بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.
ممنون
یه سوال دیگه : میخوام بازی رو با یه بازی دیگه تعویض کنم اگه اون کسی که بازیشو ازش میگیرم بازی رو اپدیت کرده باشه بازی فقط رو دستگاه خودش اپدیت شدست یا روی دیسک اپدیت شده و نیازی نیست من اپدیت رو دانلود کنم؟
واقعاً به خاطر وضعیت فریم بازی نمیتونم ادامه بدم. آپدیت 6.25 گیگی رو هم گرفتم. احساس میکنم بعد از آپدیت یه مقدار نورپردازی بازی بدتر شده. شایدم توهم زدم وضعیت فریم کمی بهتر شده ولی هنوزم خیلی خیلی با 30 فریم ایده آل فاصله داره. در ادامه وضعیت بهتر میشه یا تا آخر همین وضعیت اسفناک ادامه داره؟:d
اگه وضعیت بازی تا آخر همین طور باشه کلاً بازی رو ردم کنم بره. اعصابمو بهم ریخته.
واقعاً به خاطر وضعیت فریم بازی نمیتونم ادامه بدم. آپدیت 6.25 گیگی رو هم گرفتم. احساس میکنم بعد از آپدیت یه مقدار نورپردازی بازی بدتر شده. شایدم توهم زدم وضعیت فریم کمی بهتر شده ولی هنوزم خیلی خیلی با 30 فریم ایده آل فاصله داره. در ادامه وضعیت بهتر میشه یا تا آخر همین وضعیت اسفناک ادامه داره؟:d
اگه وضعیت بازی تا آخر همین طور باشه کلاً بازی رو ردم کنم بره. اعصابمو بهم ریخته.
من حتي بعد از همون آپديت روز اول هم خيلي مشكل كمي داشتم (ولي قبلش داغون بود)
الآن تقريباً ايرادي نيست، اگه مشكلات غير قابل تحمله، يه بار سيو رو پاك كن از اول برو (البته اگه حوصله اش رو داري) به احتمال زياد مشكل نداره
بازی رو با هزار زحمت و دردسر تموم کردم
فریم بازی قشنگ تو در و دیوار سیر میکرد من به اونایی که میگن بازی بعد از آپدیت مشکل تکنیکی نداره جداً حسادت میکنم
میتونم بگم 90% جاها زیر 25 فریم بود. افتضاحه به تمام معنا. اگه زور کنسول نمیرسه، یا بلد نیستید بازیتون رو بهینه کنید، مجبور نیستید 10.000 تا NPC بچپونید تو پاریس
از مشکلات فریم که بگذریم، باید بگم گرافیک بازی خارق العادست. بهترین نورپردازی که تا به حالا دیدم ،بی شک یکی از بهترین گرافیکای نسل جدید. اگه OW بودنِ بازی رو در نظر بگیریم بهترین گرافیک کل بازیهای کنسولی هست. البته با توجه زیر 30 فریم بودن خیلی نمیشه به یوبی سافت کردیت داد گرافیک بازی هم به شدت ثبات داره و اینجوری نیست که یه جاهایی خوب باشه و یه جایی تو ذوق بزنه (برخلاف اکثر بازیهای OW). تقریباً تک تک جاهای بازی گرافیک عالی دارن. وقتی نورپردازی تا این حد عالی باشه خیلی از ایرادات به چشم نمیان. مدل کرکترها از کرکترهای اصلی گرفته تا NPCـها، برای یه بازی با این وسعت عالی بودن. در کل اگه بازی با همین گرافیک 30 فریم ثابت اجرا میشد برای من بهترین گرافیک نسل تا این جا میشد.
داستان بازی هم خوب بود. راضیم بودم و مثل خیلی از ACـهای قبلی باعث نشد بازی رو نصفه کاره رها کنم
اما گیم پلی بازی
با این که من با کلیت گیم پلی بازی و ساختار کلی بازی هیچ مشکلی ندارم، باید بگم که یه سری از ایرادات ریز توی گیم پلی خیلی خیلی رو مُخ بودن. گیر کردن کرکتر تو در و دیوار. عدم کنترل کامل روی کرکتر تو یه پوزیشن های خاص که به شدت رو مُخه. هوش مصنوعی که نه خنگه، نه عاقل یه سری جاها به شدت کودن، یه سری جاها بسیار اگرسیو و باهوش کلاً بالانس خوبی نداره از این نظر.
