spider-man1 کاربر سایت Dec 2, 2011 #751 نوشته شده توسط GOAL: وقتي بازي تموم ميشه مي شه تو شهرش گشت؟ بیشتر... آره Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نوشته شده توسط GOAL: وقتي بازي تموم ميشه مي شه تو شهرش گشت؟ بیشتر... آره Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
AM†R کاربر سایت Dec 2, 2011 #752 منم لباس ایزاک رو دارم خیلی خشگله راستی بازی یه آچیومنت داره که مربوطه به لباس ایزاک اون که میگه گارد هارو یه کاری بکن اون چیه
منم لباس ایزاک رو دارم خیلی خشگله راستی بازی یه آچیومنت داره که مربوطه به لباس ایزاک اون که میگه گارد هارو یه کاری بکن اون چیه
Minato کاربر سایت Dec 2, 2011 #753 [FONT="]تو مراحله استراتژیک راهی نیست که بشه سربازهار قویتر کرد یا تجهزات قویتری خریداری کرد؟[/FONT] [FONT="]کلاً بشه راحت تر ردشون کرد؟[/FONT]
[FONT="]تو مراحله استراتژیک راهی نیست که بشه سربازهار قویتر کرد یا تجهزات قویتری خریداری کرد؟[/FONT] [FONT="]کلاً بشه راحت تر ردشون کرد؟[/FONT]
Ajdar-002 کاربر سایت Dec 3, 2011 #754 بازیو تموم کردم.فقط یکی دو ساعت اخر قشنگ بود.بقیش تکراری و اشغال. دوستانی که بازیو تموم کردن به هیچ وجه انیمیشن embers رو از دست ندن.
بازیو تموم کردم.فقط یکی دو ساعت اخر قشنگ بود.بقیش تکراری و اشغال. دوستانی که بازیو تموم کردن به هیچ وجه انیمیشن embers رو از دست ندن.
BROXIGAR کاربر سایت Dec 3, 2011 #756 نوشته شده توسط R43: چند سکانس هست انگار 7 تا هست بیشتر... خیر 9 تا هست .
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت Dec 3, 2011 #757 چقدر این مرحله های دزموند Lame و مسخرس.یعنی به مزخرفترین شکل ممکن این مراحل رو طراحی کردن.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 3, 2011 #758 نوشته شده توسط BROXIGAR: خیر 9 تا هست . بیشتر... چی!!9 تا سکانس من کلی خوشحال و سرحال گفتم اره یک سکانس بیشتر نمونده
نوشته شده توسط BROXIGAR: خیر 9 تا هست . بیشتر... چی!!9 تا سکانس من کلی خوشحال و سرحال گفتم اره یک سکانس بیشتر نمونده
Axis کاربر سایت Dec 3, 2011 #759 درسته درسته 9 تا هست ، خیلی قشنگ بود به هر حال قشنگ بود تمومش کردم Last edited by a moderator: Dec 5, 2011
shayan7 کاربر سایت Dec 3, 2011 #760 نوشته شده توسط Ajdar-002: دوستانی که بازیو تموم کردن به هیچ وجه انیمیشن embers رو از دست ندن. بیشتر... میتونی لینکِ دانلودشو بذاری؟؟
نوشته شده توسط Ajdar-002: دوستانی که بازیو تموم کردن به هیچ وجه انیمیشن embers رو از دست ندن. بیشتر... میتونی لینکِ دانلودشو بذاری؟؟
Amin.J کاربر سایت Dec 3, 2011 #761 نوشته شده توسط shayan7: میتونی لینکِ دانلودشو بذاری؟؟ بیشتر... تا دو سه دقيه آينده پ.خ مي شود .....
hamed1525 کاربر سایت Dec 4, 2011 #762 سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه.
سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه.
master.mhn کاربر سایت Dec 4, 2011 #763 نوشته شده توسط hamed1525: سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه. بیشتر... برای باز کردن مراحل دزموند باید data fragment جمع کنی (اسمشو درست یادم نیست) برای هر مرحلش تعداد مشخصی می خواد که تو طول بازی باید جمع کنی
نوشته شده توسط hamed1525: سلام به همه من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی هر کاری میکنم مراحل 6 و7 دزموند باز نمیشه خواهشن هر کسی مطلبی در این مورد میدونه راهنمایی کنه. بیشتر... برای باز کردن مراحل دزموند باید data fragment جمع کنی (اسمشو درست یادم نیست) برای هر مرحلش تعداد مشخصی می خواد که تو طول بازی باید جمع کنی
Bianconeri کاربر سایت Dec 4, 2011 #764 دارم لحظه شماری می کنم که بازی تمام بشه پرتش کنم جز بازی های منفورم.خیلی تکراری است.واقعا تحت جو قرار گرفتم که خریدمش.این اولین و آخرین اساسینی بود که می خرم.به غیر از داستان بازی هیچ چیزی از بازی برام جالب نیست.
دارم لحظه شماری می کنم که بازی تمام بشه پرتش کنم جز بازی های منفورم.خیلی تکراری است.واقعا تحت جو قرار گرفتم که خریدمش.این اولین و آخرین اساسینی بود که می خرم.به غیر از داستان بازی هیچ چیزی از بازی برام جالب نیست.