Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد از کلی بدبختی بازی رو پلات کردم :d
اگه اون گلیچ تروفی لعنتی نبود زود تر از اینا تموم میکردم:(
مجبور شدم 2 بار بازی رو بازی کنم :((:d

اگه کسی میخواد پلات کنه و سوالی داشت درخدمتم :d
گرچه فکر نکنم جز امیر کسی بخواد این و پلات کنه :))

در مجموع بازی از نظر گرافیک هنری خیلی خوب بود:d
ولی شدیدا باگ داشت:| البته با این پچ اخری که دادن از میزان باگ کاسته شد ولی رفع نشد8-|:-"
فریم هم که چیزی نگیم بهتره :d داستانم بد نبود :d شخصیت پردازی اصلا خوب نبود :-"
بخش co op بازی به نظرم بعد یه مدت تکراری میشه :-s یه چندتا از مراحل هم خیلی کمه :d
تو Co op تا ملت بیان بفهمن چی شده من کل مرحله رو خودم تموم میکردم :d
در کل با تمامی ایرادات بازی ارزش تجربه کردن رو داره :d

آخرین ویرایش:
دوستان کسی هست که تروفی Chest ها رو گرفته باشه ؟ برای من فک کنم باگ شده نمیده بهم چکار کنم ؟
تمام صندوقهای سفید و قرمز رو باز کردم ولی نمیده که نمیده :| باید مرحله خاصی برم تا بازم chest بده یا نه ؟

دوستان کسی هست که تروفی Chest ها رو گرفته باشه ؟ برای من فک کنم باگ شده نمیده بهم چکار کنم ؟
تمام صندوقهای سفید و قرمز رو باز کردم ولی نمیده که نمیده :| باید مرحله خاصی برم تا بازم chest بده یا نه ؟

مرد حساب من پست بالا گفتم بازی رو پلات کردم بعد تو میگی کسی تونسته فلان تروفی رو بگیره :d

این تروفی رو به این علت نگرفتی چون بقیه جعبه ها رو تو مپ هنوز آزاد نکردی :d
مپ بازی رو بیار بعد رو هر منطقه که میری سمت چپ میزنه چه تعداد جعبه از اون منطقه رو گرفتی مثلا یه منطقه 10 تا داره میزنه 10از 10 کامل گرفتی.21 منطقه توی مپ هست همه مناطق رو چک کن اگه همه رو کامل گرفتی پس باگ شده ولی تا جایی که میدونم تروفی جعبه ها برای هیچ کس گلیچ نشده و هیچ جایی هم چنین چیزی اعلام نشده
حالا اگه دیدی جعبه ای رو تو یه منطقه نگرفتی مثلا La Marais رو زده 10/ 8 ولی توی منطقش دیگه جعبه ای نیست که بگیری در صورتی که 2 تا جعبه مونده باید 2 تا کار انجام بدی : یا بری اون مطقه تک تک خیابونا رو بگردی تا جعبه تو مپ ظاهر بشه یا مراحل جانبی اون منطقه رو بری .معمولا اینطوری ظاهر میشن ولی درصدش خیلی کمه
راه دوم اینه وارد منو بشی از قسمت Estore بری بخش Time Server Pack و از اونجا Cockades and chest map رو با پول واقعی بخری فکر کنم 4 دلاره .کل جعبه ها و مدال ها تو مپ آزاد میشه
کلا یوبی سافت کاری کرده که برای تروفی جعبه ها باید پول واقعی پرداخت کنی اینطوری کل جعبه ها رو میتونی تو مپ رویت کنی و راحت بری بگیری :d

به نظرم در حقش کم لطفی شده،بعد از آپدیت واقعا کم شدن باگ محسوس بود،امیدوارم بعد از آپدیت بعدی این مشکلات فریم هم حل بشه!
ولی استخون بندی بازی خوب و طراحی شهر عالی بودش!

خب منم بازیو تهیه کردم و سه سکانس جلو رفتم ، تا اینجای کار به عنوان یک AC فن از همه چیز راضی بودم . جمعا دو بار افت فریم دیدم که اونم تو کاتسین بوده . باگ و POP UP هم به مقدار کافی دیده شده :دی
گرافیک هنری بازی+نورپردازیش بسیار زیباست . تغییرات گیمپلی و کنترل شخصیت اصلی بسیار به جا و مناسب بوده و مبارزات هم سنگین تر و جالب تر شدند .
تنوع در شخصی سازی آرنو خیلی بالاست و انواع و اقسام اسلحه داره !
از داستان و کاراکتر ها هم تا اینجای کار بسیار راضی بودم خصوصا شروع طوفانی بازی که خیلی جذبم کرد !
درنهایت باید بگم تا قبل از اینکه بازیو بخرم بخاطر جو و دوگانگی که پیش اومده بود ، نسبت به خرید بازی شک داشتم اما بعد از انجامش فهمیدم که اشتباه میکردم ... :دی

