Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان بازی رو تموم کردم
فقط یه سوال داشتم این نوستراداموس انجیما که هست دقیقا باید چیکار کنم؟

تو مپ بازی یه سری علام به صورت نامه هست اونا رو قبول کنی باید معمایی که میگه رو حل کنی برای هر کدوم 3 تا معما طرح میکنه که طبق راهنمایی که کرده میری و پیدا میکنی
یکی رو حل کنی تروفی میده . همه رو حل کنی تو بخش Café Théâtre بخش زره قرون وسطی باز میشه که برای باز شدن اون هم باید 3 معما رو تو همون کافه حل کنی تا به زره دست پیدا کنی
کل ویدیوهاشم تو Youtube هست میتونی سرچ کنی ببینی :d

کسی در مورد این initinia اطلاعاتی داره ؟؟( نمیدونم درست نوشتم یا نه همون که باعث میشه لباس های اسسین های قبلی ازاد شه مثل لباس ادوارد) من چه طور میتونم تو لول اپ شم لطفا راهنمایی کنید

END_BOY@ اون تروفی که باید تمام reward ها رو تو یه مرحله کو-آپ بگیری منظورش فقط اون آپگرید پوینتهاست؟من تو مرحله مربوط به food chain تمام پوینتهارو گرفتم تروفیشو نداد :|
Parsa.e@ فعلا تنها راه لول آپ اینه که پروفایلت شامل نسخه های قبلی بازی باشه!
ezio CO@بنظرم حتما ازش ویدیو ببین.با توجه به اون جملاتی که تو هر انیگما هست یه منطقشو باید پیدا کنی interact کنی

END_BOY@ اون تروفی که باید تمام reward ها رو تو یه مرحله کو-آپ بگیری منظورش فقط اون آپگرید پوینتهاست؟من تو مرحله مربوط به food chain تمام پوینتهارو گرفتم تروفیشو نداد :|
Parsa.e@ فعلا تنها راه لول آپ اینه که پروفایلت شامل نسخه های قبلی بازی باشه!
ezio CO@بنظرم حتما ازش ویدیو ببین.با توجه به اون جملاتی که تو هر انیگما هست یه منطقشو باید پیدا کنی interact کنی

اگه منظورت این تروفیه Get all the rewards in a Co-op mission
فقط یکی از مراحل Co op رو 3 بار بازی کن و تموم کن
تو هر دفعه 1 reward میده که 3 بار بری میشه 3 تا و تروفی رو میگیری.اصلا به پوینت ربطی نداره باید 3 بار یه مرحله رو بری و تموم کنی:d

اگه منظورت این تروفیه Get all the rewards in a Co-op mission
فقط یکی از مراحل Co op رو 3 بار بازی کن و تموم کن
تو هر دفعه 1 reward میده که 3 بار بری میشه 3 تا و تروفی رو میگیری.اصلا به پوینت ربطی نداره باید 3 بار یه مرحله رو بری و تموم کنی:d

دمتگرم :D تو اینا فقط اون تروفی 10 sync kills رو مخه طرف مرحله شروع میشه گازشو میگیره میپره رو سر ملت انگار نه انگار base بازی مخفی کاریه:/ یه وقتام بازی شروع مرحله کو آپ کلا کرش میکنه:/
ولی در کل پلاتش راحته رو مخ نمیره:)

دوستان من یه سوال دارم:d
شما که این بازیرو میخرید بازی میکنید چقدر بابتش پول میدید؟من 360 دارم توان خرید one دارم ولی بازی هاش کی قفلش باز میشه؟میدونم اینجاا جاش نیست ولی واقعا برام یه سواله:d

- - -ویرایش - - -

یه سری عکس از نسخه Xbox one:

tv6xbxrn7dbgwawqgw97.jpg

mp5ccw27z8a1qggsi1bg.jpg

udc63ls9k664y6ehoish.jpg
bsxr82od4kdi02cfmgxj.jpg
dxm1w7wk9v0dsl3j25n9.jpg
bj55duvginol1iazddnt.jpg
hbnzmkb17z1iv7j6ib7d.jpg
v5cyx85pm3kf3jrrdexy.jpg
1u8omrpguzwvdgvo2xgf.jpg
cf7j7717ilg61v9xkvk6.jpg
ocpqmt1us88gowgmuawr.jpg
odr9v38arxo8zevlc2n7.jpg
asj36i2hngtj0wvle0ok.jpg
2j05kix3rmvfpby77w7m.jpg
qr7pgplsjyp4b1s0451b.jpg
bq2yvwrjuftngvd88tx3.jpg
:(خوشبحالتون

ﻣﻦ ﭼﭙﺘﺮ 8 ﺭﻭ ﺗﻤﻮﻣﺶ ﻛﺮﺩﻡ.ﺩﻗﻴﻘﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎﻥ اﻛﺖ 12?
بستگی به خودت داره اون 2 تای اخر مموری هاش سخت میشه یخورده دیگه واقعا با بکش بکش نمیتونی ماموریت تموم کنی دهنت صاف میشه
فکر کنم یه 2.30 ساعت د اکثر بخواد تموم کنی

تروفی Networking رو چطوری باید گرفت؟ چه کار باید کرد؟

خونه های قرمز رنگی که تو مپ هست یکی رو بخری تروفی رو میده:d همه رو بخری و مراحلشون رو کامل کنی یه تروفیه دیگه میده . تو هر خونه 3 کوئست هست که باید تموم کنی سر جمع 20 تا ماموریت رو باید کامل کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or