خوب نظر سنجی رو هم اضافه کردم.
توضیحاتی درباره نظر سنجی:
1.این نظر سنجی،همون طور که میبینید دو هفته دیگه بسته خواهد شد.
2.بعد از اتمام این زمان بالاترین کامیک بوکی که رای آورده باشه انتخاب میشه.
3.قبل از رای دادن،لطفا به توضیحاتی که در پایین می بینید دقت کنید.
4.بنده به خاطر مشغله زیاد نمیتونم به تنهایی این کارو انجام بدم،بنابراین از تمامی دوستان علاقه مند، دعوت به عمل میآید!
5.خودم گزینه آخرو انتخاب کردم
توضیحاتی درباره کامیک بوک ها:
Dragon Age:
این کامیک بوک در 6 شماره به بازار عرضه شد.داستان بازی در دنیای DA اتفاق میافتد ولی ارتباطی با Origins و یا بازی دوم ندارد.
این کامیک بوک در 4 قسمت منتشر شد،که به شرح حوادث بعد از کشته شدن شپرد و دوباره زنده شدن او میپردازه.
Mass Effect - Incursion
مینی کامیکی(فقط یک شماره) که سایت IGN قبل از عرضه بازی دوم بر روی سایت خود قرار داد،که چگونگی به قدرت رسیدن ملکه اومگا یعنی خانم آریا تیلوک رو به تصویر میکشد.
Mass Effect - Inquisition
مینی کامیک دیگری که داستان ماجراها و دردسر های Captain Bailey رو نقل میکند.
و در نهایت :
Mass Effect Evolution
که درباره گذشته و در کل زندگی ِ ایلوسیو من هست.این کامیک بوک(فکر کنم) در 4 قسمت عرضه خواهد شد که تا به امروز فقط یک شماره ازش منتشر شده.
Gears Of War
این سوپر کامیک !! تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در 13 شماره منتشر شده تا به امروز ... به جرئت میشه گفت 90 درصد از اتفاقات صورت گرفته در این کامیک ها به طور مستقیم با سری گیرز او وار در ارتباط هستند.بسیاری از ناگفته های هر دو بازی در این کامیک ها پوشش داده شده اند.
Dead Space
این کامیک در 6 شماره منتشر شد که درباره حوادث صورت گرفته بر روی سفینه ایشیمورا هست که تقریبا هیچ وجه اشتراکی با بازی ها نداره.با این که داستان ارتباط خاصی با بازی ها نداره ولی داستان بسیار زیبا،ترسناک و جذابی داره!
بقیه انتخاب ها:
(این کامیک بوک ها رو هنوز نخوندم خودم)
Resident Evil
Silent Hill
Prototype
Resistance
Deus Ex
و
WOW
...