Assassin's Creed : Revelations عنوان بعدی کمپانی یوبیسافت !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

asscreedrev-600x170.png

بنظر میرسه کمپانی Ubisoft به اشتباه در صفحه فــیــس بــوک خود باعث نمایان شدن نام عنوان بعدی سری Assassin's Creed شده و کمی بعد متوجه اشتباه شده و اطلاعات رو حذف کردن ولی بلافاصله از افراد سایت NeoGaf اون شات رو ذخیره کردن و برای دید عموم قرار دادن .​

این در حالی که یوبی سافت قبلا گفته بود اطلاعات شماره بعدی سری Assassin's Creed در ماه می امسال مشخص میشه ولی بنظر میرسه یکم زود این اتفاق به وقوع پیوسته !​

در حال حاظر اطلاعاتی از بازی در دست نیست اما میتونید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر تا شماره ماه می مجله Game Informer صبر کنید و انتظار میره در کنفرانس E3 یوبیسافت هم که در 6 ماه June هست نمایش خوبی از بازی ببینیم .​

با تشکر از امیرحسین (akiba)​

آخرین ویرایش:
به امید شفاف سازی...:d
اگر برگرده به داستان الطیر (تایر نیستا!:d) به یوبی سافت و ادامه ی داستان امیدوار میشم...
ACIIIباید 2012بیاد.امیدوارم این یکی با همین اسم عرضه بشه و فقط یه فلش بک به حوادث گذشته باشه و قسمت هایی از داستان که تو خماریش موندیم رو افشا کنه!

آخرین ویرایش:
كلا از هربازي كه سالي يكدونه عرضه بشه حالم بهم ميخوره.

دارن گند ميزنن به AC

خدا كنه حداقل تا نيمه دوم 2012 عرضه نشه تا يك بازي درست حسابي ببينيم.

AC: BH كه كپي AC2 بود.

حالا کی گفته امسال میاد؟؟؟
متن خبر رو که درست نمیخونید همینه دیگه!
در حد شایعه س که که تو کنفرانس معرفی شه!!!

منم نگفتم امسال مياد.گفتم كاش امسال عرضه نشه.

آخرین ویرایش:
كلا از هربازي كه سالي يكدونه عرضه بشه حالم بهم ميخوره.

دارن گند ميزنن به AC

خدا كنه حداقل تا نيمه دوم 2012 عرضه نشه تا يك بازي درست حسابي ببينيم.

AC: BH كه كپي AC2 بود.
حالا کی گفته امسال میاد؟؟؟
متن خبر رو که درست نمیخونید همینه دیگه!
در حد شایعه س که که تو کنفرانس معرفی شه!!!

باز دوباره اون بحث قدیمی سالی یه دونه.آقا جون به پیر به پیغمبر وقتی بچه ها به cod ایراد گرفتند,به خاطر این بود که سالی یه دونههر سال بد تر از پارسال می شد.اما الان اکثریت می گن که BH کاملتر از 2 بود.یعنی واقعا بود,من نمی فهمم چیه مشکل شما با BH,یعنی واقعا چی کم داشت؟یه نمه لگ هاش بیشتر شده بود که البته به خاطر خیلی بزرگ بودن رم بودن.

باز دوباره اون بحث قدیمی سالی یه دونه.آقا جون به پیر به پیغمبر وقتی بچه ها به cod ایراد گرفتند,به خاطر این بود که سالی یه دونههر سال بد تر از پارسال می شد.اما الان اکثریت می گن که BH کاملتر از 2 بود.یعنی واقعا بود,من نمی فهمم چیه مشکل شما با BH,یعنی واقعا چی کم داشت؟یه نمه لگ هاش بیشتر شده بود که البته به خاطر خیلی بزرگ بودن رم بودن.

