Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان بازی دیروز به دست منم رسید و چند ساعتی بازی کردم بیشترش رو صرف گشت و گزار کردم چند تایی هم از مراحل اصلی و جانبی رو رفتم ، بازی افت فریم داره اما اگر دقت کنید در بعضی مکان های مشخص هستش به نظر میاد که توی بعضی بخش های شهر یه مشکلی تو ساخت بازی بوده در کل افت فریم همه جا نیست حداقل برای من اینطور بوده
گرافیکش هم راضی میکنه آدمو و داستانشم خوبه
در کل به نظرم فقط افرادی بازی رو میکوبن که خیلی براش هایپ شدن و انتظاراتشون خیلی زیاد بوده ، اگر در حد یه AC ازش انتظار داشته باشید خیلی سرگرمتون میکنه و لذت میبرید اما اگر انتظار ازش زیاد باشه به بنبست میخورید ، اشتباه یوبی این بوده که مخاطبینشو زیادی هایپ کرده حالا همه انتظارشون بالا کشیده وقتی بازیو دیدن نا امید شدن و بازی رو میکوبن ، من خودمم انتظارم بیشتر از این بود و هایپ بودم شدید اما یکم از دید منطقی به قضیه نگاه کنیم متوجه میشیم که اینطوریام نیست مشکل از انتظارات خودمونه وگرنه از هر نظر بهتر از AC های قبلی هست حالا ن داستانشو دنبال نکردم باید ببینیم داستانش هم بهتر شده یا نه که البته شروع خوبی داشته داستان بازی

با اینکه من فن این بازی نیستم، ولی بعضی از دوستان بد جور کوبیدن!!
درست که افت فریم داره گاهی وقتا به شدت محسوسه ولی به
جمعیت زیاد که نگاه میکنی افت فریم رو.فراموش میکنی:d
احساس میکنم حتی دویدن سنگیتر وارومتر از قبل شده،ولی بازیش لذت بخشه حتما توصیه میشه در این ابتدای نسل این دومین بازی بود که بعد از انفیمس سکند ساند حس نسل بعد میده
به آدم.

- - -ویرایش - - -

با اینکه من فن این بازی نیستم، ولی بعضی از دوستان بد جور کوبیدن!!
درست که افت فریم داره گاهی وقتا به شدت محسوسه ولی به
جمعیت زیاد که نگاه میکنی افت فریم رو.فراموش میکنی:d
احساس میکنم حتی دویدن سنگیتر وارومتر از قبل شده،ولی بازیش لذت بخشه حتما توصیه میشه در این ابتدای نسل این دومین بازی بود که بعد از انفیمس سکند ساند حس نسل بعد میده
به آدم.

به این حرفت بالاخره ایمان بیاریم یا .................

- - -ویرایش - - -

اينقد باگ داره از بازی زده شدم،بعدش کیفیت اب مزخرفه شنا کردن که نسل قبلی بود،من نا امید شدم و انگیزه برای ادامه ی بازی ندارم.

یا به این یکی ...
بهتر نیست اول با خودمون سنگامونو وا بکنیم بازی خوبه یا بد ....به خدا منی که هنوز نخریدم کجای کارم نمیدانم در حالی که اونی که بازیو خریده مطمعن نیست خودش چی میخواد....

- - -ویرایش - - -

خوشبختانه طراحی مبارزات بهتر شده،زود میمیرید!!!
کلا انیمیشن وحرکات کشتن دشمن هم عالی شده،من فقط چند
ساعتی بازی کردم به جرعت میشه گفت کاملترین وبهترین نسخه این سری هستش تا الآن.
من خیلی جذبش شدم..

یا این یکی... بالاخره خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟ شایدم اولش به دل میشینه و بعد آشغال میشه بازی.....در این 3 متن کاملا مشخصه که یک بازی باز یا واقعا زود زده میشه یا نمیدانه چی میخواد از بازی....اما گویا این برادرمان حالش رفته رفته بهم خورده از بازی ...

قصدمم تیکه انداختن نیست اما باید به ی واقعیت دقت کرد ماها هم زود از ی چیزی خوششمان میاد بعد ی مدت تحت تاثیر یا دقت به نکات دیگه زود از ی چیزی بدمان میاد ...

چندین بار پرسیدیم اینجا بازی خوبه یا بد بخریمش یا نه یا وایسیم فارکرای بگیریم هر سری ی جوابی شنیدیم و همین الانشم میگم خوب راهنمایی نمیشه آدم اینجا بیشتر شک بر انگیز میشه براش
البته ترتیب متناشم یعنی آخری اولی هست و اولی دومی هست و دومی آخری که به ترتیب نقل قول نکردم:)

آخرین ویرایش:
نمیدونم کنترل بازی سخت شده یا اونم جز باگه بازی که, بالا رفتن از دیوار مشکل و کند شده ! گرافیک و داستان و موسیقی بازی رضایت بخشه اما یوبی سافت با باگ و افت فریم گند زده بهش که ادم از ادامه بازی منصرف میشه من که تا یوبی اپدیت درست حسابی منتشر نکنه و مشکلات برطرف نشه بازیش نمیکنم

یه سوالاتی دارم در مورد داستان بازی لطفا جواب بدید.
این اول بازی که تو سال 1307 میلادی بود داستانش چی بود کسی میدونه؟ میشه بقیه مواردم باز کرد؟اولش بود که چندتا بودن اتزیو بورجیا و...هم بود.کلا اون پیش نمایش چه ربطی داشت؟
یه جا دیگه هم داستان رفت سال 1800 و خرده ای برج ایفل و...اون چی بود؟؟؟یاد بایوشاک افتادم.
این موضوع قسمت اول سوالت هست.
اون قسمت اول بازی یه روایت حقیقی از اتفاقات فرانسه در سال 1307 در زمان شاه فیلیپس هست که دستور قتل عام شوالیه های تمپلار و زنده زنده سوزاندشون رو میده.

در ضمن دوستانی که تمایل دارن یک کلاب در بازی به اسم DragonGuild ساختم اگر دوست داشتید عضو بشید یا بگید تا ادتون کنم.

به این حرفت بالاخره ایمان بیاریم یا .................

- - -ویرایش - - -

یا به این یکی ...
بهتر نیست اول با خودمون سنگامونو وا بکنیم بازی خوبه یا بد ....به خدا منی که هنوز نخریدم کجای کارم نمیدانم در حالی که اونی که بازیو خریده مطمعن نیست خودش چی میخواد....

- - -ویرایش - - -

یا این یکی... بالاخره خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟ شایدم اولش به دل میشینه و بعد آشغال میشه بازی.....در این 3 متن کاملا مشخصه که یک بازی باز یا واقعا زود زده میشه یا نمیدانه چی میخواد از بازی....اما گویا این برادرمان حالش رفته رفته بهم خورده از بازی ...

قصدمم تیکه انداختن نیست اما باید به ی واقعیت دقت کرد ماها هم زود از ی چیزی خوششمان میاد بعد ی مدت تحت تاثیر یا دقت به نکات دیگه زود از ی چیزی بدمان میاد ...

چندین بار پرسیدیم اینجا بازی خوبه یا بد بخریمش یا نه یا وایسیم فارکرای بگیریم هر سری ی جوابی شنیدیم و همین الانشم میگم خوب راهنمایی نمیشه آدم اینجا بیشتر شک بر انگیز میشه براش
البته ترتیب متناشم یعنی آخری اولی هست و اولی دومی هست و دومی آخری که به ترتیب نقل قول نکردم:)
دوست عزیز حق باشماست!!.
بازی شروع خوبی داره چند ساعت که بازی میکنی متوجه میشی
که مشکلات افت فریم و گرافیکی وباگ ووو من خودم دیگه انگیزه ندارم بازیش کنم!!.
در ضمن من تمام نسخه های قبلی رو تموم.کردم.#:-s

توی این عکس مشخصه بازی در پایین ترین تنظیمات هست قطعا سیستم خیلی ضعیفی هم داره اجراش می کنه دیگه به نظرم دارن شورشو در میارن 1 عده
من هر بازی ای ه شما بخواید می تونم با اورکلاک نادرست یا راه های دیگه همین باگم توش ایجاد کنم

تو این تصویر چی!؟

po2s5fj0p0kmudxh1n8e.jpg

به گرافیک و تنظیمات ربطی نداره... کلا بازی عجولانه و ناقص ساخته شده ... تو نسخه های ps4 و x1 هم این موارد دیده شده.

تو این تصویر چی!؟

po2s5fj0p0kmudxh1n8e.jpg

به گرافیک و تنظیمات ربطی نداره... کلا بازی عجولانه و ناقص ساخته شده ... تو نسخه های ps4 و x1 هم این موارد دیده شده.
والا به خدا برای ما که اصلا این مشکلات وجود نداره..
یک در هزار این مشکلات پیش بیاد دلیل نمیشه واسه همه اینطوریه

بابا این عکسه یک جوری بود که یکی از این سایتا قرار داد حالا هر سایتی میرم میبینم از این بعنوان ترول علیه بازی استفاده میشه :دی هر کی ندونه فک میکنه هر کس بازی رو شروع کنه با این صحنه روبرو میشه :دی

دوستان میشه یکی جواب منو بده اونم این که مگه بازی با کارت هایnvidia بهینه نشده؟ . پس موضوع این که ubi داره با amd برای رفع مشکلات همکاری میکنه چی است؟

آخرین ویرایش:
تو این تصویر چی!؟

po2s5fj0p0kmudxh1n8e.jpg

کسایی که سیستم خوب و جدیدی دارن من ندیدم کسی توی این سایت بگه برای من اینطوری شده مخصوصا اگر اپدیت گرافیک هم به روز باشه باگ خیلی خنده داری هست اما تاثیری در گیم پلی بازی نداره من توی بعضی از بازی ها باگ هایی گرفتم که کلا ادامه ی بازی غیر ممکن شده یا به گیم پلی لطمه می زده. این سری از بازی ها همیشه مشکل اپتیمایز نبودن داشتن همچنان هم این مشکل رو داره حتی با اینکه معماری کنسول های نسل بعد تغییر کرده بازم کاری براش نکردن روی اون هم دیگه کلی مشکل داره توی یکی از همین نمایش ها بود بازی هنگ می کرد روی ps4
شاکی بودن از این بازی کار درستیه اعتراضم باید کرد اما دیگه 1 عده چیزهای ناچیز رو بزرگش می کنن مشکل اصلی این بازی فریم دهی افتضاحش هست که البته من هنوز تستش کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or