خدا کنه بعد از پایان این بازی ACIII در مورد دزموند و زمان حال نباشه
اگه بتونن حالات مختلف مردم رو هم شبیه سازی کنن دیگه عالی میشه مثلا تو همین موقع برف باریدن که هوا سرد میشه و مردم میرن خونه هاشون خیابان ها خلوت میشه.
آره منم دیدم 16 خرداد میاد تریلرشخب امروز اولین تریلر بازی به نام سرنوشت اتزیو پخش شد که خیلی خوب بود.البته در حد یه تیزر کوتاه بود,صدای اتزیو میاد که داره در مورد زندگیش حرف می زنه(صدا پیشه ی اتزیو از AC2 تا AC:R فکر نکنم عوض شده باشه!شده؟آه صدا خیلی شبیه ولی عجیب مسن شده صداش.یعنی قشنگ مقایسه کنیم با AC2 و AC:BH می فهمی گیر شده اتزیو)یه چند نما از اتزیو و مبارزاتش نشون می ده که خیلی خوب بود و از همه مهمتر,سکانش کلیدی تیزر که الطیر رو در حال راه رفتن بین مردم نشون می ده....
آخرش هم می نویسه تریلر کامل در 6 ژوئن!
اینا CG (از پیش رندر شده) بودحاجی این گرافیکش اینجوریه واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اول فکر کردم فیلمه
اتزیو چه هیکلی شده بزنم به تختهb-)
لباس مشکی و مچبندشو با اون طراحی روش رو نمیبینی؟الطائر از کی لباس سیاه پوشیده که ما خبر نداشتیم؟بیشتر شبیه هیدن بلید الطیر هست تا اتزیو...
درسته.من دوباره دیدم.آستینش سرمه ایه!لباس مشکی و مچبندشو با اون طراحی روش رو نمیبینی؟الطائر از کی لباس سیاه پوشیده که ما خبر نداشتیم؟
ویرایش:
اون قسمت شیکستن خنجرو دوباره دیدم! معلوم نیست خاکستریه یا سفید ولی فک کنم همون اتزیو باشه !
بعد نکته بعدی این بود : اتزیو داره به جلو نگا میکنه بعد (ناراحت) بعد الطائر رو نشون میده داره صورتشو برمیگردونه بعدشم سربازا داد میزدند و...