به کمرش و پاهاش دقت کن وقتی میدوه چجوری میشه.بیشتر بازی کردم بهتر شد ولی اون تاثیری که یک و دوش داشتن رو این نداره میا چند سال وقت بزاره رو بازی نمی زاره شده مثل acti سالی یه ac
منم ندیدم.
به کمرش و پاهاش دقت کن وقتی میدوه چجوری میشه.بیشتر بازی کردم بهتر شد ولی اون تاثیری که یک و دوش داشتن رو این نداره میا چند سال وقت بزاره رو بازی نمی زاره شده مثل acti سالی یه ac
تو منو return to the animus island رو بزن.باید برای هر کدوم از اون مراحل یه تعداد خاصی از اون Data نمی دونم چی چی ها پیدا کنی.همون هایی که جای پرچم اومدن.می ری تو جزیره,یه کم بیای عقب یه سری ستون ها رو می بینی که بینشون سفیده.هر کدوم از اون سفیدی ها یه مرحله هست...دوستان کسی میدونه چطور باید از انیموس خارج شد و مراحل مربوط به دزموند رو که اول شخص هست رو رفت؟
RT یا LT بزن بعد دکمه ی Jump و بعد دکمه ی B یا همون دکمه ی مربوط به Hook-Blade (ببخشید که اینجوری میگم، من کنترل بازی ها رو اکثرا تغییر میدم)من تو استفاده از hookblade در بالا رفتن از ساختمونا مشکل دارم کسی می تونه کمک کنه؟
دقیقا! یعنی الان داری یه The Mentor یا Grand Master رو کنترل میکنی. دیالوگ های کوتاه تر. واژه های مناسب تر. به زبون خودمونی تر ، همچین جذبه اش بیشتر شده.من ای نشخصیت اتسیو رو به عنوان یک اساسین واقعا تحسین میکنم دقیقا همینی بود که میخواستم چون اتسیو قبلی یه کم سوسول میزد ولی الان که اینو میبینم کسی بهش توجه نمیکنه یه کم چی میگن یه حس خاصی پیدا کردم.
یا باید لباست رو عوض کنی که تاثیر منفی 15 درصدی در تعقیبت داری. یا اینکه همون حولی که هستی توی نقشه برات میندازه با یه علامت سفیدی که یه نقطه هم اگه اشتباه نکنم وسطش بود. به اسم Templar هم بود. 2-3 نفر رو میکشی و درصد تحت تقیبت به صفر میرسه.دوستان چطور باید از تحت تعقیب بودن بیای بیرون تو نسخه های قبلی پوسترها رو از روی در و دیوار میکندیم اینجا باید چیکار کرد؟
یه سوال: وقتی از خاطرات اتزیو می یای بیرون این بخش ذزمند جرنی که اول شخص هست من پارت یکش رو رفتم تا نصفهاش چیزی سر در نیوردم...اصلا چی چیی هست؟ یکی می شه توضیح بده؟ ممنون
تو منو return to the animus island رو بزن.باید برای هر کدوم از اون مراحل یه تعداد خاصی از اون Data نمی دونم چی چی ها پیدا کنی.همون هایی که جای پرچم اومدن.می ری تو جزیره,یه کم بیای عقب یه سری ستون ها رو می بینی که بینشون سفیده.هر کدوم از اون سفیدی ها یه مرحله هست...
تو بازی.مناطق مخلتف بازی یه شی درخشانی هست<اونه.تو نسخه ی اول به شکل پرچم بود ونسخه ی دوم و BH پر.این نسخه شکل خاصی نداره.معمولا نقشه ی مکان این ها رو بعد از چند روز گیمرا می زارن رو اینترنت,کلا صد تا هست...دوست عزیز data ها رو باید در جریان بازی پیدا کنی یا تو همون animus. اگه تو بازی هست چه جوری باید پیدشون کرد؟ چون من اول بازی هستم هنوز نمی دونم چی به چیه
دوستان خیلی بدم اومد اتزیو انقد کند شده این هوک بلیده رو نداشت دیگه پیر میشدم تا به بالای یه ساختمون برسم!
نیازی به نقشه از بیرون نیست. خود بازی تو نقشه اش بری هست Animus نمیدونم چی چی نوشته ...تو بازی.مناطق مخلتف بازی یه شی درخشانی هست<اونه.تو نسخه ی اول به شکل پرچم بود ونسخه ی دوم و BH پر.این نسخه شکل خاصی نداره.معمولا نقشه ی مکان این ها رو بعد از چند روز گیمرا می زارن رو اینترنت,کلا صد تا هست...