Assassin's Creed : Revelations عنوان بعدی کمپانی یوبیسافت !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

asscreedrev-600x170.png

بنظر میرسه کمپانی Ubisoft به اشتباه در صفحه فــیــس بــوک خود باعث نمایان شدن نام عنوان بعدی سری Assassin's Creed شده و کمی بعد متوجه اشتباه شده و اطلاعات رو حذف کردن ولی بلافاصله از افراد سایت NeoGaf اون شات رو ذخیره کردن و برای دید عموم قرار دادن .​

این در حالی که یوبی سافت قبلا گفته بود اطلاعات شماره بعدی سری Assassin's Creed در ماه می امسال مشخص میشه ولی بنظر میرسه یکم زود این اتفاق به وقوع پیوسته !​

در حال حاظر اطلاعاتی از بازی در دست نیست اما میتونید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر تا شماره ماه می مجله Game Informer صبر کنید و انتظار میره در کنفرانس E3 یوبیسافت هم که در 6 ماه June هست نمایش خوبی از بازی ببینیم .​

با تشکر از امیرحسین (akiba)​

آخرین ویرایش:
اگه الطیر باشه این فقط یه دونه هیدن بلید داشت و شمشیر و چافو . در حالیکه اتزیو یه پا ترمیناتور شده بود اگه الطیر باشه و دو سه تا سلاح که حال نمیده ...!با اتزیو بد عادت شدیم ...! مگر اینکه یکی از این دانشمندای اون موقع که تریپ اسلامی هم باشه براش ادوات جنگی بسازه ...!

مطمئنا يه فكري بايد به حال اين بكنن !!
چون از اين امكانات برگشتن به عصر حجر يك مقدار سخت ميشه برا گيمر :d

assassins creed 1(2007):81
assassins creed 2(2009):90
Assassins Creed:Brotherhood(2010):90
الان از رو کدوم منطق این حرف گوهر بار را زدید؟AC پسرفتی داشته؟با توجه به میانگین های بالا؟
سلام
درسته EA چش نخوره هرسال میده ولی Ubisoft نه همینطور که میبینی اختلاف دارن.AC هم پسرفت نداشته.

سبک بازی از نسخه ی دو به بعد دچار تغییرات زیادی شد.چون بازه ی زمانی و شخصیت ها عوش شد.کسایی که می گن بازی پیشرفت نداشته و در عین حال می گن مخفی کاری داره توش کم می شه خیلی نامردن!BH هم پیشرفت داشت,هم کلی مخفیک اری بهش اضافه شد.من خودم با استفاده از برادرهود بار ها مخفی کاری کردم.یعنی به کلی حواس ها را پرت کردم.
یه نکته ی دیگه اینه که با اطلاعات درز کرده به نظر می رسه شخصیت اصلی الطیر باشه.پس فکر کنم دوستانی که آه و ناله می کنند و می گن مخفی کاری داره کم می شه و این نسخه مزخرفه,یکمی فکر کنند تا به این نتیجه برسند که با بازگشت الطیر,مخفی کاریه برمی گرده.
در پایان,خطاب به بعضی ها که خودشون را فن AC می دونن,فن یه بازی باشی و ندونی که سبک اصلی بازی اکشن ادونچر هست نه مخفی کاری.....چی بگم والله؟

در کل من اعتقاد دارم که BH مخفی کاریش از AC II خیلی بیشتر بوده :d
منم که اکثرا اساسین هام تو ماموریت بودن!:d بدبختا وقت کمک کردن نداشتن :d
دقیقا ... اسیسن های منم وقت نداشتن ... بعضی ها طرز استفادشو بلد نیستن میان اینجا بد میگن ... مگه چند بار میشد توی یه ماموریت از اسیسن ها استفاده کرد؟؟؟
حتما شما بازی رو نگه میدارین تا پر بشن اون خونه ها دیگه ... مخفی کاری BH هم بیشتر و خیلی جذاب تر از بقیه نسخه ها بود ... این چیزیه که کاملا مشخصه ... همه اینا هم از امتیازا مشخصه ...

• Like
Reactions: SHePArd
دقیقا ... اسیسن های منم وقت نداشتن ... بعضی ها طرز استفادشو بلد نیستن میان اینجا بد میگن ... مگه چند بار میشد توی یه ماموریت از اسیسن ها استفاده کرد؟؟؟
حتما شما بازی رو نگه میدارین تا پر بشن اون خونه ها دیگه ... مخفی کاری BH هم بیشتر و خیلی جذاب تر از بقیه نسخه ها بود ... این چیزیه که کاملا مشخصه ... همه اینا هم از امتیازا مشخصه ...

ببخشید شما که بازی بلدی میشه به من بگی وقتی اساسین هاتون همگی به آخرین Rank رسیدن و خودت هم داری پول پارو میکنی چطوری باید بازی بکنی ؟

بعضی از دوستان یه طوری حرف میزنند انگار ما تا الان هیچ بازیی نکردیم و BH اولین بازیمون بوده ، واقعا که !!!

