Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
تو بعضی جاها احساس میکنم گرافیک خیلی خوبه بعضی جاها هم شبیه کنسول های نسل هفتم ـه

مخصوصا عکس اولی احساس میکنم دقیقا رو 360 اجرا شده انگار

عکس اولی اگه اشتباه نکنم دورو ور دود است اینجوری دیده میشه.
چون بازی تو بهبوحه ی انقلاب فرانسه است مردم بعضی جاهای شهر رو اتیش زدن...

قيافه ي "آرنو" ، شبيه جيك يا جك گيلنهال نيست؟:d
از بازي خوشم اومده؛ مبارزات سنگين تر و خونين تر با انيميشن هاي فوق العاده، بسيار بسيار عالي هست!
گرافيك بازي هم راضي كنندست در كل. يكدست نيست منتها از لحاظ تكنيكي كاملاً Next-Gen بودنش احساس ميشه!
شخصيت آرنو رو دوست دارم، عالي نيست ولي باحاله!
روند داستان خيلي تند و تيز و كنجكاو كننده هست. بعضي سكانس هاي تاثير گذار رو سر سري رها مي كنه ولي در اين ٣ ساعتي كه دنبالش كردم، كاملاً درگير كننده و جالب بوده. وجود عشق بازي هاي تين ايجري هم جالب بود، تنوع كلي بازي در حد خيلي خوب هستش.
فعلاً همينا!:d
پ ن:جشنواره ي باگ رو تجربه كردم! هنوز آپديت تموم نشده.

قيافه ي "آرنو" ، شبيه جيك يا جك گيلنهال نيست؟:d
از بازي خوشم اومده؛ مبارزات سنگين تر و خونين تر با انيميشن هاي فوق العاده، بسيار بسيار عالي هست!
گرافيك بازي هم راضي كنندست در كل. يكدست نيست منتها از لحاظ تكنيكي كاملاً Next-Gen بودنش احساس ميشه!
شخصيت آرنو رو دوست دارم، عالي نيست ولي باحاله!
روند داستان خيلي تند و تيز و كنجكاو كننده هست. بعضي سكانس هاي تاثير گذار رو سر سري رها مي كنه ولي در اين ٣ ساعتي كه دنبالش كردم، كاملاً درگير كننده و جالب بوده. وجود عشق بازي هاي تين ايجري هم جالب بود، تنوع كلي بازي در حد خيلي خوب هستش.
فعلاً همينا!:d
پ ن:جشنواره ي باگ رو تجربه كردم! هنوز آپديت تموم نشده.
ای تو روحتتتت
اینطوری که نوشتی دارم گریه میکنم به خدا من برای AC3 با اینکه مضخرفی بیش نبود دانشگاهو پیچوندم زدم توپخونه . این دیگه بماند :(
کی این 3 روز میگذره که بازیو بگیرم
فقط اینو بگین گرافیکش خوبه یا نه ؟ چون توی Live from playstation دیدم عالی بود :((

من 6 ساعت بازی کردم 4 ساعت بخش داستانی رو رفتم و 2 ساعت هم پاک سازی مپ و اینا :d
بازیم Limited Edition بود که همراش دو تا دفترچه هست که یکی توضیحات Season pass هست و یکی دیگه هم کد Chemical revolution misson
در مورد بازی:
گرافیک بازی دقیقا همون چیزی بود که قبلا نشون دادن.من هیچ دانگریدی احساس نکردم :d
کلا گرافیک بازی مشکلی نداره و از همه نظر عالیه :d ولی با وجود اینکه اون اپدیت 800 مگی رو ریختم هنوزم چک نکردم ببینم چی اضافه یا رفع کرده ولی بازی کمی تا قسمتی هنوز باگ داره البته جوری نیست که خیلی اذیت کنه:d
انیمیشن ها خیلی خوب کار شده بعضی از صحنه ها خونی که پاشیده میشه خیلی طبیعیه :d
بازی کمی سخت شده اونم یه خاطر اینکه یه سری از دشمن ها جون بیشتری دارن و نصبت به بقیه دیرتر میمیرن .جالبه تو BF با Smoke راحت kill میگرفتی ولی اینجا از این خبرا نیست :|
Phantom blade هم خیلی کاربردیه با هر شلیک یه kill میده قیمتشم تیر هاشم بالاست :d بخش Customize بازی خیلی خوب کار شده از خرید انواع اسلحه تا اپگرید Skill ها و انواع لباس ها :d ضمن اینکه تمامی لباس های Assassin's های شماره های قبلی در بازی در دسترسه ولی برای گرفتنش باید مراحلشو کامل کنید.در مورد افت فریم فقط زمانی که در حال دویدن باشید اون تو خیابون های شلوغ یکم اذیت میکنه ولی تو بقیه موارد اصلا تا حالا افتی نداشتم;;) Fast Travel هم طبق معموله در بازی وجود داره :d
داستان هم تا جایی که بازی کردم بد نبود ولی کلا تم داستان خیلی تکراریه :d

