Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
یعنی تا این حده؟
نميدونم ، بعضي جاها فريم جالب نيست مجبور نبودن اين همه AI تو صفحه بزارن كه اين شكلي بشه.. شايد با اپديت بعدي رفع بشه.
اپديت هم كردم.
به هر حال خيلي رو اعصابه.پايدار نبودن فريم شديدا اذيت كنندس.

نميدونم ، بعضي جاها فريم جالب نيست مجبور نبودن اين همه AI تو صفحه بزارن كه اين شكلي بشه.. شايد با اپديت بعدي رفع بشه.
اپديت هم كردم.
به هر حال خيلي رو اعصابه.پايدار نبودن فريم شديدا اذيت كنندس.

يكم از داستان و جو بازى بگو

یعنی تا این حده؟

من تا به اینجا هیچ افت فریمی نداشتم که اذیت بکنه حتی تو صحنه هایی که درگیری با smoke یه خروار ادم رو سرم بودن هم هیچ افتی نمیدیدم و خیلی راحت کارم و انجام میدادم
فقط موقع دویدن تو خیابون های شلوغ افت فریم داشتم اونم یکی دو صحنه که خیلی اهمیتی نداشت
صرفا حرف بنده رو بیخیال :d باید خودت بازی رو تجربه کنی
من که لذت میبرم :>

من تا به اینجا هیچ افت فریمی نداشتم که اذیت بکنه حتی تو صحنه هایی که درگیری با smoke یه خروار ادم رو سرم بودن هم هیچ افتی نمیدیدم و خیلی راحت کارم و انجام میدادم
فقط موقع دویدن تو خیابون های شلوغ افت فریم داشتم اونم یکی دو صحنه که خیلی اهمیتی نداشت
صرفا حرف بنده رو بیخیال :d باید خودت بازی رو تجربه کنی
من که لذت میبرم :>

مرسی که با نظرات خود صبر مرا لبریز میگردانی :دی
باز میگفتی مشکل داره تا 4 شنبه 5 شنبه میتونستم صبر کنم . الان چطوری صبر کنم تا بازی برسه دستم هان ؟ :دی

من چند ساعتی بازی کردم،حقیقتا افت فریمی اصلا ندیدم،گرافیکش واقعا نسل بعدیه وشمارو راضی میکنه، یه سری
باگهایی دیدم کمی تو ذوق میزدن ولی ابدیت 880 مگابایتی داشت که فردا دان میکنم....
در کل به طرفداران و دوستداران این سری حتما توصیه میشه.

دوستان این ریجن 2 زبان و نوشته هاش ایتالیایی ـه ؟ چون اکثر تریلر هایی که از گیم پلی بازی دیدم نوشته ها ایتالیایی بودن . الانم که فقط ریجن 2 هست تو بازار .

میشه یه توضیح کوچیک در این مورد بدن دوستانی که بازیو خریدن ؟

دوستان این ریجن 2 زبان و نوشته هاش ایتالیایی ـه ؟ چون اکثر تریلر هایی که از گیم پلی بازی دیدم نوشته ها ایتالیایی بودن . الانم که فقط ریجن 2 هست تو بازار .

میشه یه توضیح کوچیک در این مورد بدن دوستانی که بازیو خریدن ؟

نه چندین زبان داره ولی زبان اصلیش که DEFAULT هست انگیلیسیه . کلا ریجن 2 چندین زبان بیشتر داره چون توی کشور هایی با زبان های مختلف منتشر میشه . کلا مال اروپا و خاورمیانه و ایناس بعله

شما تا اوایل هفته بعد دست نگه دارید ، مطمئن باشید وقتی کسی نخره و مشتری نداشته باشن ، مجبورن قیمت رو بیارن پایین ، و اونوقت حتی زیر 200 هم امکان خریدش هست ،
همه چیز دست خودتونه ، حول نزنید :d به همتون میرسه .

بعد از نصب اون اپدیت افت فریم موقع دویدن تو خیابون ها کمتر شد ؟ یا وقتی زاویه دوربین سریع عوض میشه !
کلا چقدر تاثیر داشت !

این مطلب رو ببینید : Best Graphics Cards for Assassin’s Creed Unity (5) - Gamunation
حداقل سیستم مورد نیازش خیلی خنده داره خداییش:))
. تازه در ادامه یه سری کارت هم پیشنهاد دادن که میتونید باهاش راحت یونیتی رو بازی کنید . مثلا گفته با 6670 میشه 50 فریم گرفت :|
----------------------
این walkthroughـها سرازیر شدن تو یوتیوب/:)
دلم طاقت نیاورد یکیو زدم ببینم شروع بازی چطوریه .
کلیپ اولیه+توضیحات داشت پخش میشد یهو از خر شیطون اومدم پایین و تب رو بستم:p

آخرین ویرایش:
%-(البته که محتویات این سایت جکی بیش نیست :))
و اظهار نظر در مورد سیستم مورد نیازش تا زمان ریلیز و Review چهار تا سایت درست حسابی منجر به بحث های حاشیه ای میشه که تو حوصله این تاپیک نمی گُنجه ،
اما چیزی که واضح بود و من روی لایو استریم نسخه ps4 دیدم اینه که pc ای با گرافیک و پردازنده تقریبا هم رده با ps4 ، وقتی فریم کنسول به 25 میرسه روزگار بهتری از اون نخواهد داشت اونم در رزولوشن اچ دی 1080 .
اینجاست که واقعا 680 ای که پیشنهاد داده واقعی به نظر میرسه ! اونم با اون حجم از npc ها و draw distance ! به هر حال تا 22 ساعت دیگه بلوف بودن یا نبودنش معلوم میشه ،

Is There Another WatchDogs In The Way ؟

آخرین ویرایش:
منتظرم 13 نوامبر میشه 5 شنبه میرم بازی رو روز لانچ میگیرم نمیشه ازش گذشت کلا با فضاش حال کردم این اولین باره که میخوام یکی از عناوین Ac رو بازی کنم

خب دیروز نشد توظیح بدم الان توظیح میدم :دی. گرافیک بازی یه ذره هم دانگرید نشده.اول بازی کلا فکم باز مونده بود!گرافیک وحشتناک بالاست! گیمپلی فوق العاده! همونچیزی که انتظار داشتم! این نسخه یکی از بهترین اساسین هایی هست که بازی کردم!

%-(البته که محتویات این سایت جکی بیش نیست :))
و اظهار نظر در مورد سیستم مورد نیازش تا زمان ریلیز و Review چهار تا سایت درست حسابی منجر به بحث های حاشیه ای میشه که تو حوصله این تاپیک نمی گُنجه ،
اما چیزی که واضح بود و من روی لایو استریم نسخه ps4 دیدم اینه که pc ای با گرافیک و پردازنده تقریبا هم رده با ps4 ، وقتی فریم کنسول به 25 میرسه روزگار بهتری از اون نخواهد داشت اونم در رزولوشن اچ دی 1080 .
اینجاست که واقعا 680 ای که پیشنهاد داده واقعی به نظر میرسه ! اونم با اون حجم از npc ها و draw distance ! به هر حال تا 22 ساعت دیگه بلوف بودن یا نبودنش معلوم میشه ،

Is There Another WatchDogs In The Way ؟

آره دیگه وقتی تازه رو کنسولا 900p هست و علاوه بر اون نه aa درست و حسابی رو کنسولا هست نه تسلیشن و نه تکنیکهای انویدیا معلوم میشه کانفیگی که گفتن پر بیراه نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or