Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
ای بابا این که شورشو در آورده آپدیت جدید زده و برای کارتای amd این قابلیت هارو برداشته و زده فقط nvidia
soft shadows , hbao+
خوب آخه تکنولوژی ها برای انویدیا هست :(
کار خاصی نکرد این آپدیت ، فیکس نبوده گویا چون خودشون هم چیزی نگفتن

خوب اینهم عکس با MSI Afterburner خدمت دوستان:d
Processor:Intel Core i5 3570k @ 3.4 GHz
Motherboard:Asus Sabertooth Z77
Memory:Corsair XMS3 8 GB 1600
Graphic Card:Asus GTX 780Ti 3 GB GDDR5
Hard Drive:Western Digital 1 TB 64 MB Buffer + ADATA SX900 256GB SSD
Monitor: Asus VG248
Sound Card:Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion
Case:X5 Fusion
Operating System:Win 8.1 64-Bit

آخرین ویرایش:
خوب آخه تکنولوژی ها برای انویدیا هست :(
کار خاصی نکرد این آپدیت ، فیکس نبوده گویا چون خودشون هم چیزی نگفتن
HBAO+ تکنولوژی انویدیاست؟!!!:-o من تو هزار تا بازی که برا amd اینو دیدم
از جمله همین aw که حتی قراره منتل هم براش بیاد

چیا داره من اینگلیسیم ضعیفه کی میاد ؟

گفته که داریم روش کار میکنیم و در سریعترین زمانی که بتونیم آپدیت 2 رو میدیم بیرون و نوشته که اینها رو رفع میکنن

گیر کردن آرنو وقتی از هوا سقوط میکنه ( این مشکل یه بار برای خودم پیش اومد رو هوا مونده بودم داشتم دست و پا میزدم :d )
مشکل کرش شدن بازی وقتی میخوای بری تو co-op
گیر کردن ارنو تو کاه و ... وقتی که قایم شده
لودینگ طولانی اول بازی

البته صد در صد همین افت فریم و ... رو دارن حل میکنن در کنارش اما اشاره نمیکنن بهش :d
ببینیم این soon as possible کی هستش :d

امسال یوبی سافت با این نسخه از سری Assassin's Creed واقعا گند زد و افتضاح بود کلمه ی بهتری نتونستم براش پیدا کنم ببخشید . Watch Dogs هم واقعا جالب نبود به نظرم Far Cry 4 بهترین بازی یوبی سافت در امسال بود و در رابطه با Assassin's هم باید بگم این نسخه باگ زیاد داشت باید شاهد چند آپدیت در روز های آینده باشیم تا مشکلات بازی برطرف بشه

خوب اینهم عکس با MSI Afterburner خدمت دوستان:d
Processor:Intel Core i5 3570k @ 3.4 GHz
Motherboard:Asus Sabertooth Z77
Memory:Corsair XMS3 8 GB 1600
Graphic Card:Asus GTX 780Ti 3 GB GDDR5
Hard Drive:Western Digital 1 TB 64 MB Buffer + ADATA SX900 256GB SSD
Monitor: Asus VG248
Sound Card:Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion
Case:X5 Fusion
Operating System:Win 8.1 64-Bit
داداش نت من نامحدوده :-"اما باور کن برام سوال شد چرا این علامت کروم همینطوری داره میچرخه و صفحه لود نمیشه
برادر تصاویر بند انگشتی رو برای همین هنر نمایی ها گذاشتن دیگه :d
16 مگ عکس گذاشتی
پی نوشت : راستی عکسات خیلی خوب بود مرسی :x

خب با این تفاسیری که دوستان کردن بازی رو ایشالا بعدها بصورت دسته هشتم از یه نفر دریافت میکنم.البته شاید:d60 اودلار هم سیو شد برای بازیهایی که واقعا ارزش خرید دارن#:-sاگه مثل نسل قبل بود اکثر بازیها رو تجربه میکردم.ولی با کپی نشدن PS4 و بودجه ای که در اختیار دارم به جز بازیهای AAA واقعی فعلا نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم:(

داداش نت من نامحدوده :-"اما باور کن برام سوال شد چرا این علامت کروم همینطوری داره میچرخه و صفحه لود نمیشه
برادر تصاویر بند انگشتی رو برای همین هنر نمایی ها گذاشتن دیگه :d
16 مگ عکس گذاشتی
پی نوشت : راستی عکسات خیلی خوب بود مرسی :x
من با اینترنت 1 مگ سریع برام صفحه لود میشه:d
مگه اینرنتت چقدر سرعتشه که همینجور صفحه برات لود میشه؟/:)
حالا بند انگشتیش میکنم.

خدا وکیلی با این مشکلات مسخره داخل بازی واقعا باید یکی الاف باشه که این نسخه رو بازی کنه! وقتی شرکت سازنده اونقدر زحمت نمیده به خودش که مشکلات بازی رو قبل از انتشار بررسی کنه دیگه نباید وقت برای همچین بازی تلف کرد. حالا ما که کرکی بازی میکینم هیچ ولی اون بدبختی که نسخه ی اورجینال خریده رفته تو پاچش:d

گفته که داریم روش کار میکنیم و در سریعترین زمانی که بتونیم آپدیت 2 رو میدیم بیرون و نوشته که اینها رو رفع میکنن

گیر کردن آرنو وقتی از هوا سقوط میکنه ( این مشکل یه بار برای خودم پیش اومد رو هوا مونده بودم داشتم دست و پا میزدم :d )
مشکل کرش شدن بازی وقتی میخوای بری تو co-op
گیر کردن ارنو تو کاه و ... وقتی که قایم شده
لودینگ طولانی اول بازی

البته صد در صد همین افت فریم و ... رو دارن حل میکنن در کنارش اما اشاره نمیکنن بهش :d
ببینیم این soon as possible کی هستش :d

این لینکی که گذاشتم واسه امروز بود ( یعنی 14 نوامبر ) ولی دیروز ( یعنی 13 نوامبر ) همین آپدیت رو معرفی کرده بودند و اونجا به طور مفصل گفته بودند که افت فریم و پایداری بازی رو درست می کنیم ( و یا اینکه حداقل داریم روش کار می کنیم )

من با اینترنت 1 مگ سریع برام صفحه لود میشه:d
مگه اینرنتت چقدر سرعتشه که همینجور صفحه برات لود میشه؟/:)
حالا بند انگشتیش میکنم.
دستت درد نکنه والا 30 ثانیه بیشتر شد شما یکبار Ctrl + F5 رو بزن متوجه میشی
این پست شدیدا آف تا پیک میشه اما باید بهت بگم توی صفحه قبل کلا 22 تا عکس 1.6 مگی گذاشتی چیزی در حدود 30 مگ
اکثرا نت محدود با ماهی 3 گیگ ترافیک اگر داشته باشن میتونن روزی 100 مگ استفاده کنن تا نیازی به خرید حجم تا آخر ماه پیدا نکنن
طرف صفحه قبل رو ببینه 30 مگ یک روزش میره :d
سرعت دانلود من 120 هستش که با این وضع نت با چیزی حدود 60 و گاها 120 پیج باز میشه
برای رفع اسپم :
توی منازل چقدر میشه رفت ؟ راه در رو ها خوبه یانه ؟ چون یادمه گفته بودن خیلی خوب میشه از توی خونه ها رد شد و تعداد اینطور خونه ها بیشتر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or