یه چیز عجیب البته شاید من توهم زده باشم
بنظرتون اتزیو یکم کند نشده؟!
نمیخوام با مدرک ثابت کنید و بگید 20000 سالش شده نمیتونه مث جوونیاش بپره!
بگین درسته یا نه؟!
خب منم بالاخره شروع کردم بازی رو...شروع بازیه به نظر من مثل دو نسخه ی قبل کوبنده نبود,اما یه ذره بعدش به مراتب بهتر از همه ی AC های قبلیه...گرافیک خیلی پیشرفت کرده<انیمیشن ها هم همچنین,موزیک های بازی فوق العاه هست,با جو موزیکی AC2 و BH فرق می کنه(خب جون اونا جو ایتالیا و رنسانس رو داشت)ولی باز هم عالیه....مبارزات جالبتر شده,آلبته یه ذره باگ ها تو مبارزه بیشتر شده ولی مشکلی نیست.هوک بلید خیلی خوبه,به خصوص استفاده اش از این طناب ها...
در مورد تکراری شدن,من که تا حالا چیزی حس نکردم,خیلی درگیر داستان شدم شاید.اتفاقا می خواستم بیام بگم این اینور اونور رفتنش خیلی سریع تر از BH شده و دیگه اینطوری نیست که برای یه ماموریت کل دنیا رو بچرخی تا برسی بهش یا اینکه یه تونل پیدا کنی.تونل ها همه جا در دسترسند و همینطوری پیاده رفتن هم خیلی سریع و هم خیلی جذاب شده با وجود هوک بلید.بقیه ی چیزایی که می خوام بگم ممکنه برای بعضی ها اسپویل کنه.تا آخر سکانس 2 رفتم...
ویرایش:یه چیزی یادم رفت بگم این ماموریت های محافظت از دژ خییییییییلی باحاله!همچین ایده ای مدت ها تو ذهن من بود و می گفتم چرا نمی زارن تو بازی ها!قشنگ حس رهبری به آدم دست می ده.یه مینی بازی استراتژیک وسطه بازی...یوسف خیلی شخصیت باحالی داره.تیکه های باحالی میندازه.همون اول که اتزیو رو دیدی سر اسمش بحث جالبی شد.یه لحظه نتونست آخر اسم اتزیو رو بگه به اتزیو برخورده بود.یه جا هم که اتزیو می گه بمب ها رو بهم یاد بده یوسف می گه:ببینم اینجا واقعا کی استاد کیه؟
اول بازی هم خیلی حال کردم از دمو CG معرووف استفاده کردن و ادامه اش رو هم نشون دادن.
دیگه اینکه واقعا لوسی مرد؟خیلی حیفه...من کل این مدت تو فکر این بودم که لوسی مرده یا نه.حالا دزموند با کی باید باشه؟
این شخصیت بیل هم جالب می زنه حرف هاش.همینطور شماره ی 16 که به کلی قاط زده.من اینجا تازه فهمیدم چه بلایی سر 16 اومده.ظاهرا اون هم مثل اتزیو قاطی کرد ولی بدنش مرد و ضمیرش برای همیشه تو انیموس گیر کرد...
کلا صورت اتسیو و دزموند رو تغییر دادن.درسته که اتزیو پیر شد ولی چرا این قدر صورتش تغییر کرده اصلا شکل جوونیاش نیست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk