خوب تموم شد.فقط یه صفحه مونده که خیلی مهم نیس،یه بنده خدایی رفته بالا منبر!!!البته حرفاش مهمه ولی زیاد توی داستان تاثیر نداره،اونو آماده شد جدا آپلود میکنم.
مرده شور مدیافایر ببرن!
فقط تونستم از هات آپ کنم.یکی از دوستان اگه میتونه یه جای دیگه هم آپ کنه ممنونش میشم.
یه مردی پیدا شه به ناظمین خبر بده عنوانو ویرایش کنن.
Assassins creed :The fall شماره سوم
راستی اون صفحه هم که جا مونده،اسمش اینه:
ACTF_3_Legion_CPS_017
فقط 28 نفر
اینجور که بوش میاد،GOW برندس،تا چند روز دیگه کارمونو شروع میکنیم،(اگه قراره Poll تغییر نکنه البته)
(حالا انگار چی چیه!)
از دوستان علاقه مند همچنان دعوت به عمل میاد!فعلا دوست عزیزم آقای KARCHECT (کیان)اعلام آمادگی کردن.
برای رضای خــــــــــدا. سرش معلومه تهش معلومه ولش کنید بابا. اینجا هم فن بوی بازی در میارید !!. اقا Geow این همه نکته مبهم داستانی داره. 8 قسمتش رو دارم ولی اصلیه خب . به خدا ارزشش رو داره. دانلود مستقیم از رپیدباظ .
خوب اول از همه نظرم رو بدم این نسخه خیلی عالی بود هم از لحاظ داستان هم ترجمه که نسبت به نسخه ی اول و دوم عالی کار شده بوود جا داره یه خسته نباشید بهت بگم دستت طلا :d (پیشرفت عالی در چسبوندن ترجمه در کادر داشتی نسبت به نسخه اول)
نکته:غلط،ملط... هر کوفت دیگه ای داشت بگید تا درستش کنم.
برای رضای خــــــــــدا. سرش معلومه تهش معلومه ولش کنید بابا. اینجا هم فن بوی بازی در میارید !!. اقا Geow این همه نکته مبهم داستانی داره. 8 قسمتش رو دارم ولی اصلیه خب . به خدا ارزشش رو داره. دانلود مستقیم از رپیدباظ .
عزیز دل من،من خودم هم دلم میخواد Geow انتخاب بشه،چون واقعا کامیک بوک،عالی کار شده،چه از نظر داستان چه از نظر بصری!
GOW ،هم کامیک خوبیه،ولی ****بیخیال!:d
فقط برای مقایسه:
God Of War:
حالا،
Gear Of War:
شماره هفت که آخرش اشکمو درآورد!
There is the Light,there is the Void,there is the Darkness...
بله شما هم درست میفرمایید:d،فعلا باید صبر کرد،ولی خوب اینجور که معلومه رقابت فقط بین دو عنوان هست.البته اگه فقط این تعداد مشتاق هستن،احتمال اینکه پروژه ول شه زیاده!
خوب اول از همه نظرم رو بدم این نسخه خیلی عالی بود هم از لحاظ داستان هم ترجمه که نسبت به نسخه ی اول و دوم عالی کار شده بوود جا داره یه خسته نباشید بهت بگم دستت طلا :d (پیشرفت عالی در چسبوندن ترجمه در کادر داشتی نسبت به نسخه اول)
هیچ غلطی نبود دمت گرم فقط یکجا دانیال رو اشتباه نووشته بودی :d
تو سایت زیر که معرفی کردم 13 شماره هست همه نوع کامیک هم پیدا میشه یه جندتا باحالاشو ترجمه کن :d
خواهش میکنم دوست عزیز.خوب از نظر ترجمه که بله،من خودمم نمیخواستم اونقدر زیاده روی کنم و دیگه کلی آب قاطیش کنم!#ولی خب نوع داستان و شخصیت ها این جوری اقتضا (اسپل؟)میکرد...
به طور مثال دانیال از اون آدم بی سروپا تبدیل میشه به یه به قول IGN ،میسح!
برعکس شماره سوم داستان کاملا جدی میشه،هر چند باز بعضی جاها شیطنت منو می بینین!
از لینکی که دادین هم سپاسگذارم ولی منظور بنده God Of War بود که دو شماره آخرشو ندارم.
برعکس ِ گیم یا فیلم و موسیقی،کامیک باید حتما خریداری بشه(تا اونجایی که من میدونم)،اینجوری نیس که زودتر از روز موعود پخش بشه،بیشتر مواقع هم اسکن، فیزیکی هس تا نسخه دیجیتال،برای همین از 1 تا هفت روز طول میکشه تا کامیک بوک مورد نظر بره رو نت.
شما از قبل پیشگویی خوندید ؟!:d:d
آخه نظرسنجی اون موقع خیلی به نفع gow بود اما الان ؟! خیلی geow پیش افتاده... Quarantine
عزیز منتظر کامیک GEOW هستیم ، واقعا ترجمه هات خیلی زیبا و حرفه ای کار شده
واقعا ممنونم!این کمیک fall فوق العاده تموم شد.باز هم مشخص کرد که آبسترگو چه موجود کثیفیه!دانیال سابجکت 4 بود,این نشون می ده که چطوری شد که قدرت اساسین ها تا رسیدن به سابجکت 17(دزموند)اینقدر کم شده بود.
پ.ن:برای گیرز رای جکع کردندن!به هر حال منتظر گیرز هستیم!