Assassin's Creed:The Fall: شماره سوم

با ترجمه کدامیک موافق هستید؟

• Dragon Age

رای‌ها: 2 1.8%
  • Mass Effect

رای‌ها: 8 7.0%
  • Gears Of War

رای‌ها: 57 50.0%
  • God Of War

رای‌ها: 22 19.3%
  • Resident Evil

رای‌ها: 2 1.8%
  • Mirror's Edge

رای‌ها: 3 2.6%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 0 0.0%
  • Dead Space

رای‌ها: 6 5.3%
  • World Of Warcraft

رای‌ها: 6 5.3%
  • Others

رای‌ها: 5 4.4%
  • دیگه ادامه ندید لطفا!

رای‌ها: 3 2.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقایون من نمیخوام Pain in the A*s*s باشم!ولی من ساعت دو و نیم کنکور دارم!!!

دیشب خیلی سعی کردم تمومش کنم ولی خوب نشد...دندون رو جیگر بزارین وقتی برگشتم یه خاکی تو سرش میکنم!

فعلا بای!
عجله ای نیست! ما صبر میکنیم! :d کار و زندگی واجب تره! :d مهم کیفیته حالا بگو 2 هفته هم دیرتر بیاد :d

عجله ای نیست! ما صبر میکنیم! :d کار و زندگی واجب تره! :d مهم کیفیته حالا بگو 2 هفته هم دیرتر بیاد :d

UPLOADING...

:|:|:|:|

خوب تموم شد.فقط یه صفحه مونده که خیلی مهم نیس،یه بنده خدایی رفته بالا منبر!!!البته حرفاش مهمه ولی زیاد توی داستان تاثیر نداره،اونو آماده شد جدا آپلود میکنم.

مرده شور مدیافایر ببرن!

فقط تونستم از هات آپ کنم.یکی از دوستان اگه میتونه یه جای دیگه هم آپ کنه ممنونش میشم.:x

لینک مدیافایر هم اضافه شد(باتشکر فراوان از دوست عزیزم :x:x:x:x akiba)

نکته:غلط،ملط... هر کوفت دیگه ای داشت بگید تا درستش کنم.

نکته مهم:تا میتونین زوم کنینb-):)):)):))

آخرین ویرایش:
یه مردی پیدا شه به ناظمین خبر بده عنوانو ویرایش کنن.

Assassins creed :The fall شماره سوم

راستی اون صفحه هم که جا مونده،اسمش اینه:

ACTF_3_Legion_CPS_017

فقط 28 نفر:(=((
اینجور که بوش میاد،GOW برندس،تا چند روز دیگه کارمونو شروع میکنیم،(اگه قراره Poll تغییر نکنه البته)
(حالا انگار چی چیه!:)))
از دوستان علاقه مند همچنان دعوت به عمل میاد!فعلا دوست عزیزم آقای KARCHECT (کیان)اعلام آمادگی کردن.

akiba@

آخ...بله شما درست میفرمایید.6 شماره هس GOW .من فقط 4 شمارشو دارم،باید بقیه شو دان کنم!:d

• Like
Reactions: VahiD_ST and S0HEIL
اینجور که بوش میاد،GOW برندس،ت
برای رضای خــــــــــدا. سرش معلومه تهش معلومه ولش کنید بابا. اینجا هم فن بوی بازی در میارید !!. اقا Geow این همه نکته مبهم داستانی داره. 8 قسمتش رو دارم ولی اصلیه خب :دی. به خدا ارزشش رو داره.
دانلود مستقیم از رپیدباظ :دی.

آخرین ویرایش:
نه آقا نه سرش معلومه نه تهش :d :d :d
همین GOW خوبه! ولی رای اکثریت مهمه! یکهو دیدین همین GEOW زد بالا و نوبت اون شد :d :d :d

خوب اول از همه نظرم رو بدم این نسخه خیلی عالی بود هم از لحاظ داستان هم ترجمه که نسبت به نسخه ی اول و دوم عالی کار شده بوود جا داره یه خسته نباشید بهت بگم دستت طلا :d (پیشرفت عالی در چسبوندن ترجمه در کادر داشتی نسبت به نسخه اول)
نکته:غلط،ملط... هر کوفت دیگه ای داشت بگید تا درستش کنم.
هیچ غلطی نبود دمت گرم فقط یکجا دانیال رو اشتباه نووشته بودی :d
آخ...بله شما درست میفرمایید.6 شماره هس GOW .من فقط 4 شمارشو دارم،باید بقیه شو دان کنم!:d
تو سایت زیر که معرفی کردم 13 شماره هست همه نوع کامیک هم پیدا میشه یه جندتا باحالاشو ترجمه کن :d

برای رضای خــــــــــدا. سرش معلومه تهش معلومه ولش کنید بابا. اینجا هم فن بوی بازی در میارید !!. اقا Geow این همه نکته مبهم داستانی داره. 8 قسمتش رو دارم ولی اصلیه خب :دی. به خدا ارزشش رو داره.
دانلود مستقیم از رپیدباظ :دی.

اول از همه،ممنون بابت لینک:x

عزیز دل من:|،من خودم هم دلم میخواد Geow انتخاب بشه،چون واقعا کامیک بوک،عالی کار شده،چه از نظر داستان چه از نظر بصری!
GOW ،هم کامیک خوبیه،ولی:-s ****بیخیال!:d

فقط برای مقایسه:

God Of War:

حالا،

Gear Of War:

شماره هفت که آخرش اشکمو درآورد!:(

There is the Light,there is the Void,there is the Darkness...:((:((:((
دیگه خودتون قضاوت کنین...

