Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
چرا فکر میکنید 780TI یا 980 نمیتونه 60 فریم بگیره؟

تنظیمات اولترا هست و بلوم هم روشنه و تنظیمات SHADOW هم روی SOFT هست
البته من AA رو روی FXAA میذارم وگرنه خب معلومه اگه بخوای AA رو بذاری روی MSAA 4X یا TXAA حدود 20FPS دراپ داره
من با دسته PS4 بازی میکنم که شبیه ساز X360 براش ریختم و بعضی وقتا هم با کیبرد بازی میکنم واسه همین شکل دگمه ها متفاوته و تازه امروز فهمیدم نیازی به شبیه ساز X360 برای دسته PS4 نیست و خود دسته رو بازی میشناسه که اینجا هم گفته ظاهرا:
Assassin***8217;s Creed: Unity اولین بازی است که علامت های کنترلر PlayStation را بر روی PC نشان می دهد | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

درمورده خوده بازی نظرت چیه؟؟ چه مزیت ها و ایراداتی دیدی توش؟؟

حالا جدا از اینکه nتا مشکل فنی تو بازی هست. دو سه بار هم حین بازی هنگ داشتم. مجبور شدم بیام داشبورد!!! واقعا چیزای خنده داری پیش میاد بعضی وقتا. حالا بعضی از دوستان احساس میکنن با یه آپدیت این مشکلات به راحتی حل میشه من فکر نمیکنم با این آپدیت های حتی 2 3 گیگی اینا برطرف بشن مگر اینکه یه آپدیت 30 گیگی بخواد بده :دی

با این گندی که یوبی سافت به این بازی زده حالا حالا من فکر نمیکنم بتونه خودشو پیدا کنه. به نظرم حداقل باید چند سالی دست از سر این IP برداره.!
حالا یه باگ مسخره که من چند بار باهاش مواجه شدم وقتی توی قسمت سلاح ها شمشیرم را عوض کردم به صفحه بازی که برگشتم کل محیط سیاه شد فقط نقشه معلوم بود مجبور شدم eagle eye بزنم مرحله را رد کنم:d

در کل بازی از نظر فنی و گرافیکی مشکل دار بود تمام سایت ها و مجلات هم بهش اذعان کردن حالا من نمیفهمم اینجا چرا بعضی ها سنگ بازی را به سینه میزنن:-/

چرا فکر میکنید 780TI یا 980 نمیتونه 60 فریم بگیره؟
خب الان همین بنچ مارکی که شما گذاشتی خودش معلوم میکنه دیگه اولا که cpu 5960x هستش و aa خواموشه و تازه رم هم 32 هست و از سیستم شما قوی تره و آخرش 65 تا گرفته !!
اگه aa رو روشن کنه اونقت بهت میگم چند تا فریم میاد پایین

اون مشکل NPC رو من نداشتم . شایدم ننشستم 1 ساعت خیابونو چپ و راست کنم تا NPC ظاهر بشه و غیب بشه بعد بیام بزنم توی سر بازی و ازش ایراد بگیرم . بازی که اینقدر شلوغ باشه چنین چیزایی توش رخ میده و خب منم از این شلوغی طرفداری نمیکنم . از نظر من هم بازی بیش از حد شلوغ شده . شاید چند بار NPC ظاهر شده باشه ولی غیب شدنش رو ندیدم . همون ظاهر شدن هم زیر 10 بار بوده برام . راه رفتن توی هوا هم ندیدم . بعد از این 2 تا اپدیت هم باگی رو خدارو شکر مشاهده نکردم . داستان شاید کلیشه ای بود اما گیم پلی بازی کاری کرد که اصلا به چشمم نیاد . همون کاری که بازی MIDDLE EARTH با داستانش کرد . بنده تمامی سری اساسین رو بالای 2 باز 100 درصد تموم کردم . پس اینطور هم نیست که بگیم اولین بارمه خوشم اومده . هایپ شدن بازی واقعا اشتباه بود و یوبی سافت ضربه اش رو هم خورد . ساختمونا هم از بیرون و هم از درونش خیلی خیلی خوب کار شده . از نظر من طراحی ساختمون ها هیچ مشکلی نداره فقط طراحی NPC ها زیاد جالب نیست . اون فریم هم من فقط توی مناطق شلوغ افتش رو حس کردم . جاهای دیگ بازی کاملا روان و ثابت بود .
همه اینا برمیگرده به توجه ادم . اگر روی یه چیز زیاد وسواس و حساسیت نشون بدی همین میشه دیگ . کلا بازی رو پر از مشکل میبینی . اما اگه فقط به فکر سرگرمی و لذت بردن از بازی باشی این مشکلات اونقدر به چشم نمیاد .

