Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
منم قبلا یکم بازی کرده بودم ولی امروز چند ساعت نشستم پاش
امتیازاش زیادم هست
مزخرف ترین و اشغال ترین assasin که تا به حال عرضه شده
پهن خالص :|

منم قبلا یکم بازی کرده بودم ولی امروز چند ساعت نشستم پاش
امتیازاش زیادم هست
مزخرف ترین و اشغال ترین assasin که تا به حال عرضه شده
پهن خالص :|
میتونم مبنای حرفاتون و بدونم؟؟

والا من هم بازی کردم 2 دور ولی چیزایی که شما میگی بهش نمیخورد...

سلام به همه من بازی میکنم بعد مدتی نقشه و ایکن صلاح ها و ایکن خون میپره کلا هر ایکنی رو صفحه هس میپره لامصب نمیدونم مشکلش چیه میخوام ببینم این اپدیت جدیده همچین باگی برطرف کرده ؟

خوب این به خاطر همون باگ ها و مشکلات عذاب آور هستش . UbiSoft داره روش کار میکنه و با آپدیت ها کم کم دارن مشکلات برطرف میشن .

بازیش افتضاحه بدترین بازی ای که تو سال 2014 بازی کردم

شخصیت پردازی افتضاح .باگ های ازار دهنده

همین فردا میرم میفروشمش گور بابای ضرر

دوستان کسی میدونه معماهای نوستراداموس چطور باید حل کرد؟
مبارزات خیلی سخته همه هفت تیرکشن پول راهکاری واسه مبارزه بهتر ندارید پول هم نیست ارتقا بدیم!

بچه ها من تو یکی از مراحل گیر کردم اعصابم خورد شد.مرحله ی که مثلث و میزنی رد پاهای زرد نشون میده نمیدونم باید چیکار کنم
اونجا همون وسط مستا یه از این اتاقک کوچولوها هاس که میری داخلش قایم میشی درش هم پارچه ای هس همون وسطه برو داخلش دایره رو نگه دار

دوستان کسی میدونه معماهای نوستراداموس چطور باید حل کرد؟مبارزات خیلی سخته همه هفت تیرکشن پول راهکاری واسه مبارزه بهتر ندارید پول هم نیست ارتقا بدیم!
عزیز در مورد معما بهترین راه فقط استفاده از راهنماست!یا ویدیو یا عکس و توضیحبصورت کلی وقتی یه معما رو دنبال میکنی با توجه به متن انگلیسی باید دنبال محلی با اون مشخصات بگردی.در کل هم زبان قوی،ادبیات قوی و تاریخ و بناشناسی لازم داره!در مورد مبارزات.اولا تا میتونی از مبارزه اجتناب کن.از اپگریدها استفاده کن و چنتا تکنیک مثل استان بمب بخر،وسط درگیری با بمب دودزا دید حریفو کور کن و ضربه بزنوقتی نشونه گره هفت تیرو دیدی بسمت تیرانداز برو سریع.اول کسایی که اسلحه دارنو بزن.اسکیل اول مبارزات با سلاح سرد هم بگیر.اگرم اوضاع خیت شد سریع دورشون بزن برو بالای بناها بپر روشون:)همینا به ذهنم میرسه!

خدایی اپدیت جدیده خیلی بهتر کرده کارو بیشتر باگ هاشو گرفته
واقعا بازی قشنگیه هیف اون کسایی که اساسین بازن بازی نکنن و چون عین سری برادر هود میمونه من خیلی دوسش دارم بازیو در کل یه گیمر به این باگ هایه مزخرف نگاه نمیکنه که همه بازیا باگ دارن اینم روش که تازه با اپدیت هاش باگ هاشو برطرف کرده
بازی خیلی خوبیه پیشنهاد میشه که حتما تجربش کنید

این معماهای نوستراداموس خیلی جالبن،ولی همینطور که دوستمون گفت باید اطلاعات عمومی(البته نه عمومی:| ،تاریخ و داستان ها و ... فرانسوی:دی) خوبی بلد باشیم :d
من تا جایی که میشه سعی میکنم خودم برم،ولی خوب...وسطش به بن بست میخورم و باید مراجعه کرد به راهنما :d

چرا یوبی تایید نمیکنه DK این هفته میاد:-" قاعدتا باید بیادش دیگه! :d همه چیاش به بازی اضافه شده! حتی کالسکه ای که ما رو میبره به شهر DLC هم اضافه شده! :| فقط مونده تاریخ انتشار و فایل Unlock :-"
و ...
میدونستید DK در اصل Sequence 13 بازی هست؟ :| :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or