اول از همه بگم که با اومدن سالی یه بار از هر بازیی به شرط اینکه پیشرفت کنه موافقم پس از این نظر مشکلی ندارم اگه قرار باشه نسخه بعدی بازی امسال بیاد ;)

اما در مورد BH خیلی ها با گروهی شدن بازی مشکل دارن ، توی BH اصلا جو نسخه اول وجود نداشت و خیلی بازی آسون شده بود و حتی بدون یه بار مردن هم میشد بازی رو به اتمام رسوند ، در واقع ترس اکثر دوستان اینه که UBI دوباره بیاد از همین سیستم استفاده کنه و بازی رو آسونتر بکنه و به بخش مولتی بیشتر از بخش داستانی بازی اهمیت بده و در نتیجه از کیفیت بازی کم بشه ، وگرنه باور کن همه ما دوست داریم هر سال یه بازی با کیفیت بالا و گیم پلی و داستان جذاب انجام بدیم

والله ما که پیشرفتی ندیدیم . اکثریت فن هایی هستن که 1 رو بازی نکردن . البته فک کنم شما خودت بازی کردی با توجه به اسمت ! :d

اول از همه بگم که با اومدن سالی یه بار از هر بازیی به شرط اینکه پیشرفت کنه موافقم پس از این نظر مشکلی ندارم اگه قرار باشه نسخه بعدی بازی امسال بیاد ;)

اما در مورد BH خیلی ها با گروهی شدن بازی مشکل دارن ، توی BH اصلا جو نسخه اول وجود نداشت و خیلی بازی آسون شده بود و حتی بدون یه بار مردن هم میشد بازی رو به اتمام رسوند ، در واقع ترس اکثر دوستان اینه که UBI دوباره بیاد از همین سیستم استفاده کنه و بازی رو آسونتر بکنه و به بخش مولتی بیشتر از بخش داستانی بازی اهمیت بده و در نتیجه از کیفیت بازی کم بشه ، وگرنه باور کن همه ما دوست داریم هر سال یه بازی با کیفیت بالا و گیم پلی و داستان جذاب انجام بدیم
این موضوع تو AC2 هم بود.چرا اینقدر تو AC2 بهش ایراد نگرفتند.
والله ما که پیشرفتی ندیدیم . اکثریت فن هایی هستن که 1 رو بازی نکردن . البته فک کنم شما خودت بازی کردی با توجه به اسمت ! :d
اختیار دارین.یوبی سافت هر چی بسازه من اولین نفری هستم که امتحانش کردم.

این موضوع تو AC2 هم بود.چرا اینقدر تو AC2 بهش ایراد نگرفتند.
درسته اون موقع هم بازی آسونتر شده بود ولی خداییش باید قبول کنیم که توی BH با اضافه کردن بقیه اساسین ها بازی رو خیلی آسونتر کردن و اصلا از هسته اصلی بازی توی دو نسخه قبلی خیلی فاصله گرفتن که این موضوع بیشتر باعث نارضایتی هوادارا شد

درمورد گروهی شدن منم تو BH مشکل داشتم!خیلی چیز شده بود:دی
تو شماره 1 یه حس ترس تو آدم بود که همش انگار یکی میخواد بگیره بکشتت!ولی تو این آخریه یه حسی داشتی که همش میخواستی یکیو بگیری بکشی:دی
در کل هرچی یوبی بده چه بد باشه چه خوب من بازی میکنم!

واو!مخم تاریک اما................الطیر برمی گرده!اصلا انتظار ندشاتم دوباره برن سراغ الطیر!ولی عالی شد...
حالا از کجا معلوم میرن سراغ الطیر؟
در ضمن به نظر بنده هم گر حد اقل یکسال درمیون AC ساخته و ریلیز میشد کیفیت بازی الان از الان AC بالاتر بود
البته من منکر پیشرفتش تو هر نسخه نمیشم ولی AC از نظر گرافیکی همه جوره از انیمیشن ها بگیر تا تسکچر ها چقدر فرق کرده ؟
AC2 نسبت به AC1 که تغریبا پسرفت گرافیکی داشت BH هم با اینکه خوب بود ولی ضعف های زیادی داشت که البته هوش مصنوعی در صدر همه مشکلات BH بود که نشان از کمکاری سازنده میده
اگر این نسخه مربوط به الطیر باشه به نظر من یچیزی میبینیم کپی AC1 از نظر گرافیکی با پیشرفت اندک
داستان هم که افت کرد در BH با اینکه این نسخه یک اسپین اف بود ولی شخصا بهانه ای برای ضعف داستان نسبت به AC2 نمیبینم و این هم احتمال زیاد نسبت به AC1 پسرفت خواهد کرد حق هم دارند واقعا سخته داستان یه بازی به این پیچیدگی رو کش دادن!
در اخر نمیشه از مشکلات AC چشمپوشی کرد که نصف مشکلاتش هم بخاطر طمع یوبیسافته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or