Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
یه چیزی که توجه منو تو مشخصات سیستم پروفایل شما جذب کرد این بود که پردازنده شما i5 3570 هستش
بازی نیاز پردازشی فوق العاده سنگینی برای اون همه آبجکت داره . بنابراین فکر میکنم میشه با پردازنده های i7 نتیجه بهتری گرفت . تجربه هم همیشه نشون داده سری اساسینز کرید با موتور منسوخ Anvil که زیر بار فشار کمر خم کرده نیاز مبرمی به پردازنده قوی برای فریم خوب داره
اشتباه میکنم ؟!!!

بله و تا 4.4 اوور شده
و این رو هم بگم که حتی وقتی تعداد npc ها بالا میره افت فریم فقط به لحاظ عدم بهینه سازی روی gpu نیست
همونطور که تو عکس ها هم مشخصه میزان استفاده از 4 هسته به زور به 40% رسیده !
و متاسفانه همیشه سری ac یوبی سافت از این utilize نبودن پردازنده رنج برده و میبره .
داخل فروم های انویدیا انواع و اقسام پردازنده همراه با gpu های مختلف از طرف کاربرها ذکر شده حتی من 5930k رو دیدم با 780ti که گفته بود موقع کات سین ها باز فریم تا 20 پایین میاد !

اگر دوستانی که 780 ti یا بالاتر به همراه پردازنده های i7 haswel یا ivy دارن با همین برنامه تست کنن و تصاویرشون رو اینجا بزارن تا معلوم بشه درصد استفاده از cpu واقعا همه در یک سطحِ یا خیر !

آخرین ویرایش:
یوبی سافت که کلا با انویدیا کار میکنه و شما با 770 این جوری فریم میگیری وای به حال من که AMD 290 دارم :-s
من فقط منتظرم استیم باز کنه بازی رو
راستی با msi after burner فریم میگیرید شما؟

عکس اولی رضا 14 فریم بهت داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم ارتقا لازم شدیم رفت با این فریم ها اصلا نمی شه بازی کرد 14 فریم با 770 تازه oc هم هست تا حدی

اگر تا به حال با بازی دیگه ای همچین مشکلی داشتی ارتقاء لازمی اگر نه فقط همین ی مورده باید بدونی که
این یوبی سافته شوخی نیستش / خبری از گُل و بستنی چوبی نیستش
:))

و تا آپدیت جدید و اضافه شدن آپشن های انویدیا به بازی صبر کنی شاید با خاموش و روشن کردن اونها به فریم پایدار و مناسب و درخور سخت افزارمون برسیم !
امسال 980 میخری سال بعد maxwell کبیر رو معرفی میکنه یوبی سافتم تا اون موقع فکر کنم 2 تا 3 تا دیگه اساسین داده بیرون
امروز عالیجناب یوبی سافت 770 رو در حد 460 3 نسل به قهقرا برد !
460 هم به یومن تدابیر عالیجناب کلا not supported شد برای این بازی !

- - -ویرایش - - -

یوبی سافت که کلا با انویدیا کار میکنه و شما با 770 این جوری فریم میگیری وای به حال من که AMD 290 دارم :-s

بله دوست عزیز .

حقیقتش هیچ چیزی معلوم نیست!
اون AC IV - BF هم که افراد کمی باهاش مشکل نداشتند، برای من به راحتی اجرا میشد (با حداکثر AA,HBAO و ... که فریم ریت مناسبی هم داشت با توجه به سنگینی بیش از حد! - با 7950 و R9 290 تست زدم)
اینو هم متاسفانه فعلا گیرم نیومده وگرنه بدجور مشتاقشم ببینم رو حالات مختلف چقدر فریم میگیرم :دی
تنها دو بازی که برای انویدیا optimize شده و برای من خوب جواب نداده و فریم کمی میگرفتم، یکی Metro LL بوده (نه Redux) و یکی هم Watch Dogs (که بعدا با یه آپدیت درایور مشکلم حل شد و راحت بازی میکردم)
راستی نسخه ی Reloaded - Codex بازی، موقعی میاد که بازی به طور رسمی توی Steam عرضه بشه؟

امین عزیز سیستم من با شما یکی هست تست کردی بازیو خبر بده اگه داغونه بیخیالش بشم ممنون

watch dogs اون همه تاخیر خورد آخرش چی شد یه بازی از یوبی اسم ببر که باگ نداشته باشه یا کاملا اپتیمایز باشه
یوبی سافت = خدای باگ و افت فریم

Splinter Cell Blacklist دوست داشتم لگ افت فریمی هم توش ندیدم
Rayman Legends که همه میدونن شاهکاره
FARCRY4 انچنان امیدی ندارم احتمالا این IP رو هم خراب کنه

راست يا دروغش رو نميدونم، اما داشتم داخل فروم يوبي سافت گشت مي زدم كه متوجه شدم day one patch رو كه نصب كنيد و اينترنت رو disconnect كنيد، مشكل فريم ريت تا حد خيلي زيادي حل مي شه.

