Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اینا باید انجینشونو یه خونه تکونی اساسی بکنن :دی
به نظره من از پایه engine نیاز به optimize بیشتر داره ...

آره امروزیه که گفتن چند وقتیه روش کار میکردن و در اصل مشکل فریم رو هدف قرار میده !

ولی خیلی خیلی بعید میدونم به 30 ثابت و این صحبتها برسه ! :دی فریم تو CO-OP واقعا افتضاحه ! خدا کنه یه فکری به حال اونم کنن !
coop که هیچی . همون قسمت single رو درست کنن بهتر هست

اگر اشتباه نکنم اینا انجین جدید ساختن برا این نسل :-" ولی گویا...:-"

---
امروز صبح بالاخره نقشه رو تخلیه کردم :دی فقط یه سری مراحل موندن که باید برم و کاملشون کنم + دور دوم...اگر با پچ درست نکنند( که نمیکنند:-" )
البته قبل دور دوم، میرم سراغ Freedom Cry :-" کسی بازی کرده بدونه دریانوردی داره یا نه؟ :دی :-"

واقعا مشخص نیست چرا یک بازی تا این حد نیمه کاره رو ریلیز میکنن....البته خب پوله دیگه کاریش نمیشه کرد.ولی واقعا ubisoft هی ابروی خودشو میبره.بعد از نزدیک 3gig اپدیت هنوز بازی پر از مشکله.میری کاور میگیری یهو میبینی میچسبه به دیوار کنده نمیشه!! و مجبوری restart کنی checkpoint رو....coop بازی می کنی یهو میبینی مبارزه از کار میافته و نه تو میتونی دشمن رو بزنی و نه اونا تو رو میزنن و مجبوری ترک کنی بازیرو...افت فریم که هیچی دیگه...که چی این همه جمعیت که همشون حرکات تکراری و مصنوعی انجام میدن توی بازی پر شده...یکی نیست به طراح ها بگه اینجوری صحنه ها مصنوعی تر به نظر میاد...همیشه طراحی مردم توی سری اسسین مشکل داشته و هیچ وقت نتونستن حلش کنن.البته میدونم یه بازی بیشتر نیست و نمیشه توقع داشت انبوه جمعیت مثل واقعیت باشه ولی متاسفانه پیشرفتی نداشته و فقط تعداد رو الکی زیاد کردن!!...دو چیز بازی خوب اومد به نظرم یکی طراحی شهر و دیگری موسیقی اول بازی که زیبا بود و در حد کارهای hans zimmer بود....ولی به طور کلی اگر سری اسسین بخواد همینطور ادامه بده من دیگه سمتش نخواهم رفت

من ی آپدیت 2.76gb دارم دانلود میکنم این همان آپدیت قبلیست؟؟
اگه اینو آپدیت کنم تا جدیده بیاد کمتر میشه حجم آپدیتم دفعه بعد؟؟ یا باید 3 گیگ دیگه دانلود کنم؟؟؟

---
امروز صبح بالاخره نقشه رو تخلیه کردم :دی فقط یه سری مراحل موندن که باید برم و کاملشون کنم + دور دوم...اگر با پچ درست نکنند( که نمیکنند:-" )
البته قبل دور دوم، میرم سراغ Freedom Cry :-" کسی بازی کرده بدونه دریانوردی داره یا نه؟ :دی :-"

اره دریا نوردی داره :دی
خیلی هم کوتاهه 2 ساعته میشه کل تروفی هاشو گرفت :دی

من ی آپدیت 2.76gb دارم دانلود میکنم این همان آپدیت قبلیست؟؟
اگه اینو آپدیت کنم تا جدیده بیاد کمتر میشه حجم آپدیتم دفعه بعد؟؟ یا باید 3 گیگ دیگه دانلود کنم؟؟؟

آره آپدیت 3 هنوز
معلوم نیست ! سری قبلی از ادامه فایل آپدیت قبلی ادامه میداد ولی برای آپدیت 4 مشخص نیست !

ای کاش تو بازی های Assassins's Creed روی هوش مصنوعی بیشتر کار میکردند . مخصوصا توی مبارزات واقعا غیر واقعی هست البته هر نسخه به نسخه بهتر میشه اما باز هم بسیار از واقعیت دور هستش . امیدواریم در نسخه های آینده هوش مصنوعی به واقعیت بسیار نزدیک تر بشه و پیشرفت بیشتری بکنه .

نه انجین جدید نیست همون AnvilNext هست که فقط Scimitar اش آپگرید شده!

هنوز انجین جدیدی که کاملا از پایه برای نسل 8 طراحی بشه ندیدیم! همه بازی ها با موتور قبلی ولی آپگرید شده (فیزیک و افکت ها و..) هستن.

انجین جدید انشالله از 2015 اگه سازنده ها سر کیسه رو شل کنن البته!

دوستان این لباسی که بعد از رفتن نوستراداموس انیگما ها باز میشه فقط یه outfit ه ؟ یعنی قابلیت های آرنو رو افزایش نمی ده ؟ فقط ظاهری ه ؟ لباس قبلی م بهتر بود ! همه چیش رو تا legendary ارتقا داده بودم ! برگشتم به همون ! فکر میکردم این باید قوی تر از legendary باشه

درود.
گرافیک بازی یه چیز فوق العاده ای هست. طراحی کلیسا ها و ساختمون ها عالیه :x با اینکه هنوز چیزی از بازی رو نرفتم، اما طراحی شهر واقعا منو جذب کرد.
ای کاش یخورده فریم دهی بهتر بود و لگ و این مسخره بازی های سری نبود، خداااا چی میشد انصافا :(

امید دارم این پچ 4 که امشب ریلیز میشه درست کنه. ایشالله.

15 دسامبر تموم شد آپدیت نیومد هنوز !
بیخیال من 50mb ازآپدیت 2.75gb مانده برم ببینم چی شده من امروز خریدم بازیو و آپدیت گذاشتم بشه تا اعصابم خورد نشه اگه مشکلی داشته باشه...خدایا رحم کنه امیدوارم لذت ببرم بعد از فارکرای و جی تی ای این که تو این چند روزه بازی کردیم از این انتظارم بالاست ایشاله آپدیت آخریم تا پایان برنامه 90 بیاد دانلود کنیم تمام شه بره....اگه بدونم اومده تا اونم دانلود نکنم بازی نمیکنم....ولی امتیاز 6.5 این اسسین منو میترسونه تو سایت gamefly

فعلا از پچ 4 خبری نیست: Patch 4 on Hold

گفتن که باید یک حال اساسی به مپ پاریس بدیم که چند روز طول میکشه.
فکر کنم مشغول یک دانگرید خفن هستن. :>

به خاطر این تاخیر, آیتمهایی که مربوط به Club Competition بود رو آنلاک کردن تا فعلا سر ملت با اینا گرم بشه:

Legendary Phantom Coat
Legendary Phantom Bracers
Legendary Phantom Belt
Legendary Musketeer Bracers
Legendary Musketeer Hood
Legendary Musketeer Breeches
Legendary Brigand Coat
Legendary Brigand Bracers
Legendary Brigand Belt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن