Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی حقیقتا حیرت انگیز است ! من خودم تو یه سکانس هایی باورم نمی شه دارم تریلر از قبل رندر شده می بینم یا دسته تو دستم هست و دارم بازی می کنم !!

گیم پلی بازی هم تا اینجایی که من رفتم ( حدود 25 % ) شاهکار ه ! گویا نیمه ی دوم بازی افت می کنه . ولی تا اینجا که هیچ جای حرفی نداره

اونا گیره میخواد که جای کلید استفاده کنی و قفل رو باز کنی ، یکم جلو بری خودش گیره ها رو میده که میتونی بعد از تموم شدنش بخری و ...

منظورم اون عکس هایی هست که اول بازی میاد و همه اساسین ها توش هستند و به غیر از اون پیرمرد ریش سفیده بقیه قفلند:-/

اتفاقا دوستانی که میگن بعضی جاها بازی افت فریم داره از زیادی گرافیک بازی هستش
بازی در حد ps5 هست :d
شما با کدوم بازی مقایسه میکنی که میگی گرافیک نداره!!!
من روی هر سه پلتفرم بازی کردم روی PS4ضغیفتر از بقیه بود فریمش که خیلی بده خسته میکنه آدم را بعضی جاها هم تکسچرها دیر لود میشن یا مشکل دارن باگهای بازی هم به کنار :( این نشون میده میتونستند بیشتر کار کنند و اصلا بهینه نشده آدم ناراحت میشه بازی با این گرافیک عالی را نتونه ازش لذت ببره :(

اونا به چه دردی میخورن ؟؟؟ مراحلن یا لباس چون تصویر ادوارد و اتزیو توش بود

منظورم اون عکس هایی هست که اول بازی میاد و همه اساسین ها توش هستند و به غیر از اون پیرمرد ریش سفیده بقیه قفلند:-/

من فکر کردم صندوق هایی که قفل هستنو میگی :d
اونا فکر کنم جنبه دکور دارن و رابط کاربری شرکت هیلیکس هستن (البته اطلاعات دقیق ندارم بیشتر حدس و گمان خودمه)

اون لباس اساسین های قبلی (الطائر، اتزیو، کانر و ادوارد) رو نسخه های کرک شده رو چه طور باید باز کرد؟ :d
اول بازی اگه اشتباه نکنم یه جدول 4 در 4 میده که توش عکس چندتا اساسین و تمپلار هست (بعضی هاشون مثل هیثم و کانر و اینا آشنان ولی بعضی هاشون بیش تر تو ویکی اساسین بهشون اشاره شده بود)، چی هستن؟ به چه دردی می خورن؟ من فقط تونستم بالا سمت چپی رو انتخاب کنم

آخرین ویرایش:
یه سوال که میشه تفنگ و لباس خرید ؟؟؟ حدودا تو چند درصد؟؟ اخه الان میخوام یه مرحله برم میگه نیاز به ابزار بهتری داری ولی تو شاپ نه لباس هست نه شمشیر نه تفنگ

یه سوال که میشه تفنگ و لباس خرید ؟؟؟ حدودا تو چند درصد؟؟ اخه الان میخوام یه مرحله برم میگه نیاز به ابزار بهتری داری ولی تو شاپ نه لباس هست نه شمشیر نه تفنگ

برا منم تو کل مراحل مبگفت!!!
اکثرا نیاز نیست با همه رو در رو بجنگی.
سلاحت هرچقدرم قوی باشه 4-5 تا شن میکشنت.
یه پیشرفتی که نسبت به نسخه های قبل داشت این بود که میشد اخر بازی سازنده هارو رد کرد بره. قبلنا 30 دقیقه باس نیگا میکردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or