پ.ن: اول disconnect بشيد بعد بازي رو پلي كنيد

پ.ن ٢: امتحان كردم روش بالا رو جواب نداد

آخرین ویرایش:
حقیقتش هیچ چیزی معلوم نیست!
اون AC IV - BF هم که افراد کمی باهاش مشکل نداشتند، برای من به راحتی اجرا میشد (با حداکثر AA,HBAO و ... که فریم ریت مناسبی هم داشت با توجه به سنگینی بیش از حد! - با 7950 و R9 290 تست زدم)
اینو هم متاسفانه فعلا گیرم نیومده وگرنه بدجور مشتاقشم ببینم رو حالات مختلف چقدر فریم میگیرم :دی
تنها دو بازی که برای انویدیا optimize شده و برای من خوب جواب نداده و فریم کمی میگرفتم، یکی Metro LL بوده (نه Redux) و یکی هم Watch Dogs (که بعدا با یه آپدیت درایور مشکلم حل شد و راحت بازی میکردم)
راستی نسخه ی Reloaded - Codex بازی، موقعی میاد که بازی به طور رسمی توی Steam عرضه بشه؟

والا من با 290 بلک فلیگ بازی میکردم تا آخر همه چیز زیاد میکردم فریم میشد 28 !!! ولی radeon pro رو که گرفتم یه چیزایی رو دستکاری کردم و aa رو هم گذاشتم رو fxaa بقیه همه اولترا و 60 تا فریم میگرفتم

Yahoo Finance مدیر شرکت یوبی سافت نمیدونم کیه خلاصه از یو بی سافته
ا""شکالات بازی و عملکرد ضعیف بازی موجب گشته تا جریان سهام موضوع خنده داری برای کاربران اینترنت گردد. هزاران نفر در پستی یا یوتیوب خبر از اشکالات گرافیکی ، مشکلات نرخ فریم بازی دادند. مشکلات گیمرهای Assassin’s Creed: Unity یادآور مشکلات گیمرهای Battlefield 4 شرکت EA در زمان انتشار که در سال گذشته بود است. اگر یوبیسافت Assassin’s Creed: Unity را همانند شرکت Take-Two که گاهی اوقات برخی از عناوین سری بازیهای پرطرفدار GTA را به تاخیر می اندازد به تاخیر می انداخت بهتر بود.""""
اونایی که میگین بازی اشکال نداره بیایین رئیس شرکت پوبی ببینین چی گفته باابا من خودم یکی از بهترین فن های یوبی سافتو اساسینسز هستم بابا بخدا افت فرم خیلی اذیت میکنه اشکالات بازی زیاده سهامش 9.2 درصد کاهش داشته خودشم اعلام کرده که اشتباه خودشون بود حاا شما هی بگین به چشم نمیاد اینجا تاپیکه واقعا ما رو بازی ها بحث کنینم نه فن باشین ایراداشو بگیم نه احساس نمیشه اینجوری نیست و غیره ...
فقط امید وارم با توجه به حرفهای خودش ایشالا دیگه فارکرایو گند نزنن

منم یکی دو بار صدای فنم بالا رفته بود :d افت فریم به کنار یعنی موندم چجوری روشون شده با این همه باگ هیچ اپدیتی ندن حتی نگفتن یه اپدیت میدیم :|
هر مدل باگی فکر کنین من تو این بازی تجربه کردم :)):d

اره لعنتی باگاش خیلی بیشتر از افت فریم اذیت میکنه ! افت فریم رو که من باهاش کنار اومدم :d
لعنتی اگر این همه باگ و افت فریم نداشت قشنگ 85 یا88 میشد به نظرم ! حیف این گرافیک فوق العاده این گیمپلی عالی نیست که با یه سری مشکلات ریز و درشت خراب شدن ؟

منم دیرو بازی گرفتم 4 ساعتم بازی کردم خیلیم خوب بود.
اما بازی یه باگ بوده که دست و پا دراورده:d
ولی جدا اگه فن اساسین باشین اونقدرا هم اذیتتون نمیکنه.
لامصب به هرکی چپ نیگا میکنی هفتیر میکشه.
دوستان کسی راهی بلده که وقتی نشونه میاد روت جاخالی چیزی بدی ممنون میشم بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or