آخرین ویرایش:
من 6 ساعت بازی کردم 4 ساعت بخش داستانی رو رفتم و 2 ساعت هم پاک سازی مپ و اینا :d
گرافیک بازی دقیقا همون چیزی بود که قبلا نشون دادن.من هیچ دانگریدی احساس نکردم :d
کلا گرافیک بازی مشکلی نداره و از همه نظر عالیه :d ولی با وجود اینکه اون اپدیت 800 مگی رو ریختم هنوزم چک نکردم ببینم چی اضافه یا رفع کرده ولی بازی کمی تا قسمتی هنوز باگ داره البته جوری نیست که خیلی اذیت کنه:d
انیمیشن ها خیلی خوب کار شده بعضی از صحنه ها خونی که پاشیده میشه خیلی طبیعیه :d
بازی کمی سخت شده اونم یه خاطر اینکه یه سری از دشمن ها جون بیشتری دارن و نصبت به بقیه دیرتر میمیرن .جالبه تو BF با Smoke راحت kill میگرفتی ولی اینجا از این خبرا نیست :|
Phantom blade هم خیلی کاربردیه با هر شلیک یه kill میده قیمتشم تیر هاشم بالاست :d بخش Customize بازی خیلی خوب کار شده از خرید انواع اسلحه تا اپگرید Skill ها و انواع لباس ها :d ضمن اینکه تمامی لباس های Assassin's های شماره های قبلی در بازی در دسترسه ولی برای گرفتنش باید مراحلشو کامل کنید.در مورد افت فریم فقط زمانی که در حال دویدن باشید اون تو خیابون های شلوغ یکم اذیت میکنه ولی تو بقیه موارد اصلا تا حالا افتی نداشتم;;) Fast Travel هم طبق معموله در بازی وجود داره :d
داستان هم تا جایی که بازی کردم بد نبود ولی کلا تم داستان خیلی تکراریه :d

اصلا اون جمله اول رو که گفتی دانگرید نشده ؛ دیوووونم کردی ! دمت گرم !!

من هم تا فردا یا پس فردا بازی رو به همراه کنسول میگیرم ایشاا...

خدا رو شکر همکاری گیمرها هم جواب داده گویا ! اینا قبل از روز عرضه رسمی بازی ؛ قیمتا میاد رو حد معقول ش ! یعنی همون دویست اینا .
یعنی کسی که بخواد با متا بازی بخره ؛ راحت روز عرضه رسمی میتونه بره بازی رو با قیمت معقول بخره .

البته این معقول که میگم فرق میکنه با ارزون هااا ! واسه من که یه عمر بازی های پی سی رو با قیمت نهایتا ده بیست تومن میخریدم ؛ خیلی زور داره دویست تومن واسه یه بازی !!

ولی خب اساسین خیال آدم جمع ه که یه صد ساعتی میشه باهاش کلنجار رفت ! :d

^^^
یونیتی مسلما چیز خاصی نداره... نهایتا یه چیز پر زرق و برق و بهینه تر نسبت به برادرهود یا نسخه دو هست....این که بعد از دو نسخه دوباره پریدن به سناریوی انتقام و بازی رو ربط دادن به کشورهای اروپایی، جالب نیست...

^^^
یونیتی مسلما چیز خاصی نداره... نهایتا یه چیز پر زرق و برق و بهینه تر نسبت به برادرهود یا نسخه دو هست....این که بعد از دو نسخه دوباره پریدن به سناریوی انتقام و بازی رو ربط دادن به کشورهای اروپایی، جالب نیست...

جالبه در مورد بلک فلگ میگفتن اینکه اصلا از ریشه ها فاضله گرفته و اساسین نیست !
با اینکه بازی فوق العاده بود !

حالا در مورد این میگین ؛ اینکه خود ریشه هاست و چیز خاصی نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or