Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Feb 23, 2011 #61 به حرف های این فن های نامرد گوش نده :d بزن تو کار ترجمه ی حماسه ی آزراث که عجیب فاز میده :d
Quarantine کاربر سایت Feb 23, 2011 #62 نوشته شده توسط λ.D.00: به حرف های این فن های نامرد گوش نده :d بزن تو کار ترجمه ی حماسه ی آزراث که عجیب فاز میده :d بیشتر... :d آخ گفتی....:d الان یه فکری به سرم زد...اگه عملی بشه... چی میشه! باید اول WOW رو دان کنم...:d Reactions: Isildur
نوشته شده توسط λ.D.00: به حرف های این فن های نامرد گوش نده :d بزن تو کار ترجمه ی حماسه ی آزراث که عجیب فاز میده :d بیشتر... :d آخ گفتی....:d الان یه فکری به سرم زد...اگه عملی بشه... چی میشه! باید اول WOW رو دان کنم...:d
M m.mahdavi79 کاربر سایت Mar 26, 2011 #63 سلام دوستان اگه اجازه بدید بنده کمیک گاد آو وار رو ترجمه کنم.البته به خوبی ترجمه جناب قرنطینه نمیشه Reactions: Akiba
Fratos کاربر سایت Mar 26, 2011 #64 نوشته شده توسط m.mahdavi79: سلام دوستان اگه اجازه بدید بنده کمیک گاد آو وار رو ترجمه کنم.البته به خوبی ترجمه جناب قرنطینه نمیشه بیشتر... صاحب اختیاری عزیز . استقبال میکنیم.
نوشته شده توسط m.mahdavi79: سلام دوستان اگه اجازه بدید بنده کمیک گاد آو وار رو ترجمه کنم.البته به خوبی ترجمه جناب قرنطینه نمیشه بیشتر... صاحب اختیاری عزیز . استقبال میکنیم.
Quarantine کاربر سایت Mar 26, 2011 #65 نوشته شده توسط m.mahdavi79: سلام دوستان اگه اجازه بدید بنده کمیک گاد آو وار رو ترجمه کنم.البته به خوبی ترجمه جناب قرنطینه نمیشه بیشتر... خواهش میکنم دوست عزیز...بی صبرانه منتظریم. من که فعلا حوصله نفس کشیدنم ندارم چه برسه به...البته ربطی به شیرازی بودن نداره ها!به خاطر اینه که تو قرنطینه هستم. از این آقایون هم میتونید کمک بگیرید: KARCHECT SAMUEX SHJafari Fratos آقای KARCHECT خیلی زحمت کشیدن برای این تاپیک حتی بیشتر از من.باز هم جا داره از ایشون تشکر کنم. پ.ن:اینقدر این تاپیک رو نیارید بالا!یکی بیاد این تاپیکو قفل کنه!
نوشته شده توسط m.mahdavi79: سلام دوستان اگه اجازه بدید بنده کمیک گاد آو وار رو ترجمه کنم.البته به خوبی ترجمه جناب قرنطینه نمیشه بیشتر... خواهش میکنم دوست عزیز...بی صبرانه منتظریم. من که فعلا حوصله نفس کشیدنم ندارم چه برسه به...البته ربطی به شیرازی بودن نداره ها!به خاطر اینه که تو قرنطینه هستم. از این آقایون هم میتونید کمک بگیرید: KARCHECT SAMUEX SHJafari Fratos آقای KARCHECT خیلی زحمت کشیدن برای این تاپیک حتی بیشتر از من.باز هم جا داره از ایشون تشکر کنم. پ.ن:اینقدر این تاپیک رو نیارید بالا!یکی بیاد این تاپیکو قفل کنه!