Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Unity | PS4

من الان دو روزه سکانس 9 چپتر دو هر کار میکنم نمیتونم رد کنم . حتی ویدیو یوتیوب هم گرفتم باز هم نمیتونم و تا زنه رو میکشم هزار تا سرباز میریزن سرم میکشن .
برای بازی باید درجه سختی بزارن که هرکی میخواد رو یه درجه بره چون اینطوری آدم زده میشه . من تا حالا همه اساسینها رو غیر 4 تا آخرش رفتم اونم چون از دریا خوشم نمیمد تا وسطاش ول کردم ولی یونیتی دیگه خیلی زیاد سخته .

شما سلاح و زره رو آپگريد كردي؟
در ضمن لازم نيست همه رو بكشي مي توني با بمب دود و stun براي چند ثانيه حواس نيروهاي دشمن رو پرت كرد و سريع فرار كني
يا از اون فانتوم هاي سمي استفاده كني كه باعث ميشه نيروهاي دشمن به جون خودشون بيافتن و همديگه رو بكشن، خيلي كارت راحت ميشه
فقط يه كم خلاقيت ميخواد مراحلش
اساسين درجه ي سختي نداره اما اين اختيار رو به گيمر ميده كه براي دريافت كامل امتياز يك سري شرط ها رو اجرا كنه در مراحل
اگه شخص به دنبال سختي بيشتر باشه، با اجراي اون شرط ها بازي به اندازه ي كافي فكري و سخت ميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اگه من بازی بخرم بعد اپدیتش کنم بازی دیگه مشکلی نداره ؟(افت فریم - باگ .....) ؟:d

خیلی کم

- - -ویرایش - - -

من الان دو روزه سکانس 9 چپتر دو هر کار میکنم نمیتونم رد کنم . حتی ویدیو یوتیوب هم گرفتم باز هم نمیتونم و تا زنه رو میکشم هزار تا سرباز میریزن سرم میکشن .
برای بازی باید درجه سختی بزارن که هرکی میخواد رو یه درجه بره چون اینطوری آدم زده میشه . من تا حالا همه اساسینها رو غیر 4 تا آخرش رفتم اونم چون از دریا خوشم نمیمد تا وسطاش ول کردم ولی یونیتی دیگه خیلی زیاد سخته .
فقط دود (smoke)، هم میتونی همه رو راحت بزنی هم میتونی راحت فرار کنی ارزونم هست راحت هم تو سربازهای مرده پیدا میشه.

شما سلاح و زره رو آپگريد كردي؟
در ضمن لازم نيست همه رو بكشي مي توني با بمب دود و stun براي چند ثانيه حواس نيروهاي دشمن رو پرت كرد و سريع فرار كني
يا از اون فانتوم هاي سمي استفاده كني كه باعث ميشه نيروهاي دشمن به جون خودشون بيافتن و همديگه رو بكشن، خيلي كارت راحت ميشه
فقط يه كم خلاقيت ميخواد مراحلش
اساسين درجه ي سختي نداره اما اين اختيار رو به گيمر ميده كه براي دريافت كامل امتياز يك سري شرط ها رو اجرا كنه در مراحل
اگه شخص به دنبال سختي بيشتر باشه، با اجراي اون شرط ها بازي به اندازه ي كافي فكري و سخت ميشه

خیلی کم

- - -ویرایش - - -

فقط دود (smoke)، هم میتونی همه رو راحت بزنی هم میتونی راحت فرار کنی ارزونم هست راحت هم تو سربازهای مرده پیدا میشه.

یه شمشیر جدید خریدم با یه زره . رفتم همشون رو لت و پار کردم مرحله رو رد کردم :x
در کل از بازی راضی ام . مخصوصا چون بعد آپدیتها بازی کردم مشکلات تکنکی توش به حداقل رسیده مثل باگ و افت فریم .
پاریس رو عالی طراحی کردن آدم دلش میخواد همینطور توش بچرخه . فکر کنم این آخرین باری هست که اساسین با تم باستانی بازی کردیم :( چون سیندیکید رو که دیدم شده مثل بتمن :|

یه شمشیر جدید خریدم با یه زره . رفتم همشون رو لت و پار کردم مرحله رو رد کردم :x
در کل از بازی راضی ام . مخصوصا چون بعد آپدیتها بازی کردم مشکلات تکنکی توش به حداقل رسیده مثل باگ و افت فریم .
پاریس رو عالی طراحی کردن آدم دلش میخواد همینطور توش بچرخه . فکر کنم این آخرین باری هست که اساسین با تم باستانی بازی کردیم :( چون سیندیکید رو که دیدم شده مثل بتمن :|

مطمئن باش syndicate دو برابر يونيتي قشنگ تره، گيم پلي هم مثل يونيتي هست كه با ابزار جديد خيلي زيباتر شده اگه از گيم پلي يونيتي خوشت بياد از syndicate هم خوشت مياد، اضافه شدن كالسكه هم خودش يه برتري بزرگ نسبت به يونيتي هست
از نظر طراحي محيط هم يه يوبي سافت اعتماد كن، هميشه عالي كار كرده امكان نداره بد بشه