وقتی شما تو جاهای شلوغ راه میری ادما چجوری رندر میشن ؟ بازی یه مکانیزم مهمش explore بعد من نباید تو خیابون راه برم تا افتضاح رندرینگو ببینم !! یعنی شما رندر شذن لباس و کلاه و سایه ادما جلوی چشمت ارار دهنده نیست ؟ الان شاید ps4 من گرافیکش ضعیفه !!!!! شما کارمند یوبی سافت که نیستی داداش بازی انالیز شده همه تحلیلگرا دارن میگن بازی از نظر فنی افتضاحه . نباید حساس بشیم تا سال دیگه یه اسیسین ضعیف بدن بیرون . این همه پتانسیلی که داستان بازی داره با سرهم بندی پیش رفت و اون باس اخر کار که دیگه یه جوک بود . به هر حال هر کس نظری داره !

خب الان همین بنچ مارکی که شما گذاشتی خودش معلوم میکنه دیگه اولا که cpu 5960x هستش و aa خواموشه و تازه رم هم 32 هست و از سیستم شما قوی تره و آخرش 65 تا گرفته !!
اگه aa رو روشن کنه اونقت بهت میگم چند تا فریم میاد پایین

اگه منظورت از روشن کردن AA همون گذاشتن روی MSAA 4X یا TXAA هست خب آره فریم ریت میاد حدود 40

در مورد سی پی یو و رم هم همین کانفیگی که من دارم کافیه براش

- - -ویرایش - - -

درمورده خوده بازی نظرت چیه؟؟ چه مزیت ها و ایراداتی دیدی توش؟؟

خسته کننده..ماموریتهای تکراری

همچین بازی رو ترول کردید من گفتم با چه فاجعه ای طرف هستم از کات سین ها که بگذریم به خاطر تکنیک موها که زوم می کنی فریم نابود می شه دقیقا عین تام ریدر من فریم در بالاترین حالت ممکن زیر 30 داخل بازی نمیاد با اینکه رم گرافیکیمم 2 گیگ هست یکم بیشتر لگ ندارم که ازار دهنده نیست
به نظر من گرافیک بازی خیلی خیلی عالی هست برای 1 بازی محیط باز فوق العاده عالی هست و در با در نظر گرفتن همچین گرافیکی فریم دهی بدی نداره همین تام ریدر با 1 تکنیک مو که فقطم کاراکتر اصلی داشت تا 35 فریم پایین می اومد به نظرم با اپدیت درست و حسابی می شه این مشکلاتم حل کرد.

چطور بفهمم که وقتی دارم بازی میکنم چقدر از رم گرافیک و رم و سی پی یوم استفاده میشه ؟؟؟:)

نسخه 4 نرم افزار msi afterburner رو دانلود و نصب کنید. نرم افزار رو اجرا کرده و به setting برید. به تب monitoring برید و هر چیزی که خواستید روی صفحه نمایش داده بشه اعم از فریم ریت و مموری یوزیج و ... ، تیکش رو بذارید بمونه و چیزایی که نمیخواید تیکشو بردارید یکی یکی روی هر کدوم از مواردی که تیکش رو زدید، کلیک کنید و از پایین همون صفحه تیکگزینه ی Show in On-Screen Display رو بزنید و OK رو بزنید. توجه داشته باشید که نرم افزار Riva turner که هنگام نصب افتربرنر ستاپش میاد رو هم حتما نصب کنید. توی هر برنامه یا بازی ای رفتید و دیدید کار نکرد، برید از توی ریوا ترنر اددش کنید تا درست بشه. موفق باشید.

کسانی که عاشق این فرنچایز هستند مسلما از این بازی نیز لذت میبرن . با اونکه گرافیک بازی نسبتا بالاتر رفته و تنها برای نسل جدید ساخته شده اما یه حسی بهم میگه اونقدرها کشش نداره و هیچ میلی برای ادامش ندارم . بازی بسیار سنگینه و تو کات سین ها که دیگه به اوج میرسه( یه جاهایی به 10 فریم میرسه ) ... فریم کلی بازی بدون در نظر گرفتن کات سین ها و خاموش بودن گزینه آنتی آلایزینک در دقت تصویر 1080 قابل تحمله و خیلی کم پیش میاد زیر 30 بیاد . با دادن یه پچ درست و حسابی و درایور جدید احتمالا مشکلات به حداقل میرسه.

با استفاده از vsync لگ بازی چند برابر می شه پیشنهاد می کنم از adaptive vsync از پنل انویدیا استفاده کنید هر چند خیلی جالب روی این بازی جواب نمی ده اما بهتر از لگهاش هست البته این برای کسایی هست که full hd ultra با کارت گرافیک رم 2 گیگ بازی می کنن کسایی که بالای 3 گیگ رم دارن ممکنه لگ نداشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or