Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بازیش صحنه ی خاصی داره؟:D
------------------------------------
حجم بازیش چند گیگه؟

حجم بازی 38.2 گیگ
در این رابطه تو پست های قبلی دوستمون توضیح داد
به جز بوسیدن و یک جایی که ملت لباسشون یکم ناجوره,چیز خاصی نداره.

با سلام
این حرفتو قبول ندارم ک میگی افت فریم به حقه و چیزی نیست.باید بگم ک یوبی سافت اولین اساسینس نسل 8 رو زده و میبایست گرافیک رو بر پایه فول اچ دی قرار میداد با نرخ فریم 30 ولی اینکارو نکرد ب دلایلی.در ضمن باید یاد آوری کنم بازی واچ داگز نیز با اون همه شلوغی منظورم افراد و جزییات بازی میشه من ک افت فریمی داخلش ندیدم.در کل باید بگم ک بستگی ب شرکت بازی سازی هم داره مثلا شرکت سونی بازی ها یی با حجم بالا و شلوغی زیاد تولید میکنه بدون افت فریم همانطور ک گاد آو وار و دیگر انحصاری ها .الان ک اول نسل هست این مشکلات هست ولی ب ندرت در بازی های انحصاری مشاهده میشه
به نظر من watch dogs از لحاظ گرافیکی و تعداد افراد در مقابل unity هیچی نیست در کل watch dogs خیلی بازی سبک تریه

ميشه سختي بازيو يكم شفاف سازي كنين؟ مثل نسخه هاي اوليه خيلي سخته يا معمولي مثل نسخه هاي اخري؟؟

شماره قبلی که آب خوردن بود چشم بسته میرفتی :d
این دقیقا مثل نسخه اوله :d البته بازم بستگی داره چه حالتی بازی کنی
اگه مخفی کاری بری خیلی سخت نیست ولی اگه بخوای درگیر بشی اوضاع خیلی سخت میشه :d

پست بعدی که در مورد ۱) سیستم شخصی و آقا تو رو خدا بیا ببین سیستم من اینو میکشه ۲) با core i7 و ۴ تا تایتان میتونم بازیو اجرا کنم؟!! ۳) تریپ خبره ورداشتن یه سریا در مورد افت فریم و کارشناسیشون و مطمپنا با فلان کارت نمیتونی بیشتر از ۲۰ فریم بگیری ( جالبه این اطلاعات رو از کجا میارن وقتی هنو رلیز نشده بازی ! ) ببینم حداقل ۲ هفته دسترسی کاربر از سایت قطع میشه !! تاپیک رو رسما نابود کردید ! مشکل در مورد سخت افزار و کرک و افت فریم و ... دارید میتونید تو تاپیکش بحثتون رو انجام بدید . ینی واقعا باید تو هر تاپیک بیایم این چیزارو بهتون یادآوری کنیم ؟!!

مدتی تاپیک قفل میشه تا همه دوستان بتونن پست آخر رو ببینن .

با سلام
این حرفتو قبول ندارم ک میگی افت فریم به حقه و چیزی نیست.باید بگم ک یوبی سافت اولین اساسینس نسل 8 رو زده و میبایست گرافیک رو بر پایه فول اچ دی قرار میداد با نرخ فریم 30 ولی اینکارو نکرد ب دلایلی.در ضمن باید یاد آوری کنم بازی واچ داگز نیز با اون همه شلوغی منظورم افراد و جزییات بازی میشه من ک افت فریمی داخلش ندیدم.در کل باید بگم ک بستگی ب شرکت بازی سازی هم داره مثلا شرکت سونی بازی ها یی با حجم بالا و شلوغی زیاد تولید میکنه بدون افت فریم همانطور ک گاد آو وار و دیگر انحصاری ها .الان ک اول نسل هست این مشکلات هست ولی ب ندرت در بازی های انحصاری مشاهده میشه

ﺑﺮﻋﻜﺲ ﺑﺮﺩاﺷﺖ ﻛﺮﺩﻱ.ﻣﻴﮕﻢ اﻋﺘﺮاﺽ ﺑﻪ اﻳﻦ اﻓﺖ ﻓﺮﻳﻢ ﺑﻪ ﺣﻘﻪ.

اوایل بازی راحته ولی هرچی جلوتر میری سخت تر میشه

12 مرحله داره که هر مرحله خودش شامل چند ماموریت میشه
من چپتر اخرم :d از صبح پای بازی بودم یه 2 ساعت دیگه خدا بخواد میرم تمومش میکنم و بعد هم بریم سراغ پلات :d

حیف نیس بازی به این توپی یه روزه تموم بشه ؟ یکی دوتا مرحله برو . یه کم بچرخ . چندتا کواوپ برو:>

- - -ویرایش - - -

با سلام

تا الان کدوم بازی انحصاری تا به این حد محیطش شلوغ بوده ؟
اصلا عقلانی نیس که شما این عنوان رو با یه بازی ای که وجود نداره مقایسه کنی
بازی خیلی شلوغ و پر جزئیاته بنابراین میشه از افت 4-5 فریم چشم پوشی کرد .
هرچند اول نسلیم و این مسئله چندان جالب نیست

تاپیک مجددا باز شد، کوچکترین بحث بدون ارتباط با خود بازی شامل پرسش و پاسخ در مورد سیستم مورد نیاز (که بازی روی فلان سیستم اجرا میشه یا نه) یا مشکلات بازی با قطع دسترسی بلند مدت مواجه خواهد شد.
سوالات و مشکلات مربوط به بازی رو می تونید توی تاپیک مربوطه مطرح کنید.
http://forum.bazicenter.com/thread93475/#post3529196

اخه عزیز من کُل اش 30 فریمه ، شما 5 تاشم ندید بگیر ، دیگه میشه slow motion !
پس این اپدیت روز اول چه کاری انجام داده ؟؟؟؟

خب دیگه . کسی که دوس داره روی پلتفرم مورد علاقش بازی رو انجام بده ، اجباراََ شرایط مربوط به اون رو هم باید بپذیره

من تا مطمعا نشم مشکل افت فریم حل نشد بازی رو نمیگیرم چون نابود میشم بد میره رو مخم این وضعیت

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کسی اطلاع داره رو وان هم افت فریم دارن!؟

Last edited by a moderator:
من تا مطمعا نشم مشکل افت فریم حل نشد بازی رو نمیگیرم چون نابود میشم بد میره رو مخم این وضعیت

ببین اپدیت کنی افت فریم خیلی کم میشه به نظرم..من تا حالا یکی دو جا بیشتر نداشتم که تو صحنه های فوق شلوغ بود!تازه اصلا محسوس نبود که بگی اعصابم خورد میشه و اینا

ديشب فريم من داخل مراحل COOP ١٠-٥ بود....lol ،ويدئو هم موجوده.
Singleplayer هم فريمش پايدار نيست نميدونم چجوري ميگيد نامحسوسه ، همينجوري ٣٠ هست وقتي افت پيدا ميكنه خيلي تابلو هست، حالا ميخوايد مشكلات رو ناديده بگيريد فرق داره. مجبور نبودن شلوغ كنن محيطو كه فريم رو نابود كنن.يكوسري شايد اهميت ندن به فريم ريت بازي ولي زياد جالب نيست:d
اينا قابل فيكس شدن هست ولي به هر حال مشكلاتي هست كه الان داره.

آخرین ویرایش:
خب من دیشب 2 ساعتی بازی کردم مثل همیشه از تنوع گیم پلی بازی راضیم این بخش کاراگاهی هم که اضافه شده خیلی جالبه اما 2 تا نکته بود که خورد تو ذوقم .اولیش گرافیک بازی بود که اصلا برای یه بازی صرفا نسل جدیدی خوب نیست .فقط میشه گفت نور پردازی نسل بعدیه بقیه چیزا نه انگار داری روی PS3 بازی میکنی با 10 تا 20 درصد قدرت بیشتر .اما بحث دوم مشکلات فنی عجیب غریب بازی هستش بازی افت فریم داره عجیب .همون اول بازی جایی که 2 نفر ارنو را تعقیب می کنند چند جا بازی قفل کرد 1 ثانیه 1 ثانیه گیر میکرد واقعا جای تاسف داره این مشکلات را بیشتر توی بازی های PC وقتی سیستمت ضعیفه دیده بودم:d
به هر حال تجربه اولش هم یوبی نبود پرچم سیاه را هم قبلا روی 4 داده بود ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or