دوستان با توجه به اینکه میگن این بازی افت فریم زیاد داره ، برای منی که تازه ps4 خریدم ارزش داره این بازی رو بگیرم یا صبر کنم نسخه جدیدی که دیروز معرفی شده رو چند ماه دیگه بگیرم ؟
اصلا بازیش نسبت به اساسین های قبلی نسل هفتم چه قدر از نظر داستانی و گرافیک متفاوته ؟

اين بازي سخت نيست، فقط كافيه آپگريد كنيد سلاح، زره و... و بعضي جاها يه كم خلاقيت به خرج داد راحت رد ميشه

افرین واقعا

- - -ویرایش - - -

اگه من بازی بخرم بعد اپدیتش کنم بازی دیگه مشکلی نداره ؟(افت فریم - باگ .....) ؟:d

عالی میشه

دوستان با توجه به اینکه میگن این بازی افت فریم زیاد داره ، برای منی که تازه ps4 خریدم ارزش داره این بازی رو بگیرم یا صبر کنم نسخه جدیدی که دیروز معرفی شده رو چند ماه دیگه بگیرم ؟
اصلا بازیش نسبت به اساسین های قبلی نسل هفتم چه قدر از نظر داستانی و گرافیک متفاوته ؟

حتما تجربه کن عالیه . بهترین شبیه سازی که تا حالا تو عمرم از یه شهر دیدم بود . اصلا دلت میخواد همینجور برای خودت ول بچرخی تو شهر . بعد از مشکلات مشکل افت فریم بسیار کم و نامحسوسه و میشه گفت نداره . باگ ها هم خیلی رو مخ نمیره .
گرافیک فوقالعادست و حرف نداره . گیم پلی رو راست بگم در حد اساسینهای قبلی نیست و متوسطه . داستان هم خوبه بد نیست .

به نظر من یونیتی بهتره . Syndicate رو استودیوی Ubisoft Quebec داره میسازه و استودیوی مونترال توش نقشی نداره . این استودیو AC Liberation و AC Rogue رو در کارنامه خودش داره که به مراتب نسبت به نسخه های دیگه مورد توجه کمتری قرار گرفتند و خیلی حس و حال اساسینز کرید رو به آدم القا نمیکنند
از همین الان به عنوان کسی که با Assassin's Creed زندگی کرده میتونم بگم ، نسخه بعدی به هیچ وجه نمیتونه طرفدارای واقعی رو راضی کنه .
چون به شدت به سمت گانگستر بازی ، قشون کشی و دعوا و مشت زنی رفته .
توی تریلر گیم پلی هم لندن هیچ نقطه قوتی برام نداشت و تنها حسنش کالسکه سواریش بوده

Assassin's Creed: Unity | PS4

. گیم پلی رو راست بگم در حد اساسینهای قبلی نیست و متوسطه . داستان هم خوبه بد نیست .

گيم پلي رو جدي مي گي؟! كاملاً سيستم مبارزات جديد هست و از اساسين هاي قبلي خيلي پيشرفته تره و واقع گرايانه شده
من میخوام بازی رو بگیرم
با همون اپدیت اول مشکل باگ و افت فریمش حل میشه دیگه؟
یا باید بقیه ی اپدیت ها رو هم دانلود کنم؟

شما فقط يه آپديت رو بايد دانلود و نصب كني نيازي نيست چندتا نصب بشه
به نظر من یونیتی بهتره . Syndicate رو استودیوی Ubisoft Quebec داره میسازه و استودیوی مونترال توش نقشی نداره . این استودیو AC Liberation و AC Rogue رو در کارنامه خودش داره که به مراتب نسبت به نسخه های دیگه مورد توجه کمتری قرار گرفتند و خیلی حس و حال اساسینز کرید رو به آدم القا نمیکنند

ليبريشن و روگ نسخه هاي فرعي بودن طبيعي هست كه سطح شون نسبت به ورژن هاي اصلي پايين تر باشه
اما بحث سينديكيت جداست و جاي خلاقيت زياد داره

آخرین ویرایش:
گيم پلي رو جدي مي گي؟! كاملاً سيستم مبارزات جديد هست و از اساسين هاي قبلي خيلي پيشرفته تره و واقع گرايانه شده

شما فقط يه آپديت رو بايد دانلود و نصب كني نيازي نيست چندتا نصب بشه

ممنون
یه سوال دیگه : میخوام بازی رو با یه بازی دیگه تعویض کنم اگه اون کسی که بازیشو ازش میگیرم بازی رو اپدیت کرده باشه بازی فقط رو دستگاه خودش اپدیت شدست یا روی دیسک اپدیت شده و نیازی نیست من اپدیت رو دانلود کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or