بالاخره بعد از کلی بدبختی بازی رو پلات کردم :d
اگه اون گلیچ تروفی لعنتی نبود زود تر از اینا تموم میکردم:(
مجبور شدم 2 بار بازی رو بازی کنم :((:d

اگه کسی میخواد پلات کنه و سوالی داشت درخدمتم :d
گرچه فکر نکنم جز امیر کسی بخواد این و پلات کنه :))

در مجموع بازی از نظر گرافیک هنری خیلی خوب بود:d
ولی شدیدا باگ داشت:| البته با این پچ اخری که دادن از میزان باگ کاسته شد ولی رفع نشد8-|:-"
فریم هم که چیزی نگیم بهتره :d داستانم بد نبود :d شخصیت پردازی اصلا خوب نبود :-"
بخش co op بازی به نظرم بعد یه مدت تکراری میشه :-s یه چندتا از مراحل هم خیلی کمه :d
تو Co op تا ملت بیان بفهمن چی شده من کل مرحله رو خودم تموم میکردم :d
در کل با تمامی ایرادات بازی ارزش تجربه کردن رو داره :d
تبریک :دی
منم میخوام پلات کنم فقط لامصب بعضی تروفی هاش خیلی اعصاب میخواد مثل باز کردن تمام CHEST ها اینا .
میگم این مراحل COOP رو میشه خودمون بریم تنهایی ؟ تروفیش رو میده ؟

منم میخوام پلات کنم فقط لامصب بعضی تروفی هاش خیلی اعصاب میخواد مثل باز کردن تمام CHEST ها اینا .

3 تا از تروفی ها رو باید حتما 2 نفره یا 4 نفره بگیره بقیه رو میتونی خودت تنها بگیری :d

مرد حساب من پست بالا گفتم بازی رو پلات کردم بعد تو میگی کسی تونسته فلان تروفی رو بگیره :d

این تروفی رو به این علت نگرفتی چون بقیه جعبه ها رو تو مپ هنوز آزاد نکردی :d
مپ بازی رو بیار بعد رو هر منطقه که میری سمت چپ میزنه چه تعداد جعبه از اون منطقه رو گرفتی مثلا یه منطقه 10 تا داره میزنه 10از 10 کامل گرفتی.21 منطقه توی مپ هست همه مناطق رو چک کن اگه همه رو کامل گرفتی پس باگ شده ولی تا جایی که میدونم تروفی جعبه ها برای هیچ کس گلیچ نشده و هیچ جایی هم چنین چیزی اعلام نشده
حالا اگه دیدی جعبه ای رو تو یه منطقه نگرفتی مثلا La Marais رو زده 10/ 8 ولی توی منطقش دیگه جعبه ای نیست که بگیری در صورتی که 2 تا جعبه مونده باید 2 تا کار انجام بدی : یا بری اون مطقه تک تک خیابونا رو بگردی تا جعبه تو مپ ظاهر بشه یا مراحل جانبی اون منطقه رو بری .معمولا اینطوری ظاهر میشن ولی درصدش خیلی کمه
راه دوم اینه وارد منو بشی از قسمت Estore بری بخش Time Server Pack و از اونجا Cockades and chest map رو با پول واقعی بخری فکر کنم 4 دلاره .کل جعبه ها و مدال ها تو مپ آزاد میشه
کلا یوبی سافت کاری کرده که برای تروفی جعبه ها باید پول واقعی پرداخت کنی اینطوری کل جعبه ها رو میتونی تو مپ رویت کنی و راحت بری بگیری :d
آره حاجی دمت گرم :) صبح رفتم خریدمش مپ ها رو اوکی شد خخخخ
نخوندم پستهای بالاتر رو ولی دمت گرم کلا پلات اساسین همیشه عالیه

- - -ویرایش - - -

خدایی 2 روز بود داشتم خواب Chest میدیدم :|
من فقط طراح کالکتیبل این بازیو گیر نیارم

دوستان یک سوال دارم unity نسخه gold دارای DLCهست؟
اگه هست چه طور میشه فعالش کرد مثلا همون داستانی که تو چین اتفاق میفته لطفا توضیح بدین خود بازی را تا اخر رفتم ولی گزینه ای تو منو یا حتی quest تو بازی در مورد این DLCنیست

کسی در مورد این initinia اطلاعاتی داره ؟؟( نمیدونم درست نوشتم یا نه همون که باعث میشه لباس های اسسین های قبلی ازاد شه مثل لباس ادوارد) من چه طور میتونم تو لول اپ شم لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or