در پایان,خطاب به بعضی ها که خودشون را فن AC می دونن,فن یه بازی باشی و ندونی که سبک اصلی بازی اکشن ادونچر هست نه مخفی کاری.....چی بگم والله؟

اگه یادتون باشه از همون اولین تریلر عرضه شده از AC I تماما المان های مخفی کاری بازی رو به نمایش گذاشتن ( همون تریلری که توش Cross Bow هم بود ) ، پس کلا مخفی کاری یکی از بخش های اصلی بازی از همون نسخه اول بوده و متاسفانه با اومدن نسخه های بعدی این بخش بازی کاملا کمرنگ شد

در ضمن درسته توی AC : BH برای 100 شدن ماموریت ها باید مخفی کاری کنی ولی هیچ جایی بازی نیست که تو رو وادار به مخفی کاری کنه و به جز ماموریت هایی که اگه Detect بشی میبازی بقیه ماموریت های بازی در واقع یه Hack'n Slash هست تا Action Adventure در کل به نظرم اسم بازی رو میشه گذاشت God Of Brotherhood

آخرین ویرایش:
قاعدتا وقتی به آخرین Rank رسیده باشند و ما در حال پول پارو کردن باشیم اون موقع بازی تموم شده :d یعنی برای من که اینجوری بود! البته مراحل آخر آره اینا همه lvl10 بودن ولی بازم میفرستادمشون به همون ماموریت های باقی مونده که کلا صفحه ی ماموریت ها خالی بشه :d

در کل من که زیاد به کارم نیمد :d ولی خوب بازم امیدوارم این مورد دیگه توی AC : R نباشه! :d
خدا رو شکر سلاح گرمم نیست که این من رو خیلی خوشحال میکنه :d

درود ...

دیشب داشتم خبر حاظر رو تو سایت ها میخوندم ، یه تیکه ای که VG به دست اندرکاران پخش اطلاعات تو فــیــس بــوک انداخته جالبه !!:))

"قرار بود اولین اطلاعات در ماه May امسال منتشر بشه ولی انگار دست اونا برای پست کردن اطلاعات یکم زود رو کیبورد رفته"

من که کلا نسخه BH بیشتر از همه دوست داشتم حالا نظر هست دیگه یکی بیشتر دوست داشته یکی کمتر ولی در کل از نسخه جدید استقبال میشه ولی خوشحالم که سال دیگه فکر کنم میاد تا اونجایی که فهمیدم قطعا روش کار میکنند بازگشت الطائر هم به نظرم طبیعی هست چون هنوز خیلی چیزها مشخص نشده از طرفی اتزیو با لباس الطائر تبدیل به ماشین کشتار شد انگار :d

یکی از اصلی ترین المان های AC مخفیکاریه بی برو برگرد
AC1 سر تا پا مخفی کاری بود
اصلا Assassins یعنی چی؟
سهراب خودت میدونی یکی از فن های دو اتیشه بازی منم ولی از مشکلات نمیشه چشم پوشی کرد
AC2 رو کلا از نظر مخفی کاری قبول ندارم چون احساس میکنم سازنده ها تو سبک بازی و نوع اوری هایی برای رفع یکنواختی اواره بودند ولی BH پیشرفت بسزایی کرد ولی در این حال با سبک اصلی بازی فاصله گرفت مثلا قدرت اتزیو در برابر دشمن وقتی شمشیرو در میاورد از غلاف خون جلو چشماشو میگرفت تو 1 دقیقه بالای 50 نفرو میترکوند بعضی حرکاتش منو یاده آشیل تو افسانه تروی مینداخت و انجمن برادری که کارو انصافا خیلی راحت کرده بود با اینکه هوش مصنویی شتر داشتن ولی بازم یه لشگرو میشد باهاشون قَلوقَم کرد و تیغ سمی و هیدن گان و چتر نجاتو همه با هم از اتزو یه ماشین ادم کشی تا دندون مسلح ساخته بود
به جز هیدن گان و سم که شلیک میشد بقیه رو کاملا برای بازی رد میکنم
ازاین میترسم که AC هویت خودش دوربشه همین
اگه الطیر باشه این فقط یه دونه هیدن بلید داشت و شمشیر و چافو . در حالیکه اتزیو یه پا ترمیناتور شده بود اگه الطیر باشه و دو سه تا سلاح که حال نمیده ...!با اتزیو بد عادت شدیم ...! مگر اینکه یکی از این دانشمندای اون موقع که تریپ اسلامی هم باشه براش ادوات جنگی بسازه ...!
تمام تسلیحاتی که لئوناردو برای اتزو ساخت از روی کدکس های الطیر ساخت و ظاهرا الطیر توسط POE طرز ساخت ای تسلیحات رو اموخته بود درست یادم نیست باید باز برم Wiki بازی رو بخونم
________
بازی هنوز تایید نشده گیم اسپات فرستادش تو لیست انتظار
Code:
http://www.gamespot.com/search.html?qs=Assassin%27s+Creed%3A+Revelations&om_act=convert&om_clk=gssearch

