he_ghm کاربر سایت Dec 4, 2011 #766 نوشته شده توسط hamed1525: سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه. بیشتر... فکر کنم 5 تا بیشتر نیست. مطمعا نیستم.
نوشته شده توسط hamed1525: سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه. بیشتر... فکر کنم 5 تا بیشتر نیست. مطمعا نیستم.
hamed1525 کاربر سایت Dec 4, 2011 #767 نوشته شده توسط pouria x360: دوستان این زره ایشاک پاشا رو از کجا بگیرم؟ تو نقشه نیست! بیشتر... باید ده تا برگه ایشاک پاشا رو جمع کنی بعدش یه تامب برات رو نقشه وا میکنه به اسم hidden tomb اون تامب رو رد میکنی آخر تامب زره رو بهت میده. به همین سادگی به همین خوشمزگی ---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط he_ghm: فکر کنم 5 تا بیشتر نیست. مطمعا نیستم. بیشتر... منم خودم همین فکرو میکنم اما تو اون قسمت که میری بین ستون ها (تو قسمت دزموند) که مرحله رو واست باز میکنه چنتا ستون دیگم هست که فعال نشدن.
نوشته شده توسط pouria x360: دوستان این زره ایشاک پاشا رو از کجا بگیرم؟ تو نقشه نیست! بیشتر... باید ده تا برگه ایشاک پاشا رو جمع کنی بعدش یه تامب برات رو نقشه وا میکنه به اسم hidden tomb اون تامب رو رد میکنی آخر تامب زره رو بهت میده. به همین سادگی به همین خوشمزگی ---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط he_ghm: فکر کنم 5 تا بیشتر نیست. مطمعا نیستم. بیشتر... منم خودم همین فکرو میکنم اما تو اون قسمت که میری بین ستون ها (تو قسمت دزموند) که مرحله رو واست باز میکنه چنتا ستون دیگم هست که فعال نشدن.
S sin cara کاربر سایت Dec 4, 2011 #768 دوستان توی اولین مستر اساسین میشن چی باز می شه من حواصم نبود ندیدم
master.mhn کاربر سایت Dec 4, 2011 #769 نوشته شده توسط Bianconeri: دارم لحظه شماری می کنم که بازی تمام بشه پرتش کنم جز بازی های منفورم.خیلی تکراری است.واقعا تحت جو قرار گرفتم که خریدمش.این اولین و آخرین اساسینی بود که می خرم.به غیر از داستان بازی هیچ چیزی از بازی برام جالب نیست. بیشتر... کاملا تایید میشه.من که حوصله رفتنش رو هم دیگه ندارم.
نوشته شده توسط Bianconeri: دارم لحظه شماری می کنم که بازی تمام بشه پرتش کنم جز بازی های منفورم.خیلی تکراری است.واقعا تحت جو قرار گرفتم که خریدمش.این اولین و آخرین اساسینی بود که می خرم.به غیر از داستان بازی هیچ چیزی از بازی برام جالب نیست. بیشتر... کاملا تایید میشه.من که حوصله رفتنش رو هم دیگه ندارم.
C capitan milan کاربر سایت Dec 4, 2011 #770 نوشته شده توسط master.mhn: کاملا تایید میشه.من که حوصله رفتنش رو هم دیگه ندارم. بیشتر... اصلا جذابیت سر قبل را نداشت
نوشته شده توسط master.mhn: کاملا تایید میشه.من که حوصله رفتنش رو هم دیگه ندارم. بیشتر... اصلا جذابیت سر قبل را نداشت
mahabad کاربر سایت Dec 4, 2011 #771 ببخشید من 2 سوال داشتم. یکی اینکه داستان بازی تو چند درصد تموم میشه؟ دوماینکه تو بازی این skill pointها رو چه جوری میشه بدست اورد؟
ببخشید من 2 سوال داشتم. یکی اینکه داستان بازی تو چند درصد تموم میشه؟ دوماینکه تو بازی این skill pointها رو چه جوری میشه بدست اورد؟
he_ghm کاربر سایت Dec 5, 2011 #772 میگم این نقشه های نامه ایشاک که داخل مغازه کتاب فروشی ها نیست. کجاست؟
mr.yashar کاربر سایت Dec 5, 2011 #773 لباس اضافیه Ezio's Turkish Assassin Armor تاپیک انتقال داده شد آخرین ویرایش: Dec 5, 2011 Reactions: Top Gear Stig
mr.yashar کاربر سایت Dec 5, 2011 #777 ناپیک انتقال داده شد آخرین ویرایش: Dec 5, 2011 Reactions: adel3532
spider-man1 کاربر سایت Dec 5, 2011 #778 نوشته شده توسط he_ghm: میگم این نقشه های نامه ایشاک که داخل مغازه کتاب فروشی ها نیست. کجاست؟ بیشتر... رو هر کدوم بزنی فیلمش میاد http://www.mlwgames.com/acr/ishak-pashas-memoir-pages Reactions: he_ghm
نوشته شده توسط he_ghm: میگم این نقشه های نامه ایشاک که داخل مغازه کتاب فروشی ها نیست. کجاست؟ بیشتر... رو هر کدوم بزنی فیلمش میاد http://www.mlwgames.com/acr/ishak-pashas-memoir-pages
he_ghm کاربر سایت Dec 5, 2011 #779 اگر یه بار یه کدیو بزنی (من اوریجینال دارم) دوباره می شه یه کده دیگه رو بزنی؟ کد خودمو هم هنوز نزدم آخرین ویرایش: Dec 5, 2011
he_ghm کاربر سایت Dec 5, 2011 #780 نوشته شده توسط spider-man1: رو هر کدوم بزنی فیلمش میاد http://www.mlwgames.com/acr/ishak-pashas-memoir-pages بیشتر... دستت درد نکنه دوست عزیز
نوشته شده توسط spider-man1: رو هر کدوم بزنی فیلمش میاد http://www.mlwgames.com/acr/ishak-pashas-memoir-pages بیشتر... دستت درد نکنه دوست عزیز