همین GOW خوبه! ولی رای اکثریت مهمه! یکهو دیدین همین GEOW زد بالا و نوبت اون شد :d :d :d

بله شما هم درست میفرمایید:d،فعلا باید صبر کرد،ولی خوب اینجور که معلومه رقابت فقط بین دو عنوان هست.البته اگه فقط این تعداد مشتاق هستن،احتمال اینکه پروژه ول شه زیاده!:|:(

خوب اول از همه نظرم رو بدم این نسخه خیلی عالی بود هم از لحاظ داستان هم ترجمه که نسبت به نسخه ی اول و دوم عالی کار شده بوود جا داره یه خسته نباشید بهت بگم دستت طلا :d (پیشرفت عالی در چسبوندن ترجمه در کادر داشتی نسبت به نسخه اول)

هیچ غلطی نبود دمت گرم فقط یکجا دانیال رو اشتباه نووشته بودی :d

تو سایت زیر که معرفی کردم 13 شماره هست همه نوع کامیک هم پیدا میشه یه جندتا باحالاشو ترجمه کن :d

خواهش میکنم دوست عزیز.خوب از نظر ترجمه که بله،من خودمم نمیخواستم اونقدر زیاده روی کنم و دیگه کلی آب قاطیش کنم!#:-sولی خب نوع داستان و شخصیت ها این جوری اقتضا (اسپل؟)میکرد...

به طور مثال دانیال از اون آدم بی سروپا تبدیل میشه به یه به قول IGN ،میسح!

برعکس شماره سوم داستان کاملا جدی میشه،هر چند باز بعضی جاها شیطنت منو می بینین!>:)

از لینکی که دادین هم سپاسگذارم ولی منظور بنده God Of War بود که دو شماره آخرشو ندارم.

بازهم ممنون از همگی دوستان

پ.ن:من کلا سه تا منبع داشتم/دارم:

تمامی نیاز های کامیکی،مجله ای و غیره ام حل شد!

یه توضیحی هم بدم راجب لیک شدن کامیک بوکها:
برعکس ِ گیم یا فیلم و موسیقی،کامیک باید حتما خریداری بشه(تا اونجایی که من میدونم)،اینجوری نیس که زودتر از روز موعود پخش بشه،بیشتر مواقع هم اسکن، فیزیکی هس تا نسخه دیجیتال،برای همین از 1 تا هفت روز طول میکشه تا کامیک بوک مورد نظر بره رو نت.

دو تا گروه هستن که تو کار لیک هستن:

Legion-CPS

Minutemen-TheUnTooned
جا داره از اونا هم تشکر کنیم.:|

در نهایت:

I take no credits,I just did the translation .All Credits goes to Ubisoft and DC Comics.

• Like
Reactions: PouяiД
صادق جان گل کاشتی ! واقعا ترجمه عالی بود! البته ترجمه های قبل به تناسب کامیک Fun بودن، ولی این یکی حرف نداشت!

اسم تاپیک رو دادم امین درست کنه!

منم GeOW رو واسه شروع پیشنهاد میکنم،
نظر سنجی هم همینو میگه! >:d< (باور کنید خودجوش بوده:d)

• Like
Reactions: Arman210
شما از قبل پیشگویی خوندید ؟!:d:d
آخه نظرسنجی اون موقع خیلی به نفع gow بود اما الان ؟! خیلی geow پیش افتاده...
Quarantine
عزیز منتظر کامیک GEOW هستیم ، واقعا ترجمه هات خیلی زیبا و حرفه ای کار شده ;)

آخرین ویرایش:
واقعا ممنونم!این کمیک fall فوق العاده تموم شد.باز هم مشخص کرد که آبسترگو چه موجود کثیفیه!دانیال سابجکت 4 بود,این نشون می ده که چطوری شد که قدرت اساسین ها تا رسیدن به سابجکت 17(دزموند)اینقدر کم شده بود.
پ.ن:برای گیرز رای جکع کردندن!به هر حال منتظر گیرز هستیم!

• Like
Reactions: Quarantine
خب مثل اینکه دوستان همه مشتاق گیرز هستن. صادق جون بیاد ببینی رای ها رو.
:دی. گیرز.... هورا..... گیـــــــرز هورا..... صداق..... هـــــــــــورا :دی.

خیلی هم خوب!:d

خوب من منتظر بودم چند نفر دیگه هم به ما ملحق شن که خوب ایرادی نداره.:)

با Geow شروع میکنیم.اگر عمری باقی موند ، بعد از اتمام،Gow رو هم شروع میکنیم.

البته من مد نظرم بود که چند نفر بشیم :یک گروه رو Geow کار کنه یه گروه هم رو GOW ،بعد هر هفته یه شماره رو تموم کنیم که... خوب چی بگم والا!

خیلی هم خوب!:d

خوب من منتظر بودم چند نفر دیگه هم به ما ملحق شن که خوب ایرادی نداره.:)

با Geow شروع میکنیم.اگر عمری باقی موند ، بعد از اتمام،Gow رو هم شروع میکنیم.

البته من مد نظرم بود که چند نفر بشیم :یک گروه رو Geow کار کنه یه گروه هم رو GOW ،بعد هر هفته یه شماره رو تموم کنیم که... خوب چی بگم والا!
بجز ترجمه که نمیتونم، هرکاری باشه ازم بربیاد انجام میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or