سلاحهای توی بازی رو هم خیلی پسندیدم. خیلی هم کاربردی بودن. تقریباً از همه مهارت ها و سلاح ها استفاده میکردم و همین باعث شد گیم پلی زیاد تکراری به نظر نیاد. البته اواخر بازی یه مقدار ساختار مراحل تکراری شده بود، دائماً یه ساختمون جلو رومون بود که باید میرفتیم تو ساختمون یکی رو میکشتیم و فرار میکردیم
اون قسمتهایی هم که Animus مشکل پیدا میکرد و وارد زمان های دیگه میشدیم باحال بودن
به طور کلی اگه مشکلات تکنیکی بازی تا این حد زیاد نبودن، بازی خیلی خوبی بود. کاملاً مشخص بود که روی این نسخه خیلی کار کردن و قشنگ حس نسل بعد رو میداد. حیف که از بعد فنی بازی خیلی ضعیف بود. به طوری که حتی حوصله ندارم برم کالکتبلها رو جمع کنم و تروفی هاشو بگیرم.
ویرایش:
چرا الیس مرد؟
بهترین کرکتر (جدای از شخیت های اصلی) سری بازیهای AC بود به نظر من
یوبی سافته بیشعور
ازین خُل وضا بود که فک میکرد پیامبره یکی از Grand Masterـهای محفل تمپلارها بود. کسی بود که از اول نقشه قتل پدر الیس (موسیو دلاسه) رو کشید تا خودش قدرت رو به دست بگیره.
علت این که الیس میخواست ازش انتقال بگیره هم این بود که پدرشو کشته بود.
ازین خُل وضا بود که فک میکرد پیامبره یکی از Grand Masterـهای محفل تمپلارها بود. کسی بود که از اول نقشه قتل پدر الیس (موسیو دلاسه) رو کشید تا خودش قدرت رو به دست بگیره.
علت این که الیس میخواست ازش انتقال بگیره هم این بود که پدرشو کشته بود.
منم بازی رو چند روز پیش تموم کردم .
من بعد از آپدیتها شروع به بازی کردم که مشکلات فریم تقریبا فیکس شده بود .
بازی از نظر گرافیکی خیلی چشم نواز و جذابه . بعد از آپدیتها مشکل افت فریم فیکس شده و تو ذوق نمیزنه منتها بازی مقداری باگ داره مخصوصا تو حرکات آرنو مثل رو هوا راه رفتن و اینا .
گیم پلی و داستان بازی هم خوبه فقط آخرش بد تمام شد .
بازی درجه سختی بالاتری نسبت به اساسینهای قبلی داشت و مجبور شدم بعضی جاها با یو تیوب برم .
در کل بعد از آپدیتها نمره 8/10 بهش میدم .
من تلويزيونم موشن پلاس داره و عملا افت فرم به چشمم نمياد و بازي تقريبا ٦٠ فرمه!
در مورد گرافيكش بايد بگم فك برانداز به معناي واقعي كلمه اس! يعني مو به تن ادم سيخ ميشه! انقد گرافيك amazing اعه كه عملا فقط با راه رفتن تو بازي ارضا ميشه ادم از لذت! كات سينا روياي فيلم شدن بازيا رو تا ٩٠ درصد تحقق ميبخشه و در يك كلام شاهكار به تمام معنا! من فقط وقتي وارد خونه و تالار اينا ميشه انعكاس نور تو چوب و سنگ و .. نگاه ميكنم و مو به تن سيخ شده و دهن باز تماشا ميكنم! باور نميكنم انقد اين بازي خوبه! و حس سنگ و چوب واقعي رو به ادم ميده!
اگه ميدونستم انقد اين بازي خوبه همون ماهي كه اومده بود ميخريدمش! ( هر چند الان ٢٠ دلار خريدمش و اونموقع ٦٠ بايد ميدادم) من اساسين فن نيستم ولي عاشق اين اساسين شدم اساسي!