Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
رفيق بازيش مثله سريايه قبله؟ چيزي اضافه نشده بهش ؟ تفنگي حركتي...

پارکو بازی کاملا بهتر شده....گرافیک بازی بسیار جذابه...تماشای میدان های انقلابی شلوغ حرف ندارن از بالای ساختمان...مبارزات سختر شدن و تو درگیری بیش از 5 6 نفر در بری زنده میمانی اگر نه کلکت کندس...اضافه شدن معماهایه جذاب....اما خوب افت فریم و باگ ها بازی رو آزار میدن...نمایش پیش زمینه قبل از کشتن یک نفر و را هایه موجود...بازی ایده هایه خوب و جذاب زیاد داره اما خوب فدایه باگ ها و افت فریم شد ....در کل برا یک بار بازی خوبه

پارکو بازی کاملا بهتر شده....گرافیک بازی بسیار جذابه...تماشای میدان های انقلابی شلوغ حرف ندارن از بالای ساختمان...مبارزات سختر شدن و تو درگیری بیش از 5 6 نفر در بری زنده میمانی اگر نه کلکت کندس...اضافه شدن معماهایه جذاب....اما خوب افت فریم و باگ ها بازی رو آزار میدن...نمایش پیش زمینه قبل از کشتن یک نفر و را هایه موجود...بازی ایده هایه خوب و جذاب زیاد داره اما خوب فدایه باگ ها و افت فریم شد ....در کل برا یک بار بازی خوبه

من بعد از آپدیت بازی کردم باگ داره کم و بیش مخصوصا تو مبارزات ولی افت فریم تقریبا نداره دیگه .
من الان سکانس 9 چپتر دو هستم که واقعا سخته و هر کار میکنم نمیشه رد کنی .

پیشنهاد میکنم بدون آپدیت کردن سمت این بازی نرید چون ممکنه ناراحتی اعصاب بگیرید!!
حتما حتما اول آپدیت کنید و بعد بازی چون بدون آپدیت قابل بازی کردن نیست.

پیشنهاد میکنم بدون آپدیت کردن سمت این بازی نرید چون ممکنه ناراحتی اعصاب بگیرید!!
حتما حتما اول آپدیت کنید و بعد بازی چون بدون آپدیت قابل بازی کردن نیست.
خیلی خیلی حساسید دیگه
والا بدون اپدیت بازی میکنم و مشکلیم نداره
گرافیکشم حرف نداره،فن دستگاهم خیلی خوب کار میکنه(کم)
در حد گرافیک infamos نیست،فن میترکونه اینفیموس

من بعد از آپدیت بازی کردم باگ داره کم و بیش مخصوصا تو مبارزات ولی افت فریم تقریبا نداره دیگه .
من الان سکانس 9 چپتر دو هستم که واقعا سخته و هر کار میکنم نمیشه رد کنی .

اين بازي سخت نيست، فقط كافيه آپگريد كنيد سلاح، زره و... و بعضي جاها يه كم خلاقيت به خرج داد راحت رد ميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اين بازي سخت نيست، فقط كافيه آپگريد كنيد سلاح، زره و... و بعضي جاها يه كم خلاقيت به خرج داد راحت رد ميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

من الان دو روزه سکانس 9 چپتر دو هر کار میکنم نمیتونم رد کنم . حتی ویدیو یوتیوب هم گرفتم باز هم نمیتونم و تا زنه رو میکشم هزار تا سرباز میریزن سرم میکشن .
برای بازی باید درجه سختی بزارن که هرکی میخواد رو یه درجه بره چون اینطوری آدم زده میشه . من تا حالا همه اساسینها رو غیر 4 تا آخرش رفتم اونم چون از دریا خوشم نمیمد تا وسطاش ول کردم ولی یونیتی دیگه خیلی زیاد سخته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or