• Like
Reactions: Dante Never Cry

یکی از اصلی ترین المان های AC مخفیکاریه بی برو برگرد
AC1 سر تا پا مخفی کاری بود
اصلا Assassins یعنی چی؟

سهراب خودت میدونی یکی از فن های دو اتیشه بازی منم ولی از مشکلات نمیشه چشم پوشی کرد
AC2 رو کلا از نظر مخفی کاری قبول ندارم چون احساس میکنم سازنده ها تو سبک بازی و نوع اوری هایی برای رفع یکنواختی اواره بودند ولی BH پیشرفت بسزایی کرد ولی در این حال با سبک اصلی بازی فاصله گرفت مثلا قدرت اتزیو در برابر دشمن وقتی شمشیرو در میاورد از غلاف خون جلو چشماشو میگرفت تو 1 دقیقه بالای 50 نفرو میترکوند بعضی حرکاتش منو یاده آشیل تو افسانه تروی مینداخت و انجمن برادری که کارو انصافا خیلی راحت کرده بود با اینکه هوش مصنویی شتر داشتن ولی بازم یه لشگرو میشد باهاشون قَلوقَم کرد و تیغ سمی و هیدن گان و چتر نجاتو همه با هم از اتزو یه ماشین ادم کشی تا دندون مسلح ساخته بود
به جز هیدن گان و سم که شلیک میشد بقیه رو کاملا برای بازی رد میکنم
ازاین میترسم که AC هویت خودش دوربشه همین

تمام تسلیحاتی که لئوناردو برای اتزو ساخت از روی کدکس های الطیر ساخت و ظاهرا الطیر توسط POE طرز ساخت ای تسلیحات رو اموخته بود درست یادم نیست باید باز برم Wiki بازی رو بخونم
________
بازی هنوز تایید نشده گیم اسپات فرستادش تو لیست انتظار
Code:
http://www.gamespot.com/search.html?qs=Assassin%27s+Creed%3A+Revelations&om_act=convert&om_clk=gssearch

دقیقا مهراد جان این بخش هایی که مشخص کردم خیلی بازی رو ساده میکرد و من رو به شدت یاد بازی های Hack'n Slash می انداخت ، تازه انجمن برادری هم به کنار

البته من بیشتر یاد کریتوس می افتم ولی هرکسی یه نظری داره :d

نه دیگه مهراد جان دقت نکردی چی شد سبک بازی Action Adventure هست پس اصلا مهم نیست که یکی از اصلی ترین رکن های نسخه اول مخفی کاری بوده و اصلا هم مهم نیست شماره اول بازی چطوری بوده مهم اینه که سبک بازی مخفی کاری نیست LOL

---------------------------

فکر کنم درست بگی تمامی سلاح های اتزیو به جز دستگاه پروازش ( اگه اصلا سلاح حساب بشه ) رو لئوناردو از روی Codex Page ها درست کرده که متعلق به Altair بوده و در واقع میتونن این سلاح ها رو توی نسخه جدید هم قرار بدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
مخفی کاری AC:II که کم نبود ولی کمتر از نسخه اول بود چون 2تا داستان واقعا ربطی به هم نداره به نظر من اگه قرار بود اتزیو هم همش مخفی کاری کنه بازی تکرای میشد البته اتزیو تو بعضی جاها خودش میخواست خودی نشون بده و خودش معرفی میکرد ولی درکل اتزیو اول نسخه دوم خیلی بی اعصاب بود ولی تو BH بیشتر کاراش عاقلانه شده بود به نظرم یوبی سافت تو هر نسخه ویژگی ها خاصی قرار داده که به نظرم قابل مقایسه نیست
فکر کنم داستان بازی برگرده به آخرای عمر الطائر (البته نه آخرای آخراش تو میانسالی)فکر کنم AC جالبی بشه و امیدوارم باز هم این بازی پیشرفت کنه

STOOOOOOOOOP!
آرومتر یکم!
مهراد می دنم منظورت چیهبازی آسونتر شده بود,قبول!درست سبش عوض شده بود,ولی خیر سرش این نسخه spin off بود.حالا باز این را هم بزاریم کنار.چیزی که من دارم می گم اینه که در کل<بازی پیشرفت کرده.و این پیشرفت یه چیز غیز قابل انکاره.بیشتر من منظورم به کسانی وبد که پیرو حرف هایی که در مورد NFS و COD گفته شد,برای مطرح کردن خودشون از اینکه امسال هم یوبی سافت AC خواهد ساخت انتقاد می کنند و می گن آشغال می شه.آخه خدا وکیلی تو حرصت نمی گیره؟همین افرادی که گفتم موقعی که AC1 اومد,گفتن چه قدر بازی تراری شده.هیچکومش الان میان بگن که این هم تنوع به بازی اضافه شده؟
در کل,واقعا نامردیه که یه بازی را بخرید,این همه ازش لذت ببرید و بعد بیاید بگید آشغال بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or