم اکثزشون همین باشن.من این ساید کوئستی که ازم ده تا گل و پوست آهو بخواد و بد میدونم و اکثرا بیخیالش میشم ولی ساید کوئست دو دقیقه ای که داستان جالب داشته باشرو دوست دارم.مثلا طرف مسیحیه میبینی داره واسه وایگینگها آهنگ داره میزنه میری پیشش باهاش صحبت میکنی که دلیلشو بپرسی میگه بیا آب شنگولی :D که آوردم بخور و فکرشو نکن.بعد میخوری میبین سمی بوده و طرف میخواسته انتقام بگیره از وایکینگها و تو حالت مستی باید بکشیش و خودتو خوب کنی. یامثلا یه بچه میبینی بقل خونش داره گریه میکنه میگه پدرم خیلی وقت پیش رفته و بهم گفته که تا آخرین برگ این درخته بریزه من برمیگردم و میبینی درخته یه برگ داره فقط‌ میتونی با تیر بزنی اون برگه بیفته به بچه ه بگی بزرگ شه و بیخیال شه یا بهش دلداری بدی بگی نترسه برمیگرده.اینارو من واقعا خوب میدونم و عدم وجود مارکر حتی جذاب ترم کردتشون‌

ممنون از توضیحات هر ۲ دوست عزیز
دیشب چشمم خورد به نسخه آلتیمیت ادیسی که شده ۳۰$! یه تحقیق ریزی هم کردم توی نت و مخصوصا ردیت دیدم بین ۳نسخه از دوران جدید اسسین (اوریجینز، ادیسی، والهالا) ملت خیلی از ادیسی راضی بودن و بهترین نسخه دونستنش. حالا به نظرتون اون رو بگیرم الان؟ از نظر محتوایی که میده به نظر ۳۰$ خیلی مناسبه. البته ناگفته نمونه واسه خودم کاساندرا خیلی نقش مهمی داره برای ادیسی :D
والهالا رو هم بعدا عمری باقی بود بگیرم :D

دیشب چشمم خورد به نسخه آلتیمیت ادیسی که شده ۳۰$! یه تحقیق ریزی هم کردم توی نت و مخصوصا ردیت دیدم بین ۳نسخه از دوران جدید اسسین (اوریجینز، ادیسی، والهالا) ملت خیلی از ادیسی راضی بودن و بهترین نسخه دونستنش. حالا به نظرتون اون رو بگیرم الان؟ از نظر محتوایی که میده به نظر ۳۰$ خیلی مناسبه. البته ناگفته نمونه واسه خودم کاساندرا خیلی نقش مهمی داره برای ادیسی :D
من هم ادیسی رو به 2 نسخه دیگه ترجیح میدم و بنظرم بهترین نسخه هست البته نظرات آدم تا آدم فرق میکنه ولی تو استیم هم نگاه کنی درصد رضایت از ادیسی تو ریویو کاربرا خیلی بالاست. نزدیک 150 ساعتی هم طول میکشه فقط بازی اصلی 100% کنی محتوای DLC ها بماند.

آره بنظرم ارزش داره
من اولش دید مثبتی به بازی نداشتم ولی وقتی رفتم سمتش ازش خوشم اومد
داستانشم طوریه که ارزش تکرار داره
انتخابایی هم که تو روند داستان انجام میدی واقعا تاثیرگذار و مهمن
کلا سرگرمت میکنه
از اوریجینز محتواش و داستانش بیشتر و بهتره
و از اون طرف به شلختگی و شلوغی و طولانی ای والهالا نیست
والهالا خییییلی کش میاد لامصب
تا برسی آخر داستان اولش یادت رفته :D

• Like
Reactions: NaViiDii
دیشب چشمم خورد به نسخه آلتیمیت ادیسی که شده ۳۰$! :D

من اگه جای شما بودم، اولتیمیت ادیسی رو میخریدم، نه بخاطر خودش! بلکه بیشتر برای ریمستر ac3 که جزو سیزن پس هست! که یک ریمستر کاملن واقعی هست برخلاف اتزیو کالکشن

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or